- Konu Sahibi Nartanesi555
hayırlısı olsun31 aralıkta vuruldum bakalım ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun31 aralıkta vuruldum bakalım ne olacak
hcg hormonu içerdiği için yapabiliyor, sizin kaçıncı gününüz ?Ya bu iğne aşırı göğüs ağrısı yapar mı göğüslerim çok kötü acıyor
Amiiin canımAmin canaım en kısa sürede rabbim daha fazla bekletmeden isteyen herkese nasip etsin
Ben klomen kullandım 24 Aralık'ta ovitrelle vuruldu beklemedeyim bat 7 ocakKızlar femera mı kullandınız bi de kaçıncı denemeniz ben geçen ay klomen kullandım yumurtam kendiliğinden çatladı buraya femera ve 28 aralıkta ovitrelle oldum inşallah olmuştur ya
Kuzum senin döngun kaç benim bat 5 ocak ama en fazla 1 gün sarkıyor normaldeBen klomen kullandım 24 Aralık'ta ovitrelle vuruldu beklemedeyim bat 7 ocak
siz test yaptiniz mi peki?Kuzum senin döngun kaç benim bat 5 ocak ama en fazla 1 gün sarkıyor normalde
Benimki 32-33 bazen 35 zaten iğneyi de 16. Gün yaptılar doktor 7 ocak gibi adet olursun hamile değilsen dedi.Biz aslında daha önce hep yanlış gunlerde denemisiz yani ovulasyon testi vs olmadan deniyorduk.İnsalllah tutar hiç bilmiyorum umutlandirmak da istemiyorum kendimi amaKuzum senin döngun kaç benim bat 5 ocak ama en fazla 1 gün sarkıyor normalde
Bugün 6.günüm iki gündür göğüslerim acayip ağrıyor bat 13 ocakhcg hormonu içerdiği için yapabiliyor, sizin kaçıncı gününüz ?
İlk ilaç tedaviniz sanırımBen klomen kullandım 24 Aralık'ta ovitrelle vuruldu beklemedeyim bat 7 ocak
Amin inşallah ben dün ve bugün test yaptım ilacın etkisi bitti mi diye dün çok çok silik bir çizgi çıkmıştı bugün hiç çıkmadı sanırım etkisi bitti artıkİlk ilaç tedaviniz sanırımRabbim dualarımızı kabul etsin
Amin aminAmin canaım en kısa sürede rabbim daha fazla bekletmeden isteyen herkese nasip etsin
Inşallah rabbim nasib etmiştir hepimize dua ediyorumBenimki 32-33 bazen 35 zaten iğneyi de 16. Gün yaptılar doktor 7 ocak gibi adet olursun hamile değilsen dedi.Biz aslında daha önce hep yanlış gunlerde denemisiz yani ovulasyon testi vs olmadan deniyorduk.İnsalllah tutar hiç bilmiyorum umutlandirmak da istemiyorum kendimi ama
kaçıncı gündesin canım ?Bugünkü testim bu şekilde çıktı artık test yapmayacağım sadece bekleyeceğim arkadaslae.Dilerim isteyen kimsenin kucağı boş kalmaz her gün günde 500 kere burayı okuyorum sanırım biraz uzak kalsam iyi olacak kendimi çok yiprattim
1O.gunundeyim zaten dün de test yapmıştım negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş yani çoktankaçıncı gündesin canım ?
canım hemen ümitsizliğe kapılıp karaları bağlama yazık etme kendine, vücuduna, bak daha 10. günmüş çok erken, bekle biraz daha bakalım, kişiden kişiye değişiyor bu durum, sen en güzelini düşün hep1O.gunundeyim zaten dün de test yapmıştım negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş yani çoktan
Aslında umut etmek istiyorum ama artık olacaksa da sürpriz olsun istiyorum.Bugun rüyamda eşime sürpriz yapıyordum ben hamileyim diye o kadar etkilendim ki artık geceleri bile aklımda hep bu konu varcanım hemen ümitsizliğe kapılıp karaları bağlama yazık etme kendine, vücuduna, bak daha 10. günmüş çok erken, bekle biraz daha bakalım, kişiden kişiye değişiyor bu durum, sen en güzelini düşün hep![]()
bu durum hemen hemen hepimizde var bende bi 10 gün önce bebek arabasında kız bebek görmüştüm bana bakıp gülüyordu :) hayırlısı olsun hakkımızda sabredip beklicezAslında umut etmek istiyorum ama artık olacaksa da sürpriz olsun istiyorum.Bugun rüyamda eşime sürpriz yapıyordum ben hamileyim diye o kadar etkilendim ki artık geceleri bile aklımda hep bu konu var
Niye öyle dedi ki Yani vurdurmasan da çatlar mıymışBi şey soracağım benim klomen sonrası tek bir yumurta gelişmiş 20 mm civarı. Doktor çatlatma iğnesini yazdı ama ister vurdur ister vurdurma dedi kafam karıştı çok kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?