- Konu Sahibi Nartanesi555
-
bak benjm bugun 15.gundu yaptim cikti, dr.mda ignenin etkisi kalmaz dedi, bence testinj yapCanım 15. Gündeyim kasıklarımda ve belimde ara ara batma oluyor acaba hamile miyim iğne etkisi mi yoksa regl ağrısı mı kafam aşırı karışık. Düşünmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyorsence bu 2 gün belirtiler neydi acaba
suan senin yasadigin gibi, bel agrisi bI kere oldu, akintim vardi simdi yok, kasikta sancsanciSende belirtiler neydi demek istedim canım
Sende belirtiler neydi demek istedim cankmCanım 15. Gündeyim kasıklarımda ve belimde ara ara batma oluyor acaba hamile miyim iğne etkisi mi yoksa regl ağrısı mı kafam aşırı karışık. Düşünmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyorsence bu 2 gün belirtiler neydi acaba
Regliyi beklemeden Pazartesi yapacağım canım tamam.bak benjm bugun 15.gundu yaptim cikti, dr.mda ignenin etkisi kalmaz dedi, bence testinj yap
cok sagol canim.benim :) insallah seninde guzel haberlerini alirialirizSende belirtiler neydi demek istedim cankm
Regliyi beklemeden Pazartesi yapacağım canım tamam.Dua et benim için yeniden hayırlı olsun kuzucuğun
Su içmek etkiler mi ki canım inenin etkisiniSonradan ikinci çizgi cikti iğnenin etkisi hâlâ devam ediyor
Merhaba canım bende pco hastasıpeki ya böyle bir grup olduğunu şimdi görmem :)
neyse şöyle yazayım aşağıda :)
13 aralık son adet başlangıç tarihim, reglin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün x 3 doz şekinde.
28 aralıkta biri sağda 19,5 mm biri solda 21 mm 2 tane yumurtacıkım oluştu.
Aynı gün saat 14.00’de 1 doz ovitrelle vuruldum ve tam 36 saat sonra ilişki oldu.
29 aralık ilişki : ok
31 aralık ilişki : ok
2 Ocak ilişki : ok
4 Ocak ilişki: beklemede J
Ve doktorum 13 ocakta direkt kanda beta hcg testi yaptırmamı söyledi.
Bu süreçte beraber ilerlemek istedim sizlerle, bebiş haberlerimizi beraber alırız inşallah J
Bu ay benim ilk klomenle doktor takibinde denemem, polikistik overlıyım, 6 aydır kendimiz denedik olmayınca doktor kontrolünde yönetmeye başladık.
fazla polyannacımıyım bilmiyorum ama biraz umutluyum açıkçası J
Bazen de hiçbir zaman bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum, kafam karışık biraz berbaer birbirmize destek olmaya ne dersiniz J
Sonuç ne çıktı canımbayanlar selam bugun ignemin 15.gunuydu sabah test yaptim pozitif cikti, igne etkis degildir dimi birazdan Kan vermeye gitcem, bi bakar misiniz
Biz senle aynı gün vurulmuşuuzMerhabalar bende 27 aralıkta çatlarla ignesi oldum bat 10 ocak beklemek zor gerçekten ilk denemem ama belim ve kasiklarim çok ağrıyor inşallah ise yaramıştır inşallah bu ay hayırlı haberler alırız
Biz senle aynı gün vurulmuşuuz
Amin cnm sonucunu paylass ben test son günü yapicaminşallah güzel sonuçlar alırız
AminTamam canm bende cuma yaparım sanırımAmin cnm sonucunu paylass ben test son günü yapicam
kBende 25 Aralık
Merhaba bende 31 aralıkta iğne oldum bende sadece kasıklarda çok şişlik hissediyorum bir de mide bulantısı çok var midemi üşüttüm heralde sizinle aynı gün iğne olmuşuz inşallah güzel haberler alırız31 aralıkta vuruldum bakalım ne olacak
Merhaba bende 31 Aralık’ta iğne oldum heyecanla bekliyorum aynı günüz inşallah güzel haberler alırızMerhaba arkadaşlar bende 31 aralıkta iğne vuruldum. Ne zormuş beklemek bide sürekli belirti arıyorum zaman geçmiyorinşAllah bu sefer olumlu sonuçlanır
Benimde adet bitiminden 1 hafta sonra 18 mm olmuştu diye iğne vuruldum.cunu 18-25 mm arası çatlama aşaması. Gerçi benim iğnem ise yaramadı ama umarım sizinki tutarMerhaba benim de erken vuruldu sanki iğne 17 mm olduğu gün yarın iğneyi vurdur dedi doktor. Sizinki nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?