- 11 Ağustos 2018
- 300
- 507
- 34
Kuzu sat ne zamndiyaa ne güzelbenimde bat 12 aralık. yumurtlama günüm 27 kasım, 25,26 ve 27 kasımı değerlendirdik. inşallah kısmetse bizde istiyoruz, mide yanması var birazcık bende, ama nedense bu ayda olmayacak gibi geliyor. hayırlısı artık.
Almadım test tek çizgiyi görmektense kırmızıları görmek tercihimCanim test ?
Almadım test tek çizgiyi görmektense kırmızıları görmek tercihim
Hiç belirtim olmadı kiCanım yok test falan yapmadım zaten yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum o yüzden hiç test işine falan girişmedim. Zaten ovülasyon testinde çift çizgiyi geçen pazartesi görmüştüm o yüzden test işlerine girmedim hiç Sadece yumurta çatlamayıp erkenden adet olursam atamayacağım diye korkuyorum
Kiz olur mu alip bir yapsaydinAlmadım test tek çizgiyi görmektense kırmızıları görmek tercihim
Canim 10 gun onceden de pozitif mi cikar yani niye kendi moralini bozuyorsun ki sendeO duyguyuda ben yasadim bugün. 10 gün var ben test yaptim tek cizgi görmek acayip moralimi bozdu
Canim dr a danis sen bi
yaşarsın canım Allahın izniyle kucağına alınca çekilen bütün sıkıntılar hasretler sona eriyor unutuyorsun bile .ben şunu anladım nekadar strese giriliyorsa okadar hamile kalma zorlaşıyor .Bende o gunleri yasarım insallah
Ya benimde cok fazla migdem yanıyoryaa ne güzelbenimde bat 12 aralık. yumurtlama günüm 27 kasım, 25,26 ve 27 kasımı değerlendirdik. inşallah kısmetse bizde istiyoruz, mide yanması var birazcık bende, ama nedense bu ayda olmayacak gibi geliyor. hayırlısı artık.
Doktora gidince tedavi görünce insanın aklindan hic cıkmiyor ama unutmaya calisiyorum yine aklımdayaşarsın canım Allahın izniyle kucağına alınca çekilen bütün sıkıntılar hasretler sona eriyor unutuyorsun bile .ben şunu anladım nekadar strese giriliyorsa okadar hamile kalma zorlaşıyor .
4.5 sene olmadı benim her ay ağlardım ikinciyi istedik 3.ayımızda hamile kaldım niye çünkü kafam rahattı . düşünme diyenlere kızardım aklımdan çıkmıyorki kolaymı derdim .çok haklılarmış aslında .
Benim bat 10 aralik ve simdi yapicam test. 6 gun onceden gosteren testlerden aldim hadi insallahBat 9 10 11 aralık olanlar ne zaman test yapacaksınız ve belirtileriniz var mı kızlar?
SAT: 12 Kasım canımKuzu sat ne zamndi
Ben 10 aralikta tekrar test yapmayi dusunuyorum 12. Gunum olcak o zaman igneden sonraBat 9 10 11 aralık olanlar ne zaman test yapacaksınız ve belirtileriniz var mı kızlar?
Canim fotograf net degil ya sen gorebiliyor musun birseyler
böyle haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum şahsım adına.. çok tebrikler bize umut oluyorsunuz.. sağlıkla büyüsün bebeğimiz..Merhaba hanimlar bende adet günümü bekleyen hanimlardamdim. Adet zamaninda adet den farkli belirtilerim olunca arada girip bakiyordum yorumlariniza dayanadim simdi ciktim ve test yaptim beklenen adet tarihim 4 aralik yani bugundu niyetim beklemekti. Ama dayanamadim ve süpriz oldu. 1 canmli dogum 2 düsugum vardi allahim sag selamet sonuna ulastirsin ilk müjdede sizi esime aksam süpriz yapcam
Benim bat 10 aralik ve simdi yapicam test. 6 gun onceden gosteren testlerden aldim hadi insallah
Evet hic bse yok canm sadece tek cizgiCanim fotograf net degil ya sen gorebiliyor musun birseyler