- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
- Konu Sahibi imagination forever
Benimki zaten düzensiz canım ya pkkstan dolayıAynen canım gebelik yoksa hemen baslamalisin bu kadar gecikmesine şaşırdım çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki zaten düzensiz canım ya pkkstan dolayıAynen canım gebelik yoksa hemen baslamalisin bu kadar gecikmesine şaşırdım çünkü
Bazıları da böyle ovulasyon testi gurmesi ben çok yabancıyım ovulasyon testine her günü degerlendirecegimyumurtlama testi çok yapan biri olarak yardımcı olabilirim kızlar her türlü soru sorulur:))
Hoşgeeldııın canmAkısına bırakmak en guzelıı,sende tecrubelerını paylasırsın.beklıyoruuzmerhabaa bende varım kızlar ama ovülasyon takibi felan yapmayı düşünmüyorum akışına bıraktım
Hee sende pcos var canım bu çörek otu kürünü denedin mi hiç pcoslu olup işe yaradığını söyleyen çok kişi var araştır derim biBenimki zaten düzensiz canım ya pkkstan dolayı
ehehe benim eşim biraz tembel oldugu için,akşamlarıda bazen işten dolayı geç geliyor.o yüzden mecbur kullanıyorum:)Bazıları da böyle ovulasyon testi gurmesi ben çok yabancıyım ovulasyon testine her günü degerlendirecegim
Oo harıka ben bu ay ılk kez deneyecegım,sızden cok yardım alacagız oyleyseyumurtlama testi çok yapan biri olarak yardımcı olabilirim kızlar her türlü soru sorulur:))
Sen bırıcık çıtırımızsın bız hergun yapınca pert oluyoruzBazıları da böyle ovulasyon testi gurmesi ben çok yabancıyım ovulasyon testine her günü degerlendirecegim
Doğrudur canım inşallah bu ay sana uğurlu gelir alırsın hamiş haberleriniehehe benim eşim biraz tembel oldugu için,akşamlarıda bazen işten dolayı geç geliyor.o yüzden mecbur kullanıyorum:)
Canım ara ara yedim sürekli olmasa da özellikle brokoli karnabahar ıspanak ceviz kuru incir bunları tükettim amacım hamile kalmak değildi sağlıklı beslenmek için yaptım ve bunların yumurtlamaya etkisi olduğunu düşünüyorum ki araştırdım da doğurganlığı arttıran besinler olarak yazdım Google'a ve de yumurta kalitesini arttıran yiyecekler diye bunlardan tükettim ama bilerek tüketmedim ve bir ay boyunca bu şekilde beslendim bunların etkisi olduğunu düşünüyorum bence yumurtladım ben hatta akıntım vardı Bir bakayım acaba yumurtlama mı oldu dedim ve pozitifti doktor da bunlara takılma artık tedaviye başlayacağız dedi ondan sonra bıraktım zaten mutlaka bunları yapın kızlar hatta hemen yarın başlayın çok büyük etkisi var ve bol bol su içtim hatta test fotoğrafımı koyayım buraya kilo da verdim kızlar 90 kiloydumHee sende pcos var canım bu çörek otu kürünü denedin mi hiç pcoslu olup işe yaradığını söyleyen çok kişi var araştır derim bi
Utandım şu an ahahahacanım sadece ben olsam bazen başım ağrıyor diyorum yemezler diyoSen bırıcık çıtırımızsın bız hergun yapınca pert oluyoruz
Evet canım saydığım şeyler yumurtanın büyümesine ve çatlamasına yardımcı olan besinler inşallah dediğin gibidir ve tutmuşturCanım ara ara yedim sürekli olmasa da özellikle brokoli karnabahar ıspanak ceviz kuru incir bunları tükettim amacım hamile kalmak değildi sağlıklı beslenmek için yaptım ve bunların yumurtlamaya etkisi olduğunu düşünüyorum ki araştırdım da doğurganlığı arttıran besinler olarak yazdım Google'a ve de yumurta kalitesini arttıran yiyecekler diye bunlardan tükettim ama bilerek tüketmedim ve bir ay boyunca bu şekilde beslendim bunların etkisi olduğunu düşünüyorum bence yumurtladım ben hatta akıntım vardı Bir bakayım acaba yumurtlama mı oldu dedim ve pozitifti doktor da bunlara takılma artık tedaviye başlayacağız dedi ondan sonra bıraktım zaten mutlaka bunları yapın kızlar hatta hemen yarın başlayın çok büyük etkisi var ve bol bol su içtim
İşte eşin biliyor agzının tadınıda ondanUtandım şu an ahahahacanım sadece ben olsam bazen başım ağrıyor diyorum yemezler diyo
Yerim seni kız harbi ama dedigin gibi insan her gün olunca yoruluyor ama ben ovulasyon yapmadığım için bir de eşim varikosel ameliyatı olmuştu ondan çoğu günü değerlendiriyoruzİşte eşin biliyor agzının tadınıda ondan
Benim bir sene iki üç aydır evliyim canım başta kimyasal oldu bir kere ama düzenli denemelere iki aydır basladikkkkaç aydır deniyorsunuz kızlar bu benim 8.ayım olucak 12.ayın sonunda 1 sene olucam evleneli ocakta doktor yolu güzüküyorr bana
olur canım seve seve:)Oo harıka ben bu ay ılk kez deneyecegım,sızden cok yardım alacagız oyleyse
inşallah canım bekliyorum bakalım...pco var diye umutsuz olmak yok kızlar:)Doğrudur canım inşallah bu ay sana uğurlu gelir alırsın hamiş haberlerini
Benım 2. Ayım canım.(önceden bir düşük dış gebelık ve myom amelıyatı gecmısım var ama ) Daha yenı evlısın olur tadınız cıkarmaya bak .ben 7 senelık evlıyımkaç aydır deniyorsunuz kızlar bu benim 8.ayım olucak 12.ayın sonunda 1 sene olucam evleneli ocakta doktor yolu güzüküyorr bana
bu ay bir er gün arayla değerlendiricektik eşim bugun iş için şehir dışına gitti ahh kara bahtımm. Aslında hegğn değerlendirme denemek istiyordumda çalışıyorum çok yorgun oluyorum yaptıgın veya yaptıgınız içtiğiniz bişeyler var mııüBenim bir sene iki üç aydır evliyim canım başta kimyasal oldu bir kere ama düzenli denemelere iki aydır basladikkk
Bu ay hepimiz güzel haberlerle dolduralım burayı inşallah ilk hamileliğin mi olucak canımmBenım 2. Ayım canım.(önceden bir düşük dış gebelık ve myom amelıyatı gecmısım var ama ) Daha yenı evlısın olur tadınız cıkarmaya bak .ben 7 senelık evlıyım