• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı klomene başlıyanlar

Evet bazılarına çok kokuyo mide bulandiryor diyorlar ama bende çok rahat içtim hiç rahatsız etmedi beni bende o şekilde yaptım canım sabah akşam aç karnına içtim her seferinde taze soğandan yaptım bekletilmiş soğan suyunu içmeyin diyorlar
Aynen canım.
Bu arada doktorum randevuyu öne aldı yarın kontrole gidicem inşallah önemli bişey değildir. Bi yandan yumurtalıklara baktırırım bakalım

Bende ayın 30 başladım 5 gün kullandım günde 2 tane canım yarın kontrol günüm kasıklarım b gün çok agrıyor ovulasyon pik gösteriyor bakalım yarın doktor ne diyecek ama çok kasık agrısıda iyiye işaret değil hakkımızda hayırlısı
Yumurtalarımdan biri 22 mm olmş çatlatma iğnesini bu akşam vurucam hayırlısıyla.. Sende durum ne sıkıntı çıkmadı inşallah

Kızlar ne yapıyorsunuz durumunuz nasıl bende bü gün bütün belirtiler gitti bat gününü bekliyecem

Hayırlısı olsun hepimiz için ama bende de ağrı falan yok.iğneden sonra bakalm nolcak
Ben iğne yapmadım canım yumurtlama zamanında çok kasıklarım agrıdı belim çok agrıdı o kadar başka belirti yok inşallah iğne iyi gelir sana bebişini kucagına alırsın 🤲

Bişi sorucam bide.. Bugün saat 1 de iğneyi verdi doktor akşam vur dedi. Ben hala vurmadım saati önemli mi.. 11 gibi vurmayı düşünüyorum çünkü

Merhaba kızlar bende yarın klomene başlıyorum beş gün içeceğim şans dileyin bu ay bekledim sma dün kahve lekem geldi bugün biraz daha geldi artıyor gibi ama adete dönüşmedi dönüşünce klomen hemen
Klomen hakkında bilgisi olan var mı ?
Bu arada üç kes tedavi ördüm femera ve letu kullandım kist yaptı ilk kez klomen kullanacağım

Kızlar ben bugün doktora gittim sağda 3 yumurtam solda 2 yumurtam var soldaki yumurtalarım daha iyimis bugün yarın çatlar dedi iğnede vermedi geçen ay da vermemişti rahim kalınlığıda gayet iyi dedi kasıklarda ağrı yapabilir dolgunluk hissi olabilir dedi Ama bende hiç bi belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun
Klomen mi kullandın tatlım

Back
X