- 14 Mayıs 2021
- 4.842
- 9.893
-
- Konu Sahibi imagination forever
Sımdı şöyle baslayım aynı yorgunluk bende ve eşımdede oluyor,bu ay degısık gecelıklerbu ay bir er gün arayla değerlendiricektik eşim bugun iş için şehir dışına gitti ahh kara bahtımm. Aslında hegğn değerlendirme denemek istiyordumda çalışıyorum çok yorgun oluyorum yaptıgın veya yaptıgınız içtiğiniz bişeyler var mııü
Ben bu ay ovulasyon testi yapmadım ama bugün progesteron testi verdim ne demek progesteron testi bilgisi olan varmıBen inanıyorum bu ay çookk süper geçeceekkhem eglencez hem de pozıtıflerı görcez ınsallaaah
6 haftalık bırkez tecrubem oldu kuzum ama bı hengameyle sonlandı.1 yılı gectı.ama korunuyordum yenı bıraktım daha bu 2. Deneme olcakBu ay hepimiz güzel haberlerle dolduralım burayı inşallah ilk hamileliğin mi olucak canımm
Canım rahmın gebelık ıcın hazırlanması demek.dr kontrol ıcın ıstemıstır.sende bızımle hazırlabılırsın yenı ayaBen bu ay ovulasyon testi yapmadım ama bugün progesteron testi verdim ne demek progesteron testi bilgisi olan varmı
bol bol hepimizin enerji depolaması gerekiyor anlaşılan bu ay kız sizin sayenizde bende gaza geldim elimden geldiğince hergünü değerlendiricem hava soğuk yorgun demiycem :) kızlae bilgisayardan yazıyorum emoji koyamıyorum soğuk bi mesajlaşma gibi oluyor yanlış anlamayınnSımdı şöyle baslayım aynı yorgunluk bende ve eşımdede oluyor,bu ay degısık gecelıklerovulasyon testı aldım kafamda kararlastırdım oncelıkle sonrasında havuc ıncır avokado meyve fln ıyı gelıyor dıyorlar onları yıcem,bırde folıc asıt ıcıyorum
Ne kadar olması lazım gebelik için değer olarakCanım rahmın gebelık ıcın hazırlanması demek.dr kontrol ıcın ıstemıstır.sende bızımle hazırlabılırsın yenı aya
Ooohh grubun bırıncıl amacı bu zaten enerjıı motıvasyoooonnbol bol hepimizin enerji depolaması gerekiyor anlaşılan bu ay kız sizin sayenizde bende gaza geldim elimden geldiğince hergünü değerlendiricem hava soğuk yorgun demiycem :) kızlae bilgisayardan yazıyorum emoji koyamıyorum soğuk bi mesajlaşma gibi oluyor yanlış anlamayınn
Valla benim yoktu bu ay çörek otu kürünü deniyorum bakalım nolcakkkbu ay bir er gün arayla değerlendiricektik eşim bugun iş için şehir dışına gitti ahh kara bahtımm. Aslında hegğn değerlendirme denemek istiyordumda çalışıyorum çok yorgun oluyorum yaptıgın veya yaptıgınız içtiğiniz bişeyler var mııü
Canım o adet dongunun gunune gore degısıyor.Onları doktorun daha ıyı bılır durduk yerde kafanı karıstırmayımNe kadar olması lazım gebelik için değer olarakovulasyon testi yapmadım ama yumurtlama günüme kadar değerlendirdik eşimle
HoşgeldiiniiiiizzzAy bende takılayım buraya adetim yeni bitti
İnşallah canım rabbim hepimizin güzel haberlerini alacağı günleri görmeyi nasip etsin test sonucum çıksın yazarım burayaCanım o adet dongunun gunune gore degısıyor.Onları doktorun daha ıyı bılır durduk yerde kafanı karıstırmayımsendende gebelık testını beklıyoruz guzel haberlerını
Yok kız nolcak biz hep birbirimize gaz veriyoruz sonumuz hayrolsun ahahahbol bol hepimizin enerji depolaması gerekiyor anlaşılan bu ay kız sizin sayenizde bende gaza geldim elimden geldiğince hergünü değerlendiricem hava soğuk yorgun demiycem :) kızlae bilgisayardan yazıyorum emoji koyamıyorum soğuk bi mesajlaşma gibi oluyor yanlış anlamayınn
Hoş geldiiinnnAy bende takılayım buraya adetim yeni bitti
Ayy ben soylemeyı unuttum kuzu hsg cekılır cekılmez hamıle kalmıstım benYok kız nolcak biz hep birbirimize gaz veriyoruz sonumuz hayrolsun ahahahbenim bu ayda olmazsa hsg cektireyim diyorum insallah tüplerde tıkanma falan yokturdur
İnşallah benim bu ay tutarda gerek kalmaz çiçeğim doktorlar hiçbir sıkıntı yok diyor eğer bu ay da olmazsa tüplerde sıkıntı olabilir inşallah benim de hemen tutarAyy ben soylemeyı unuttum kuzu hsg cekılır cekılmez hamıle kalmıstım benbısey cıkmamıstı sonucunda ama yolları actı bence yoksa 1,5 sene denedm spontane sekılde boyle takıp makıp yapmadan olmamıstı
Bende anksiyete var panik atak var daha hastaneye bile gidemedim korkuyorum ilk başlarda vajinusmustum onu 1 ayda atlattımda muayenelerden korkuyorum bende çektirmek istiyorum ama ocakda bakalım başlıycam bu ayda olmazsaYok kız nolcak biz hep birbirimize gaz veriyoruz sonumuz hayrolsun ahahahbenim bu ayda olmazsa hsg cektireyim diyorum insallah tüplerde tıkanma falan yokturdur
Inşallah canım bi an heyecanlandım yaHoşgeldiiniiiiizzzbu ay ugurlu olacak bu grup ınanıyorum
Korkucak hiçbir şey yok canım zaten hepsi ağrısız sancısız ee vajinismusu da atlatmissin hiçbir sorun olmaz inşallah canımBende anksiyete var panik atak var daha hastaneye bile gidemedim korkuyorum ilk başlarda vajinusmustum onu 1 ayda atlattımda muayenelerden korkuyorum bende çektirmek istiyorum ama ocakda bakalım başlıycam bu ayda olmazsa