canım zaten ıgnenın etkisi gececek yanı negatif olacak senin yaptıgın test sadece ignenin etkisinin geçip geçmediğini teyit etmek için yani negatif olursa iyi birşey 4 5 gün sonra yaptıgın testin gebelikten oldugunu anlarsın. Şu an zaten bebekten dolayı pozitif olması imkansız pozitif çıkarsa ignenin etkisindendirCanım korkuyorm ya test yapmaya negatif çıkarsa 26 kasmda yaptırdım 8 gun olmus
Yok kiz yazik etme testine ben catlatma ignesi vurdurdum ayin 10 una kadar falan cikabilir boyle pozitifler gercek degil13 aralikta falan anca gececek ignenin etkisi de sonucu net ogrencem. O zaman negatif olursa diye bir pozitif test goreyi dedim yaptim
Bu sabah sancılı kırmızılar geldi test gecikme kasik vs agrilar hersey tamamdi olmadi hersey kısmet
Kızlar bana da yardımcı olur musunuz konu açtım kimse yazzmadı düşünceleriniz nelerdir? Napmam gerekir yardım edin bana
Canim test yaptin mi sen
Öncelikle hayirli olsun canim Rabbim kycagina almayi nasip etsin ne gibi belirtilerin oldu biraz anlatirmisinMerhaba hanimlar bende adet günümü bekleyen hanimlardamdim. Adet zamaninda adet den farkli belirtilerim olunca arada girip bakiyordum yorumlariniza dayanadim simdi ciktim ve test yaptim beklenen adet tarihim 4 aralik yani bugundu niyetim beklemekti. Ama dayanamadim ve süpriz oldu. 1 canmli dogum 2 düsugum vardi allahim sag selamet sonuna ulastirsin ilk müjdede sizi esime aksam süpriz yapcam
Amin insallah saolasin. Adet zamani sivilcelenirim hic olmadi sonra gögüslerim hassalasir ama hemen gecerdi gecmedi kasik agrim hala devam ediyor agiriyinca hemen adet olurdum bugim 3 gun hala ariyor.Öncelikle hayirli olsun canim Rabbim kycagina almayi nasip etsin ne gibi belirtilerin oldu biraz anlatirmisin
hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah .Merhaba hanimlar bende adet günümü bekleyen hanimlardamdim. Adet zamaninda adet den farkli belirtilerim olunca arada girip bakiyordum yorumlariniza dayanadim simdi ciktim ve test yaptim beklenen adet tarihim 4 aralik yani bugundu niyetim beklemekti. Ama dayanamadim ve süpriz oldu. 1 canmli dogum 2 düsugum vardi allahim sag selamet sonuna ulastirsin ilk müjdede sizi esime aksam süpriz yapcam
Amin insallah esime soyliyecemde aileme söymeklekte kararsizim. 2 düsuk yasayinca 2 tarafta cok üzüldu .Rabbim saglicakla kucagima almayi nasip etsin tek duam ohayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah .
bende akşam eşime ve ailesine surpriz yaptım .
hayırlı olsun çok sevindimm, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin. darısıda isteyen herkese ve bana olsun inşallah :)Merhaba hanimlar bende adet günümü bekleyen hanimlardamdim. Adet zamaninda adet den farkli belirtilerim olunca arada girip bakiyordum yorumlariniza dayanadim simdi ciktim ve test yaptim beklenen adet tarihim 4 aralik yani bugundu niyetim beklemekti. Ama dayanamadim ve süpriz oldu. 1 canmli dogum 2 düsugum vardi allahim sag selamet sonuna ulastirsin ilk müjdede sizi esime aksam süpriz yapcam
İnsallah herkese saglikli bir evlat versin rabbim. Ama inan beklemedigin ay hamile kaliyorsun gectimiz haftasonu 200 gidis 200 dönus yol yaptim yol boyunca kasiklarim agridi ama ben adet gelecek ondan dedim umirsamadim meger hamileymisim.hayırlı olsun çok sevindimm, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin. darısıda isteyen herkese ve bana olsun inşallah :)
Hayır mı abla inşallah vardırResmen de canim turşu istiyo
Bende o gunleri yasarım insallahhayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah .
bende akşam eşime ve ailesine surpriz yaptım .
Bugün bat günüm duphaston kullandım ya o geciktiriyormuş sanırım o yüzden ümit yokO hiç belli olmuyor Kuzum canını sıkma boş yere ben gibi
Insallah canım bilemiyorum daha erkenHayır mı abla inşallah vardır
Canim test ?Bugün bat günüm duphaston kullandım ya o geciktiriyormuş sanırım o yüzden ümit yoksen kullanmışmıydın duphastonu
yaa ne güzelİnsallah herkese saglikli bir evlat versin rabbim. Ama inan beklemedigin ay hamile kaliyorsun gectimiz haftasonu 200 gidis 200 dönus yol yaptim yol boyunca kasiklarim agridi ama ben adet gelecek ondan dedim umirsamadim meger hamileymisim.