- Konu Sahibi mavissevdam
Güzel haberler verin bnaa yaa umudum olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahKuzumm sıkma canını allah büyük elbet olucak
Bende güzel haber yok üzgünüm ama umarım degişir sonucumBnm de 10. Günüm ama karın ağrım fln kalmadi hiç bı etkim yok
İgne günü harç zaten kuzum11. Günde hemen olurmuki sonuç sen iğneden bence ilişkiden sonra saymak lazım degilmi gunu
Hiç sorma kuzum ya bende diynxe karnım belim eşim diyor oldu falan gerçekten kendimden çok çevreyi düşünmek insanı daha çok yoruyorBnde yapcm ama korkuyorum negatif görmekten eşimde bu ay umutlu bide ben karnım belim.agriyinca acaba oluyormu diye biraz daha umutlandı ama bilmiyorum biraz bnm eşimde skntili ilk ondaydi sorun spermi düşük du kendini sucluyordu şimdi düzeldi ama bilmiyorum kimse sknti hala yok yani ben her adet oldugumda onun psikolojisi bozuluyor onun içinde ben çocuk olayını takıntı yaptım
Proklatinin iyi ama obulerinden pek anlamiyorm prolaktik ne hormunu canım
Anladım canım sagolEvt cnm stres hormonu hatta o 30 ustundeyse bildiğim kadarıyla çocuk olmasini engelliypr
Canım bence erken yaptın .perşembe günü tekrar yap. Bende öyle yapıcamİgnemin 11.günü ve kocamın bir negatif
Öyle yapıcam canımCanım bence erken yaptın .perşembe günü tekrar yap. Bende öyle yapıcam
Ben de 31 aralıkta 12de oldum iğneyi. Yaşadığım belirti pazar gecesi biraz şiddetli bir kasik agrisi oldu . Yumurta 20 mm olmuştu. Bir de geçen hafta içi sol bacak boyunca kalmaya vuran bir ağrı oldu. İki gün sürdü. 3. Gün geçti. Böyle bir gebelik belirtisi yaşayan var mı. Duydunuz mu ya da hiçMerhablar kızlar ben 29 aralık 11 de oldum çatlatma ignemi klomen ile büyüdü sağda 20mm lik bir yumurta ile oldum gelin bu süreci beraber geçirelim bu günlerde olanlar lütfen yazsın kızlar
Kalca *Ben de 31 aralıkta 12de oldum iğneyi. Yaşadığım belirti pazar gecesi biraz şiddetli bir kasik agrisi oldu . Yumurta 20 mm olmuştu. Bir de geçen hafta içi sol bacak boyunca kalmaya vuran bir ağrı oldu. İki gün sürdü. 3. Gün geçti. Böyle bir gebelik belirtisi yaşayan var mı. Duydunuz mu ya da hiç
Bende aynılarını yaşıyorum kuzum bakalım ne çıkıcak sonuçBen de 31 aralıkta 12de oldum iğneyi. Yaşadığım belirti pazar gecesi biraz şiddetli bir kasik agrisi oldu . Yumurta 20 mm olmuştu. Bir de geçen hafta içi sol bacak boyunca kalmaya vuran bir ağrı oldu. İki gün sürdü. 3. Gün geçti. Böyle bir gebelik belirtisi yaşayan var mı. Duydunuz mu ya da hiç