Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben battan 3 gün önce yaptırdım negatif çıktı ama dokturun test için erken keşke yaptırmasaydın dedi. Regl gecikmesini bekle dedi. Bugün regl olmam gerekiyordu henüz olmadım bir hafta daha gecikirse tekrar test yaptırıcamKızlar midem çok bulandı bende kan vermeye gittim sonuç 2.6 çıktı bat yarın olsa çıkardı nasip başka zamana artık. Hamile olan arkadaşlar İnşALLAH sağ sağlam kucağınıza alırsınız bebeklerinizi Rabbim bize de nasip etsin İnşALLAH EceCigdem
5 dk testten sonra cizgi cikmasi icin bekleyecegiz 10 dakikadan sonra cikan sonuc dogru olmayabilir diye yaziyor benim testtecanim 5 dk sonra dikkate alma 2cizgiyi
5dk sonra cizgi belirse dikkate almayin diyorlar
Bir kaç gün bekleyip kan testi ver bence canımKızlar benim adet günüm dündü olmadım telefondaki uygulamanın söylemesine göre yumurtlama günümü değerlendirdim tabiki doğruysa . Hamilelik hiç yaşamadığım için belirti bilmiyorum ama adete yönelik belirtilerim var kasık ağrım falan . Sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha geçmesini yada adetimin gelmesini beklemelimiyim bilgili ve deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeen
cnm doktor ne diyebilirkiBi doktora gitsen de sorsan bakalm ne diyecek
İnş regl ağrısı değildirHaydi hayirli olsun an itibari ile adet agrilarim basladi kizlar haftasonuna kadar adet olabilirim
yerlesme agrisi olabilir cnmHaydi hayirli olsun an itibari ile adet agrilarim basladi kizlar haftasonuna kadar adet olabilirim
Bilemiyorum canim en azindan idrarda niye hep pozitif ciktigini aciklar belkicnm doktor ne diyebilirki
Insallah canimİnş regl ağrısı değildir
canim doktorlar net oluyor. Silik cizgiyi degerlendirmezlerkiBilemiyorum canim en azindan idrarda niye hep pozitif ciktigini aciklar belki
Bilemiyorum ki ignenin etkisi gectikten sonra hic olmadi agrim suan basladi yani. Bugun de zaten ilik ilik akinti gelip durdu ade oldu sandim hep carsida dayerlesme agrisi olabilir cnm
canim insallah gebesindir sanki bendede birsey yok gibiHaydi hayirli olsun an itibari ile adet agrilarim basladi kizlar haftasonuna kadar adet olabilirim
Olur mu canim doktorun iyisi olunca herseyi goz onunde bulunduruyorcanim doktorlar net oluyor. Silik cizgiyi degerlendirmezlerki
Hayirlisi canim ya rabbim isteyen herkese versin insallahcanim insallah gebesindir sanki bendede birsey yok gibi
yazdim ama gitmedi sanirim canimcnm bisey yazmamissin
Bir arkadaşım adetinden ancak 8-9 gün sonra hamile olduğunu öğrenebilmişti.Olur mu canim doktorun iyisi olunca herseyi goz onunde bulunduruyor
canim ben demekki iyi doktora rastlamadim adama diyorum asilama istiyorum ozelde birde parasiyla sonucta. Adam diyorki olurmu git 6 ay sonra gelOlur mu canim doktorun iyisi olunca herseyi goz onunde bulunduruyor