- 4 Nisan 2018
- 1.593
- 4.025
Tebrikler hayirlisiyla kucaginada al insallah.
Amin inşAllah sağol canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler hayirlisiyla kucaginada al insallah.
Maşallah sana sıkı sıkı tutunur inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM...
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al miniğini
Ay maşallah hadi hayırlı olsun canımTebrikler hayirlisiyla kucaginada al insallah.
Maşallah sana sıkı sıkı tutunur inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM...
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al miniğini
Ayyy canım benim hayırlı olsunnm sağlıkla kucağına al inşallah
Ayyy canım benim hayırlı olsunnm sağlıkla kucağına al inşallah
Ogluşum bana nene diyor bitane yapimde bana anne desin anne diye seslenen bebekleri görünce imreniyorum vallaCanim erken gebelik belirtileri ile adet belirtileri ayni zaten gebelik ilerledikce belirtiler ayirir kendini
Ayyy cok sukur tebrik ederim
Ayyy cok sukur tebrik ederim
Kızlar bugün itibariyle bat’a 4 gün kaldı. Yaptığım gebelik testlerini yükledim, ilk yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim ama sonradan silik bir çizgi gördüm. Birkaç saat sonra çıkan çizgi gebelik belirtisi olur mu ki??
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsinSağol canım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Valla canim ben orda son 3 testinde de goruyorum silik cizgiyi bence guzel haberKızlar bugün itibariyle bat’a 4 gün kaldı. Yaptığım gebelik testlerini yükledim, ilk yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim ama sonradan silik bir çizgi gördüm. Birkaç saat sonra çıkan çizgi gebelik belirtisi olur mu ki??
Cizgi giderek belirginlesmis aslinda var bence ama birkac gun daha tekrarla sen canimKızlar bugün itibariyle bat’a 4 gün kaldı. Yaptığım gebelik testlerini yükledim, ilk yaptığımda ikinci çizgiyi göremedim ama sonradan silik bir çizgi gördüm. Birkaç saat sonra çıkan çizgi gebelik belirtisi olur mu ki??
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin
evet canım yeni ve adetine daha var böyle çıkması normal Allah gönlüne göre versin inşallah
Valla canim ben orda son 3 testinde de goruyorum silik cizgiyi bence guzel haber
2.Çizgi saatler sonra çıktı ama ilk 10 dk içinde çizgi yoktu, gebelik olabilir mi ki?Cizgi giderek belirginlesmis aslinda var bence ama birkac gun daha tekrarla sen canim