- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Ben de kullandım doktor vurdur hemen dedi 21 mm di benim deBi şey soracağım benim klomen sonrası tek bir yumurta gelişmiş 20 mm civarı. Doktor çatlatma iğnesini yazdı ama ister vurdur ister vurdurma dedi kafam karıştı çok kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?
aynı gün vurulmuşuz canım iğnelerimizi benim de gögüslerim cok hassas ve uçları inanılmaz acıyor sütyen bile batma yapıyor su an.Bugün 6.günüm iki gündür göğüslerim acayip ağrıyor bat 13 ocak
Ben olsam işimi garantiye alır iğnemi vurdururdum çünkü ne olur ne olmazBi şey soracağım benim klomen sonrası tek bir yumurta gelişmiş 20 mm civarı. Doktor çatlatma iğnesini yazdı ama ister vurdur ister vurdurma dedi kafam karıştı çok kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?
Ben de sizinle aynı durumdayım umutluyum nedense.islalah umudumuz boşa çıkmazpeki ya böyle bir grup olduğunu şimdi görmem :)
neyse şöyle yazayım aşağıda :)
13 aralık son adet başlangıç tarihim, reglin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün x 3 doz şekinde.
28 aralıkta biri sağda 19,5 mm biri solda 21 mm 2 tane yumurtacıkım oluştu.
Aynı gün saat 14.00’de 1 doz ovitrelle vuruldum ve tam 36 saat sonra ilişki oldu.
29 aralık ilişki : ok
31 aralık ilişki : ok
2 Ocak ilişki : ok
4 Ocak ilişki: beklemede J
Ve doktorum 13 ocakta direkt kanda beta hcg testi yaptırmamı söyledi.
Bu süreçte beraber ilerlemek istedim sizlerle, bebiş haberlerimizi beraber alırız inşallah J
Bu ay benim ilk klomenle doktor takibinde denemem, polikistik overlıyım, 6 aydır kendimiz denedik olmayınca doktor kontrolünde yönetmeye başladık.
fazla polyannacımıyım bilmiyorum ama biraz umutluyum açıkçası J
Bazen de hiçbir zaman bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum, kafam karışık biraz berbaer birbirmize destek olmaya ne dersiniz J
Diyorsun? Peki yarın vurulsam geç kalmış olur muyum sence canım? Ya da şöyle sorayım çok büyümesi sıkıntı olur mu acaba döllenme açısındanBen olsam işimi garantiye alır iğnemi vurdururdum çünkü ne olur ne olmaz
Bugün mü vurdurdun? Bana kendisi çatlayabilir de dedi o yüzden bana bıraktıBen de kullandım doktor vurdur hemen dedi 21 mm di benim de
Valla bilmiyorum ki geç mi olur bir bilgim yok malesef bana doktor iğneyi verdi kullan dedi kullandım garanti olsun diyeDiyorsun? Peki yarın vurulsam geç kalmış olur muyum sence canım? Ya da şöyle sorayım çok büyümesi sıkıntı olur mu acaba döllenme açısından
Adetin üçüncü günü hormon testleri ve vajinal muayene yapılıyor daha sonra adetin 5.gunu ilaç tedavisi başlıyor ve yumurta belli bir boyuta ulaşınca da iğne oluyor ama doktor kontrolünde olması çok önemli yoksa kiste sebep olabilirKızlar benim herhangibi yumurtlama yafa horman sorunum yok bir düşük birde kimyasal gebelik yaşadım malesef 34 yaşındayım bende yaptırabilir miyim iğne ve takip yoksa gereksiz mi olur nasıl oluyor yani
Siz bilirsiniz artık hayırlısı olsun inşallahBen bekleyeceğim ya kendisi çatlar hepi topu 1 yumurta değil mi nedir yaniçatlamazsa vurduracağım Pazar günü
Geçen cumartesi vurdurdum canumBugün mü vurdurdun? Bana kendisi çatlayabilir de dedi o yüzden bana bıraktı
Benim de 10 ocak bende ki agrılar yeni geçti inş güzel sonuç alırozMerhabalar bende 27 aralıkta çatlarla ignesi oldum bat 10 ocak beklemek zor gerçekten ilk denemem ama belim ve kasiklarim çok ağrıyor inşallah ise yaramıştır inşallah bu ay hayırlı haberler alırız
Hayır yapmadım yapmıcam daaynı gün vurulmuşuz canım iğnelerimizi benim de gögüslerim cok hassas ve uçları inanılmaz acıyor sütyen bile batma yapıyor su an.
ben dün idrar testi yaptım iğnenin etkisini görmek için tek cizgi cıktı iğnenin etkisi geçti herahlde
sen de yaptın mı?
İlk iki gün kasık ağrısı yaptı bendeİğne herkeste ağrı sancı yapıyor mu arkadaşlar ya herkes öyle yazmıs
Şade 2 günse iyiymişİlk iki gün kasık ağrısı yaptı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?