MaşaAllah canım sende hamişler kervanına katıldın darısı bızlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşaAllah canım sende hamişler kervanına katıldın darısı bızlere
Ayy inşallah canım hepimize nasip olsun inşallah gerçektir inanamıyorum altı aydır negatif bu ay klomen kullandım inşallah vardır ve hepimizin olurMaşaAllah canım sende hamişler kervanına katıldın darısı bızlere
Ayy ağzın bal yesin inşallah canımBen goruyorummm hadi insallah
Bende bu ay klomen kullandım inşâllah banada olumlu dönüşü olur canım sen nerde oturuyosunAyy inşallah canım hepimize nasip olsun inşallah gerçektir inanamıyorum altı aydır negatif bu ay klomen kullandım inşallah vardır ve hepimizin olur
İstanbul gopBende bu ay klomen kullandım inşâllah banada olumlu dönüşü olur canım sen nerde oturuyosun
Hım bende adana..İstanbul gop
İnşallah Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsğnHım bende adana..
Amin canım hayırlı sağlıklı güzel ahlâklı anne babaya itatkâr evlatlar nasip eylesinİnşallah Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsğn
Buyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
Ay maşallah kızlar ne kadar çok gebe kalan olmuş topikte
- G gcm19944
- duskapani
- B Balpetegim31
- M Megatron20
- aysenurkaya
- @greyfurt_
- U umran80
- @sirkencubin 27 Kasım
- @nyks_42 1 Aralık
- B BbkBbk
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- pembepatiks
- @Bayankus063 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- Oznurr26
- @Jklyyy 4 Aralık
- S Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @Duman77
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- L Laydidiana
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @Sinemhat
- @Adlinaa 10 Aralık
- @Celine0719 11 Aralık
- @berrakca 11 Aralık
- @78duygu 11 Aralık
- @Vuslat ne zaman 11 Aralık
- @Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @Yurdaa
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- ismihazan 13 Aralık
- EceCigdem 13 Aralık
- S Siyene 13 Aralık
- @kays_ 13 Aralık
- @croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @kartanesi64 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
Şimdi bir şey soracağım kızlar, forumda çok yazı okudum, hani diyorlarya ne zaman kafama takmadım o ay hamile kaldım diye. Sizlerde de bu durum geçerli mi yani gerçekten herkes kafasından sildi de mi gebe kaldı, yoksa kafaya takıp da gebe olduğunu öğrenen de var mı , çoook merak eyliyorum
@gcm19944 @duskapani @Balpetegim31 @Megatron20 @aysenurkaya @greyfurt_ @umran80 @BbkBbk @pembepatiks @Oznurr26 @Duman77 @Laydidiana @Sinemhat
Ben var mı emin değilim ama evet silmedim ama Allah bilir diyordum klomen kullandım bideAy maşallah kızlar ne kadar çok gebe kalan olmuş topikte
Şimdi bir şey soracağım kızlar, forumda çok yazı okudum, hani diyorlarya ne zaman kafama takmadım o ay hamile kaldım diye. Sizlerde de bu durum geçerli mi yani gerçekten herkes kafasından sildi de mi gebe kaldı, yoksa kafaya takıp da gebe olduğunu öğrenen de var mı , çoook merak ediyorum
G gcm19944 duskapani B Balpetegim31 M Megatron20 aysenurkaya @greyfurt_ U umran80 B BbkBbk pembepatiks Oznurr26 @Duman77 L Laydidiana @Sinemhat
O zaman testi tekrar et mutlaka canımEvet bende inanmıyorum pek ama akşamda öyle uzun bakmadım bide ayın 5 de adet olmam lazımdı pazartesinden beri çok fena belim ağrıyor başkada hiç birşey yok ne yapacağımı bilemedim
İyi akşamlar canım Adana'da gittiğin doktor varmı bende Adana'da oturuyorumHım bende adana..
Var canım maasallahEki Görüntüle 2213591 Eki Görüntüle 2213592 Kızlar dün yaptığım normal gebelik testi ve bugün yaptığım erken gebelik testi kan vermek için bat ı beklemeyi düşünüyorum hata mı yapıyorum acaba az kaldı çünkü
Git ver canim ultrason gununu iki hafta sonraya falan al bnceEki Görüntüle 2213591 Eki Görüntüle 2213592 Kızlar dün yaptığım normal gebelik testi ve bugün yaptığım erken gebelik testi kan vermek için bat ı beklemeyi düşünüyorum hata mı yapıyorum acaba az kaldı çünkü
Bat nezamanEki Görüntüle 2213591 Eki Görüntüle 2213592 Kızlar dün yaptığım normal gebelik testi ve bugün yaptığım erken gebelik testi kan vermek için bat ı beklemeyi düşünüyorum hata mı yapıyorum acaba az kaldı çünkü