Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canim yatiyorum zaten hep kuzumGecmis olsun canim dikkat et kendine yat is yapma ilk 3 ay ve son 3 ay onemli
Ayy çok dedinnn:)))En iyisi bence haftasonu yapabilirsin canim
Canim ben 28 inde catlatma ignesi vurdurdum ve doktorum bu carsamba test yapmamı soyledu sen bnden sonrasin yani daha erken yapip negatifi gorup uzulmemen icin dedim haftasonu diyeAyy çok dedinnn:)))
Anladım canım reglim gelmezse beklim o zaman inşallah hayırla sonuçlanır testinCanim ben 28 inde catlatma ignesi vurdurdum ve doktorum bu carsamba test yapmamı soyledu sen bnden sonrasin yani daha erken yapip negatifi gorup uzulmemen icin dedim haftasonu diye
Insallah canimAnladım canım reglim gelmezse beklim o zaman inşallah hayırla sonuçlanır testin
canim fortune diye bir markada denedim bu aksam yine golge cikti demek bekledikce cikuyor silikOncomed le yap bir de testi beni şimdiye kadar hiç yanıltmadı.
Merhaba valla benim programa göre yumurtlamam olmuyormuş onu anladım ben inşallah senin tutmuştur ne zamandı yumurtlama zamanın tarih olarak söylermsnKızlar benim adet günüm dündü olmadım telefondaki uygulamanın söylemesine göre yumurtlama günümü değerlendirdim tabiki doğruysa . Hamilelik hiç yaşamadığım için belirti bilmiyorum ama adete yönelik belirtilerim var kasık ağrım falan . Sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha geçmesini yada adetimin gelmesini beklemelimiyim bilgili ve deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeen
Senin durum baya karışık bisey oldu ben anlamadim yacanim fortune diye bir markada denedim bu aksam yine golge cikti demek bekledikce cikuyor silik
canim silik cizgiler birsey ifade etmiyor konu buSenin durum baya karışık bisey oldu ben anlamadim ya
Ama olur mu ben hamileligimi silik cizgi ile ogrenmistim yani kafam karisti yarin silik cikarsa heveslenmeyeyim ben yinede yacanim silik cizgiler birsey ifade etmiyor konu bu
cnm birde benim ilgimi su cekti 3 testimdede 1.20 cikti son 3 testim hani virgul bile degismiyorSenin durum baya karışık bisey oldu ben anlamadim ya
Bi doktora gitsen de sorsan bakalm ne diyecekcnm birde benim ilgimi su cekti 3 testimdede 1.20 cikti son 3 testim hani virgul bile degismiyor
Canim bak bu aksamki ben artik bat gecmedikce test yapmam herhalde zaten iyice umutlarim azaldi catlatma ignesi olsam anlardimda niye silik cikiyor 3 testtede ee degerimde 1.20 acaba azda olsa cizgi cikiyormu normalde 0 mi hcg