- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
Hadi bakalm bereber yapalim i zaman insallah ayniyiz bnde ogluma kardes istiyorumEceCigdem canım bu arada bende 10Aralik test yapicam nasipse ikinci çocuk için uğraşmaktayiz:)
Canim bu arada listemizde yok musun sen goz gezdirdim goremedim tam bat tarihini soylersen ismini ekleyeyim hemenEceCigdem canım bu arada bende 10Aralik test yapicam nasipse ikinci çocuk için uğraşmaktayiz:)
11 aralıkBat nezaman
Kaç yaşında oğlunuz bide nezamandir dusunuyorsunuzHadi bakalm bereber yapalim i zaman insallah ayniyiz bnde ogluma kardes istiyorum
10Aralik bat canımCanim bu arada listemizde yok musun sen goz gezdirdim goremedim tam bat tarihini soylersen ismini ekleyeyim hemen
Bat geçmediği için sorun olur mu acaba? kan değeri düşük çıkarsa diye gitmedim bugünGit ver canim ultrason gununu iki hafta sonraya falan al bnce
Ay maşallah kızlar ne kadar çok gebe kalan olmuş topikte
Şimdi bir şey soracağım kızlar, forumda çok yazı okudum, hani diyorlarya ne zaman kafama takmadım o ay hamile kaldım diye. Sizlerde de bu durum geçerli mi yani gerçekten herkes kafasından sildi de mi gebe kaldı, yoksa kafaya takıp da gebe olduğunu öğrenen de var mı , çoook merak ediyorum
@gcm19944 @duskapani @Balpetegim31 M Megatron20 @aysenurkaya @greyfurt_ @umran80 @BbkBbk @pembepatiksOznurr26 @Duman77 @Laydidiana @Sinemhat
Canim benim oglum suan 4 yasinda. O iki yasindayken biz basldik denemeye. Bir yil kadar olmayinca ben doktora gittim ve bana klomen ile catlatma ignesi verdi ve ben ilk ay hemen hamile kaldim. Fakat 8. Ayimda ocak ayinda dogum yaptim ve bebegimi kurtaramadilar malesef. Simdi 11 ay gecti iste uzerinden tekrar gebelik istedim ve bunun icin beklemek istemedim doktorumda saolsun oglumun da doktoruydu ilk hamileligimden beri ona giderim hep o yuzden anlayisli oldu ve bu ay bana yine klomen ve catlatma ignesi verdi. Bakalm sonucumu bekliyorum sabirsizlikla. inşallah yine ilk ayda tutar umuduylaKaç yaşında oğlunuz bide nezamandir dusunuyorsunuz
Yom canim sorun olmz ama istersen bekleyebilirsin yani oda sorun olmazBat geçmediği için sorun olur mu acaba? kan değeri düşük çıkarsa diye gitmedim bugün
Açıkcası ben bu ay artık olursa olur modundaydım ilacımı içip rabbime bırakmıştım vakti zamanı olduğunu kabul ettim çok irdelemedim adete son bir hafta belirti aradım acaba mı diyerekten adet geçincede öğrendim rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inşallahAy maşallah kızlar ne kadar çok gebe kalan olmuş topikte
Şimdi bir şey soracağım kızlar, forumda çok yazı okudum, hani diyorlarya ne zaman kafama takmadım o ay hamile kaldım diye. Sizlerde de bu durum geçerli mi yani gerçekten herkes kafasından sildi de mi gebe kaldı, yoksa kafaya takıp da gebe olduğunu öğrenen de var mı , çoook merak ediyorum
@gcm19944 @duskapani @Balpetegim31 M Megatron20 @aysenurkaya @greyfurt_ @umran80 @BbkBbk @pembepatiksOznurr26 @Duman77 @Laydidiana @Sinemhat
Anladım canım inşallah tutmuştur.benimde kızım 4.5yasinda bizde 1.5yildir deniyoruz esimde hızda sorun vardı düzeldi şuan morfoloji %2 onu düzeltmeye çalışıyoruz inşallah bakalım vardır bı 3ay daha denememiz olacakCanim benim oglum suan 4 yasinda. O iki yasindayken biz basldik denemeye. Bir yil kadar olmayinca ben doktora gittim ve bana klomen ile catlatma ignesi verdi ve ben ilk ay hemen hamile kaldim. Fakat 8. Ayimda ocak ayinda dogum yaptim ve bebegimi kurtaramadilar malesef. Simdi 11 ay gecti iste uzerinden tekrar gebelik istedim ve bunun icin beklemek istemedim doktorumda saolsun oglumun da doktoruydu ilk hamileligimden beri ona giderim hep o yuzden anlayisli oldu ve bu ay bana yine klomen ve catlatma ignesi verdi. Bakalm sonucumu bekliyorum sabirsizlikla. inşallah yine ilk ayda tutar umuduyla
Insallah bu ay duaniz kabul olur CanimAnladım canım inşallah tutmuştur.benimde kızım 4.5yasinda bizde 1.5yildir deniyoruz esimde hızda sorun vardı düzeldi şuan morfoloji %2 onu düzeltmeye çalışıyoruz inşallah bakalım vardır bı 3ay daha denememiz olacak
İyi akşamlar canım altinkozaya fatma hanıma gidiyorum bu ilk ayim memnun kaldım ilgili kendisiİyi akşamlar canım Adana'da gittiğin doktor varmı bende Adana'da oturuyorum
Aminnn inşallah canım Rabbim hayırlı evlat versin valla 1.5yildir negatif görmek çok yordu umutlanmakta istemiyorum biyanimda sürekli düşünüyor pozitif testleri görünce insan heveslenioInsallah bu ay duaniz kabul olur Canim
Hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş çok sevindimCanımmm benim hayırlı olsun. Çoook çok sevindim sağlıcakla gelsin miniğin inşallah
Anladım canım test sonucu belli oldumu.bende Muzaffer sengule gidiyordum ilk doğumumu onda yapmjstimİyi akşamlar canım altinkozaya fatma hanıma gidiyorum bu ilk ayim memnun kaldım ilgili kendisi