- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi imagination forever
İçin rahat edicekse yap kuzu bizimlede paylaşırsınYaaa yarın yapsammı acaba erken gebelik testi şüphelendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçin rahat edicekse yap kuzu bizimlede paylaşırsınYaaa yarın yapsammı acaba erken gebelik testi şüphelendim
inofolic combi kullanıyorum incir nasıl yapılıyorCanım havuç büyüyen yumurtanın çatlaması için erken daha istersen öncesinde incir kürünü yap o büyütüyor ardından havuç ye catlatir
Tamam inşallah çıkmazsa cumartesi günü yaparım tekrar napayımİçin rahat edicekse yap kuzu bizimlede paylaşırsın
valla çalışıyorum o yüzden bu akşam sanırım italyan takılacağız ypruldum iş yerinde makarnalar kraliçesiAkşam yemeğinde neler var hanımlar
Hala onu kullaniyorsan tamam kuru inciri kaynatıp suyunu içiyorsun büyümesine yardımcı oluyormuş canım ama inofolic kullaniyorsan içme kist yapabilirinofolic combi kullanıyorum incir nasıl yapılıyor
İnşallah çıkar çiçeğimTamam inşallah çıkmazsa cumartesi günü yaparım tekrar napayım
Makarnayı da çok severim iyi yapmışsın afiyet olsun canımvalla çalışıyorum o yüzden bu akşam sanırım italyan takılacağız ypruldum iş yerinde makarnalar kraliçesi
2 aydır düzenli kullanıyorum sanırım faydası da oldu önceden ya vücudumu dinlemiyordum yada yumurtlama olmuyordu şuan hemen anlıyorum ama tam çatlama takibi yapacağım 24saat gibi kısa bir zamanımız var malum çalıştığım için 8 saate düşüyor benim o yüzden bu ayı da şansa bırakmak istemedimHala onu kullaniyorsan tamam kuru inciri kaynatıp suyunu içiyorsun büyümesine yardımcı oluyormuş canım ama inofolic kullaniyorsan içme kist yapabilir
Hiçbir ayı şansa bırakmıyoruz balım vende senin gibiydim vücudunu dinlememişsin demek bende vücudumu dinleyince ne zaman yumurtluyorum hemen anlıyorum2 aydır düzenli kullanıyorum sanırım faydası da oldu önceden ya vücudumu dinlemiyordum yada yumurtlama olmuyordu şuan hemen anlıyorum ama tam çatlama takibi yapacağım 24saat gibi kısa bir zamanımız var malum çalıştığım için 8 saate düşüyor benim o yüzden bu ayı da şansa bırakmak istemedim
Allah razı olsun hayırlısı olsun inşallah canım benimİnşallah çıkar çiçeğim
Merhaba canım evet bu ay burda çok guzel pozıtıfler gorecegız ınsMerhabalar, umarım hepimize hayırlı gelir bu ay benim sat 27.11.2022 bat 25.12.2022 bu ay ilk kez ovülasyon deneceğim artı havuç yemeye başlayacağım bugünden itibaren
Yap kuzumda bakalım cıkmazsa uzulme ıkı gun sonra bıdaha yaparsınAllah razı olsun hayırlısı olsun inşallah canım benim
İnşallah canimm hayırlı haberlerini bekliyoruzAllah razı olsun hayırlısı olsun inşallah canım benim
Aynen öyle zaten tedaviye başlayacağız nasipse olur nasip değilse olmazYap kuzumda bakalım cıkmazsa uzulme ıkı gun sonra bıdaha yaparsın
İştahım kapanmis benim yiyemiyorum bir şey eşim kızıyor aynen böyle hamile kalırsın sen diye bu çörek otu mu kesti acaba iştahımıYap kuzumda bakalım cıkmazsa uzulme ıkı gun sonra bıdaha yaparsın
İnşallah inşallah hayırlısı olsunİnşallah canimm hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aşkımmm ben bılıyosun dun karın agrısından öldüm o yuzden yorgunum makarna yapcamhahahaAkşam yemeğinde neler var hanımlar
Ye kuzu yemegını olurmu oyle sey çörek otu yeme iştahını kestıyse.iştah acıcı seyler ye macun fln yaptıralım sanaİştahım kapanmis benim yiyemiyorum bir şey eşim kızıyor aynen böyle hamile kalırsın sen diye bu çörek otu mu kesti acaba iştahımı
Bugunu makarna günü ilan ediyiruz yehheeyyAşkımmm ben bılıyosun dun karın agrısından öldüm o yuzden yorgunum makarna yapcamhahaha
Suçlusu ahahahahahBugunu makarna günü ilan ediyiruz yehheeyy
Bende patates suçlusu pilav yaptım