Arkadaşım nacizhane bi fikir vermek isterim; ben 10 ay oldu deneyeli şuan 11. aydayım, ilaç tedavisi,çatlama iğnesi,HSG vs... en başta yapılması gerek neyse hepsini uyguladım. Şimdi aşılama dedi doktorum ve sirkelendim istemedim. Çünkü ben çok stres yaptığım için olmadı. Her ay; yok sol kasığım ağrıdı, yok sağ kasığım ağrıdı,yok göğüsüm ağrıdı, yok akıntım geldi acaba bunlar belirtimi diye diye araştırmaktan neredeyse jinekolok kadar bilgi sahibi oldum. Ve doktorum sen bizim işimizi zorlaştırıyorsun dediğinden beri artık sakinim. Sonra farkettim ki reglimden önce kesinlikle belirtilerimin hiçbiri benim hamile olduğumu söylemeyecek oyüzden reglimden önce kesinlikle şu belirtim var bu belirtim var diye dinlemiyorum kendimi. Ve gerçekten ilkj defa bu ay inanılmaz rahatım. Kendi kendime böyle anne babayı nereden bulacak isterse gelsin isterse gelmesin keyfi bilir dedim
oyüzden kendinizi gerçekten dinlemeyin regli dönemi zaten heyecan yapıyoruz öncesinde vücudu strese sokup engellemeyelim hiçbirşeyi