- 4 Şubat 2018
- 278
- 161
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın ikiz olursa mutluluğun ikiye katlanır ben henüz doktora bile gitmedim cumartesiyi iple çekiyorumMasallah canim baya bi yuksek cikmis ikiz olma ihtimali olmasin benim 755 cikmisti ikiz olma ihtimali var cuma gunu ultrasyonda belli olucak tekmi ikizmi diye
teşekkür ederim canım amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. çok dua ediyorum.canımmmmm hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirisin allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canim benim insallah oyledir bugun kan degerim 3.7 cikti doktor yukselecek mi diye bakacak bakalmBiz test yapiyoz canim onun yerine. sanmiyom ki dogru olsun
Tebrik ederim
Demir eksikliginden kizlar. Ben ogluma hamileyken acayip demir tadi vardi agzimda. Kan testindede demir ejsikligi cikti. Demir takviyesi yapildi bana hattta. Okadar düsüktü ki. Hamilesiniz vüyük ihtimal. Dr a gidip test yapana kadar bence demir yapan yiyecekler icecekler icin. Meyve sulari oluyor demir iceren burada, türkiyede de varmi bilmiyorum. Ben ondan iciyodum
canim belki yukselir sonucta sifir ciksaydi zordu ama 3 kusur cikinca umut var gibiHani bize kür yazacaktin canim. Bu ay kullandigin kürü denemek istiyorum bnde eger adet olursam
cuma mi gidicenHani bize kür yazacaktin canim. Bu ay kullandigin kürü denemek istiyorum bnde eger adet olursam
evet canim sayiyozKirmizi karti yedim biraz once progestan biteli 9. Gunde geldi ama tam degil doktor adetin 3.gunu gel dedi var yok hibi bugunude sayiyoruz dimi kizlar
Evet hatta3.7 yani nerdeyse 4 de 5 e ne kalmis surdacanim belki yukselir sonucta sifir ciksaydi zordu ama 3 kusur cikinca umut var gibi
Pazartesiyi beklemeyi dusunuyorum belki adet olurjm diyecuma mi gidicen
Amin canim saol bende oyle kontrolu iple cekiyorum :)))Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın ikiz olursa mutluluğun ikiye katlanır ben henüz doktora bile gitmedim cumartesiyi iple çekiyorum
Kiz birini bana vereydin olmuyo ama boyle ayipAmin canim saol bende oyle kontrolu iple cekiyorum :)))
bana mı yazdın canım ben yinede yazayım vesile olurum belki birilerineHani bize kür yazacaktin canim. Bu ay kullandigin kürü denemek istiyorum bnde eger adet olursam
Canım Rabbim sana ikiz degil istedigin kadar evlat versin ama benim bebislere dokunma gerci tam belli degil ikiz oldugu cuma gunu ogrenicez hakkimizda neyse hayirlisi oyle olsun 1 tane olsun saglikli olsun ikizede hayir demem tabiki :))Kiz birini bana vereydin olmuyo ama boyle ayip