- 18 Eylül 2022
- 372
- 161
- 36
- Konu Sahibi imagination forever
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum işteyım keske bıraz daha erken baslasaydın ovulasyona baya koyu cıkmıs elı kulagında sankı bugun adetın kacıncı gunuKızlar bianda nereye kayboldunuz
Dün bitti 5.gündü bugün altıncı gün biz evdeyizya kolay gelsin canımKuzum işteyım keske bıraz daha erken baslasaydın ovulasyona baya koyu cıkmıs elı kulagında sankı bugun adetın kacıncı gunu
Bende anlamam ama sanki catlicakİlk test dün yaptım alttakide bugün sizce kızlar
Bende anlamam ama sanki catlicak
Benım adet bıtımıne ıkı gun var kuzum sonra hemen baslıcam testlereSizler ne durumdasınız kızlar
Benimde 3. Regl günüm bugünSizler ne durumdasınız kızlar
Hadi inşallah canımBenım adet bıtımıne ıkı gun var kuzum sonra hemen baslıcam testlere
Sende yapıcanmı test canımBenimde 3. Regl günüm bugün
He yok yapmicam ben yapsam saat başı yaparım meraktan bana test yetmezSende yapıcanmı test canım
Canım renge ve kıvama bağlı o seffafsa yumurtlamadırKızlar bişey sorabilir miyim uzayan akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa yumurtlama mı yaa. Su da içtim ovilasyon yapamam kafam karıştı
Evet şeffaftı ne yumurtlamaymış yahu bitmedi gitti neyse 2 saat su falan içmiyim de ovğlasyon yapayımCanım renge ve kıvama bağlı o seffafsa yumurtlamadır
Aynen canım gebelik akıntısı daha çok böyle katı beyaz sarımsi renkli diye biliyorumEvet şeffaftı ne yumurtlamaymış yahu bitmedi gitti neyse 2 saat su falan içmiyim de ovğlasyon yapayim.
Yaaa yarın yapsammı acaba erken gebelik testi şüphelendimAynen canım gebelik akıntısı daha çok böyle katı beyaz sarımsi renkli diye biliyorum
Canım havuç büyüyen yumurtanın çatlaması için erken daha istersen öncesinde incir kürünü yap o büyütüyor ardından havuç ye catlatirMerhabalar, umarım hepimize hayırlı gelir bu ay benim sat 27.11.2022 bat 25.12.2022 bu ay ilk kez ovülasyon deneceğim artı havuç yemeye başlayacağım bugünden itibaren