- 4 Nisan 2018
- 1.593
- 4.025
Ben 10 aralikta tekrar test yapmayi dusunuyorum 12. Gunum olcak o zaman igneden sonra
10aralıkta birlikte hayırlı haberleri alırız İnşAllah canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 10 aralikta tekrar test yapmayi dusunuyorum 12. Gunum olcak o zaman igneden sonra
Hayir canim yapmadim catlama igmesi vuruldugum icin yanlis sonuc verir diyorlar o yuzden yapmadim ama hasta olmazsam 9 aralikta yapacam insallahcanım tekrar test yaptınmı?
canım bat aynı tarih hiç test yaptınmı
canım sen ne zaman çatlatma ignesi vurulmuştun elinde gebelik testi varsa yap en azından igneden kalan etki geçmişmi anlarsın
Insallah canim10aralıkta birlikte hayırlı haberleri alırız İnşAllah canım.
Aaa cok mantikli benim bu pazar sat aacaba bende mi yapsamcanım zaten ıgnenın etkisi gececek yanı negatif olacak senin yaptıgın test sadece ignenin etkisinin geçip geçmediğini teyit etmek için yani negatif olursa iyi birşey 4 5 gün sonra yaptıgın testin gebelikten oldugunu anlarsın. Şu an zaten bebekten dolayı pozitif olması imkansız pozitif çıkarsa ignenin etkisindendir
Tek çizgiii hamile olsam silikte olsa cikardi diye dusunuyorum gerci daha 6 gunum var adete of ne sinir bozucu beklemekAyy hadi İnşAllah hamilesindir canım
Ediyorum tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsinböyle haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum şahsım adına.. çok tebrikler bize umut oluyorsunuz.. sağlıkla büyüsün bebeğimiz..
darısı başımıza ne olur bizlere dua edin benimde bir yıldır olmuyor.
Canim igneyi ne zaman vurdurdun mAaa cok mantikli benim bu pazar sat aacaba bende mi yapsam
Canim oyle birsey yok malesef adet gecikmesinden 10 gun sonra anca pozitifi gorenler bile var her negatife yok demeyin lutfenKızlar yarın sabah test yapıyorum artık net varsa var yoksa yok çıkar.. 7 8 aralık günüm 2 3 gün var yani
Ben 9 unda yapacam eger kirmizilari gormezsem tabiBat 9 10 11 aralık olanlar ne zaman test yapacaksınız ve belirtileriniz var mı kızlar?
Canim oyle birsey yok malesef adet gecikmesinden 10 gun sonra anca pozitifi gorenler bile var her negatife yok demeyin lutfen
22 kasim senCanim igneyi ne zaman vurdurdun m
Eşim evde şimdi gidip alsam ya da git al desem negatifse boş boş üzülecez şuan hiç aklında bile yok üzmek istemiyorum artık mutlu haber veririm olursaKiz olur mu alip bir yapsaydin
Hm olabilir ama cikmazsada sen 15. Gun bi daha tekrarlayok canım benim durumum biraz farklı 21 kasımda çatlama iğnesi oldum. yani yarın iğnenin 14. günü olacak etkisi geçip gebelik yerleşmesi ve yeni betahcgnin salınması çoktan başlamış olması gerek.. senin dediğin durumlar daha çok geç döllenme yada geç yumurtlamalarda oluyor benimki doktor kontrolüyle gerçekleşti
Hadi insallah canim yaEşim evde şimdi gidip alsam ya da git al desem negatifse boş boş üzülecez şuan hiç aklında bile yok üzmek istemiyorum artık mutlu haber veririm olursa
28 kasim canim22 kasim sen
Hm olabilir ama cikmazsada sen 15. Gun bi daha tekrarla
Tek çizgiii hamile olsam silikte olsa cikardi diye dusunuyorum gerci daha 6 gunum var adete of ne sinir bozucu beklemek