- 22 Aralık 2017
- 217
- 107
- 31
canim gecmis olsun uzulme insallah en yakin zamanda saglikli bir bebegin olur
inşallah canım çok sagol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim gecmis olsun uzulme insallah en yakin zamanda saglikli bir bebegin olur
Amin canım inşallah teşekkür ederimYarın sabah benimle birlikte
Canım çok geçmiş olsun.Allah ım en kısa zaman da tekrar nasip etsin İnşAllah.
Canim bir önceki gebeligim de bende düsük yaptim cok zor rabbim yardimcin olsun. 1 yil sonra tekrar hamileyim ama sürekli wc ye gidiyorum kanama varmi diye hamileligin her dönemi zor rabbim en kısa zamanda tekrar versin.
Saol canım hep beraber saglıcakla kucagimizi doldurur insaallah rabbim. Her şerde bir hayir vardir.Amin canım çok sagol Allah sağlıklı ve hayırlı hamilelik nasip eder insallah. canım bende öyle daha önce de düşük yaşadığım için hamile kalınca hep wcye gidip kontrol ederdim aslında birak ve bakma o korku beynine yerleşiyor ve Allah korusun başına geliyor sana tavsiyem yapma bunu ben de asla bi daha yapmam
Amin canım inşallah. aynen öyle Rabbim verdiği gibi alıyor da o herşeyin iyisini bilirSaol canım hep beraber saglıcakla kucagimizi doldurur insaallah rabbim. Her şerde bir hayir vardir.
Yaaa maşallah Çok sevindim canımm, gözünüz aydın. sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Allah'ıM bizlere de nasip etsin inşallahKızlar şoku atlatamadık yaa sonuç 865,3 çıktı çok çok mutluyum.. 17 ay sabrettik rabbim bugüne kısmet etti.. ilk klomen tedavimde gebe kaldım çok şükür. Ayrıca eşimle ikimiz her gün sabah akşam keçiboynuzu özü ve keçiboynuzu pekmezi tükettik.. Rabbim tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin ben hala inanmıyorum şoktan çıkamadım yaa
Canımmm benim hayırlı olsun. Çoook çok sevindim sağlıcakla gelsin miniğin inşallahHaklısın canım şimdi girdim çıkmış 78.73 değerim . Çok yeni heralde
Ay hadi inşallah bizlerede umut olur.Benimde klomende ilk ayimYaaa maşallah Çok sevindim canımm, gözünüz aydın. sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Allah'ıM bizlere de nasip etsin inşallah
Saol canımm aminn inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaa maşallah Çok sevindim canımm, gözünüz aydın. sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Allah'ıM bizlere de nasip etsin inşallah
Amin canım benim çok sağolasın darısı buradaki herkese olsunCanımmm benim hayırlı olsun. Çoook çok sevindim sağlıcakla gelsin miniğin inşallah
Bilmiyorum canim ilk bebegim kimyasaldi dusuk yaptim kan pihtilasmasi varmi bilmiyorum bana bunu vermis dr.umİnşallah canım amin.sende kan pihtilaşmasi mi var bende içtim de ilk gebeliğim de
İnşallah canim benim hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah sadece hamile olmaklada kalmiyomus simdide stres yapiyorum 70 degerim dusukmu acaba artarmi diye icim icimi yiyoInsallah canim merak etme sen daha cok guzel gunleriniz olur bebeginizle insallah bende ilk defa bu topikte bu kadar hizla artan gebelik haberleri aldigimizi gordum ne mutlu bana. Insaah herkese ugurlu gelir de butun hepsi tek tek hamilelik haberini biran once verir canim
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim tekrar nasip eder üzulme sakin canim kan degerin kac cikmisti senin ?kızlar ben düşük yaptım çok üzgünüm
Oyle deme canim bak herkes umutsuzdu simdi nasil teker teker hamilelik haberleri aliyoruz. Seninkini de alacagiz kosa zamanda insallahEceCigdem cnm ben adet oldum yenı adet tarıhım 4 ocak artık umudum da yok
Bebeginin sana ihtiyaci var o yuzden artık sakin olmalisin. Bisey diyeyim mi sana bu mrsaji yazarken bebegin degil de kizin diye gecirdim bi an icimden nedenseİnşallah canim benim hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah sadece hamile olmaklada kalmiyomus simdide stres yapiyorum 70 degerim dusukmu acaba artarmi diye icim icimi yiyo
Canim cok gecmis olsun noldukızlar ben düşük yaptım çok üzgünüm
Haklısın canım ayyy inşallah canım içine doğmus olabilir kız erkek farketmez Rabbim sağ sağlim kucagima almayi nasip etsin :))Bebeginin sana ihtiyaci var o yuzden artık sakin olmalisin. Bisey diyeyim mi sana bu mrsaji yazarken bebegin degil de kizin diye gecirdim bi an icimden nedense
inşallah canım sagol. 89.40 çıkmıştı bugün 23.73 cıktıGeçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim tekrar nasip eder üzulme sakin canim kan degerin kac cikmisti senin ?
Canim cok gecmis olsun noldu