- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 30
Insallahhhhİnşallah canım yaa. Bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahhhhİnşallah canım yaa. Bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah
Ay hadi inşallah. Giderek daha da inanıyorum olacağına ama olmasa da nasip kısmetCanim yumurtlama zamanini bulamiyorsun ondan olmuyor demekki. Klomen ile isin daha kolay olacak. Pozitifi gorecegiz bu ay insallah
İşte ben onu yapamıyorum maalesefBen yastik falam bisey kullanmiyorum ya. Bi 10-15 dk falan ayaklarimi kaldirip yatiyorum o kadar. Birde iliskiden sonra tuvalete girmemeye ozen gosteriyorum sizde girmeyin bir sure
Insallah canım ınsallahİnşallah canım yaa. Bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah
Bende yapıyorum cunku bende cok mantar tekrarlanıyor enfeksıyon oluyorum kızlar acaba bu da hamılelıge engel mıİşte ben onu yapamıyorum maalesef
Canım ben tuvalete gıdıyorum bı saat gectıkten sonra cunku bende sureklı mantar tekrarlanıyor ılıskıye gırerken de agrı oluyor o yuzden kalkıyorum mantar da hamıle kalmaya engel mıBen yastik falam bisey kullanmiyorum ya. Bi 10-15 dk falan ayaklarimi kaldirip yatiyorum o kadar. Birde iliskiden sonra tuvalete girmemeye ozen gosteriyorum sizde girmeyin bir sure
Yap canim iliskiden once gir tuvalete sonra girmemeye calisİşte ben onu yapamıyorum maalesef
Ben de yastık kullanmıyorum dediğin gibi 10dk filan ayaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum ama sonra hemen tuvalete gidiyorum. Bende de mantar oluyor hemen ıslak kalırsa ama zaten doktorların dediği 5dk da gideceği yere gidiyormuş zaten ve spermler sadece ileri hareket edebildikleri için geri çıkmıyormuş tutunarak ilerliyormuş. Banu Çiftçi diye bir doktorun videolarında izledim bunu da.Ben yastik falam bisey kullanmiyorum ya. Bi 10-15 dk falan ayaklarimi kaldirip yatiyorum o kadar. Birde iliskiden sonra tuvalete girmemeye ozen gosteriyorum sizde girmeyin bir sure
Engel mi bilmiyorum canim ama tuvalete girince hersey idrarla cikabilirmis o yuzden bir sure girmeyin diyor doktorlarCanım ben tuvalete gıdıyorum bı saat gectıkten sonra cunku bende sureklı mantar tekrarlanıyor ılıskıye gırerken de agrı oluyor o yuzden kalkıyorum mantar da hamıle kalmaya engel mı
Bnde doktorumdan duydum canim sanirim birkac yerde daha okumustum hemen tuvalete gitmemek gerekirmis artik bilemeyecegim hangisi dogruBen de yastık kullanmıyorum dediğin gibi 10dk filan ayaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum ama sonra hemen tuvalete gidiyorum. Bende de mantar oluyor hemen ıslak kalırsa ama zaten doktorların dediği 5dk da gideceği yere gidiyormuş zaten ve spermler sadece ileri hareket edebildikleri için geri çıkmıyormuş tutunarak ilerliyormuş. Banu Çiftçi diye bir doktorun videolarında izledim bunu da.
Canım sonraki mesajında adetinin bitiminden 5 gün geçtiğini yazmışsın o yüzden şimdi yapabilirsin bence. Çünkü zaten 5.gün başlanıyor. Testin içinde de yazana göre 26 günde bir adet oluyorsan 9.gün başla diyor mesela ben öyle başlıyorum. Senin 28 ise 11.gün oluyor bu durumda teste başlama tarihin öyle yazıyor testin içinde.Cok tesekkur ederım cnm msjın ıcın cok guzel acıklamısın.. tatlım ben bughn yumurtalama gunlerıme gırdım bugunden baslasam ovılosyan testıne olur mu acaba cunku nasıl olsa bugunden baslıyor bı hafta falan suruyor yumurtalama zamanı ya belkı en uygun gunu kacırmam boylelıkle dıye dusunuyorum
Anladım canım bu ay olmazsa denemeye çalışacağım o zaman doktorlar da biri başka diyor diğeri başka. :) tuvalete gitmesek de ama ayağa kalkınca dışarı çıkıyor o zaman mecbur kalıyoruz gitmeye. Yani hiç kalkmıycaz o zaman bir süre öyle mi?Bnde doktorumdan duydum canim sanirim birkac yerde daha okumustum hemen tuvalete gitmemek gerekirmis artik bilemeyecegim hangisi dogru
Anladım canım sagolEngel mi bilmiyorum canim ama tuvalete girince hersey idrarla cikabilirmis o yuzden bir sure girmeyin diyor doktorlar
Evet canim yatarak beklemek onemliAnladım canım bu ay olmazsa denemeye çalışacağım o zaman doktorlar da biri başka diyor diğeri başka. :) tuvalete gitmesek de ama ayağa kalkınca dışarı çıkıyor o zaman mecbur kalıyoruz gitmeye. Yani hiç kalkmıycaz o zaman bir süre öyle mi?
Bende de sureklı tekrarlanıyor gecse de sureklı her ay mantar oluyor bılmıyorum nasıl gececek*mesaj tekrarı
Anladım canım cok tesekkur ederım o zaman bu gun baslamam gerekCanım sonraki mesajında adetinin bitiminden 5 gün geçtiğini yazmışsın o yüzden şimdi yapabilirsin bence. Çünkü zaten 5.gün başlanıyor. Testin içinde de yazana göre 26 günde bir adet oluyorsan 9.gün başla diyor mesela ben öyle başlıyorum. Senin 28 ise 11.gün oluyor bu durumda teste başlama tarihin öyle yazıyor testin içinde.