- 19 Şubat 2014
- 755
- 600
Canim bugun ignenin kacinci gunuydu.daha erken bence ignenin etkisi gecmis.bundan sonrasi bebis cizgisi olucak insallahSuan tertemiz bir testim var kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bugun ignenin kacinci gunuydu.daha erken bence ignenin etkisi gecmis.bundan sonrasi bebis cizgisi olucak insallahSuan tertemiz bir testim var kizlar
Daha erken ablacımm bide ilk denemen olur hayırlısıyla bende bu ay gidcem bakalım doktorum adetin ikinci günü gel dedi nasip hayırlısı olsun hakkımızdaSuan tertemiz bir testim var kizlar
Aynı benimki gibiSuan tertemiz bir testim var kizlar
Canım femara klomene gore daha etkılıymıs zaten daha da pahlı bende 3 ay klomen kullandım olmadı bu ay doktorumu degıstırdım o bu ay femara kullan dedı onu ve bu folı tek ı yazdı ben onceden folık asıt kullandım o da buna benzer ama o da daha ucuz bunlar her halde daha etkılı bu femara tek yumurta olusturuyomus ama daha kalıtelı o yuzden bakalım nolacak ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olur bu kullandıgımız ılaclarBu femaray, klomenle eşdeğer sanırım. Folitekte standart follik asit ilaçlarından. ben folitek değilde İNOFOLİC ŞASE kullanırım. Daha etkili olduğunu duyunca 1 aydır bunu içiyorum. tavsiye ederim.
Canim degisik bi marka eczanede bunu buldum aldim ama ignenin etkisiyle pozitif cikanlarla ayni test yani. Zaten bugun erken daha 13. Gun. 16. Gune kadar yapacagim bakal her guncanım test markası ne bekle biraz cok erkense saatler sonra silik çizgi çıkabiliyormuş bazılarında az önce bir topikte okudum
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz sıkıntı yapma sakın
Canim bugun ignenin kacinci gunuydu.daha erken bence ignenin etkisi gecmis.bundan sonrasi bebis cizgisi olucak insallah
Daha erken ablacımm bide ilk denemen olur hayırlısıyla bende bu ay gidcem bakalım doktorum adetin ikinci günü gel dedi nasip hayırlısı olsun hakkımızda
Kizlar daha erken belki cikar diye yaptim bugun asıl onemli olan sali ve carsamba gunleri cunku carsamba vurmuslardi igneyi bu carsamba iki hafta olacak daha. Birsey hissetmiyorum yani cikmadigi icin falan da uzulmuyorum nedense icim mutlu hayirlisiyla gelsin inşallah bebişim.Aynı benimki gibi
Ekliyorum canim hosgeldin aramizamerhabalar henüz hamile değilim imza bölümünde totem yaptım ondan hamile gibi görünebilir :) bat 15 aralık beni de ekler misiniz EceCigdem
Kizlar bisey diyeyim mi test iyice kurumaya basladi yabir bakayim tekrar dedimm hani var mi yok mu belli olmayan sanki golge gibi yada gozumuz gormek istiyo gibi belli olan bi cizgiler var ya oyle birsey gordum bakalm sabahki test icin sabirsizlaniyorum
canım bekle bence akşam belirginleşecek o çizgiKizlar bisey diyeyim mi test iyice kurumaya basladi yabir bakayim tekrar dedimm hani var mi yok mu belli olmayan sanki golge gibi yada gozumuz gormek istiyo gibi belli olan bi cizgiler var ya oyle birsey gordum bakalm sabahki test icin sabirsizlaniyorum
Dün negatif cnm bugünde adet oldumpapatyam67 canım test yaptınmı
birdahaki ay hayırlısıyla olur canım inşallah.Dün negatif cnm bugünde adet oldum
ben ışık altinda zor goruyorum canım fotoğrafını cektim de belli olmuyor fotografta bulaniklasiyor zaten ekrar yaklastirinca cokAtsana canım son halini bakalm bizde
Insallah canim yacanım bekle bence akşam belirginleşecek o çizgi
ben ışık altinda zor goruyorum canım fotoğrafını cektim de belli olmuyor fotografta bulaniklasiyor zaten ekrar yaklastirinca cok
Insallah kizlar hic sarjim yok aksam gorusuruzAnladım canım.Güzel haberlerini alırız İnşAllah.
canim benimde boyle daha erken amaSuan tertemiz bir testim var kizlar
insallah canimCanim degisik bi marka eczanede bunu buldum aldim ama ignenin etkisiyle pozitif cikanlarla ayni test yani. Zaten bugun erken daha 13. Gun. 16. Gune kadar yapacagim bakal her gun