Sen adet olmuyorsun bende doğru dürüst kurumuyorum adetten allah sonumuzu hayırKızlar adet olmak için ilaç kullandınızmı siz ? Bende adet düzensizliği var ve orgametril kullandım 10 gün boyunca daha adet olmadım 3 gün oldu bırakalı yaaa normal mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen adet olmuyorsun bende doğru dürüst kurumuyorum adetten allah sonumuzu hayırKızlar adet olmak için ilaç kullandınızmı siz ? Bende adet düzensizliği var ve orgametril kullandım 10 gün boyunca daha adet olmadım 3 gün oldu bırakalı yaaa normal mi
Klomen bitireli 4 gün oldu salı günü kontrolüm var benimde hiç belirtim yok geçen ayda hiç belirtim olmamıştı ama 2 tane yumurtam oluşmuştu 18 ve 19mmKızlar durumunuz nasıl benim klomen iki gündür bitti ama hiç bir belirti yok az kasık agrısı var o kadar
Bendede hiç bir belirti yok niye geçen ay tutmadıKlomen bitireli 4 gün oldu salı günü kontrolüm var benimde hiç belirtim yok geçen ayda hiç belirtim olmamıştı ama 2 tane yumurtam oluşmuştu 18 ve 19mm
Doktorum bişey demedi geçen ay çatlatma iğneside vermemisti kendisi çatladı bu ayda vermiycem dedi , geçen ay döllenme olmadı eşimde morfoloji 2 belki o etkilemiş olabilir , doktorum dedi eşinde kontrol altında olsun takviye kullansın v.s bakalım bu ay tutacak mi? Senin ilk denemem mi ? Kaç yıllık evlisin?Bendede hiç bir belirti yok niye geçen ay tutmadı
Ben bugün son ilacı içtim 5. Gün yarın kontrolüm var kasım ayında da klomen+çatlatma iğnesi kullandım tutmadı bu ay sadece klomen :)Aralık ayı klomene başlıyanlar bu başlıkta toplanalım ben bu gün başladım
Benim de ilk denemem doktor benimde birşey demedi benim eşimde sorun yok bende yumurtlama az 14 yıllık evliyimDoktorum bişey demedi geçen ay çatlatma iğneside vermemisti kendisi çatladı bu ayda vermiycem dedi , geçen ay döllenme olmadı eşimde morfoloji 2 belki o etkilemiş olabilir , doktorum dedi eşinde kontrol altında olsun takviye kullansın v.s bakalım bu ay tutacak mi? Senin ilk denemem mi ? Kaç yıllık evlisin?
İnşallahhhBende kullandım bitti çatlama iğnesi vuruldum 4 aralıkta dua edin kızlar bat 20 aralık
İlk gebelik mi olcak pekiBenim de ilk denemem doktor benimde birşey demedi benim eşimde sorun yok bende yumurtlama az 14 yıllık evliyim
Inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız doktor kontrolün ne zamanBenim de ilk denemem doktor benimde birşey demedi benim eşimde sorun yok bende yumurtlama az 14 yıllık evliyim
Çarşamba gidecem bakalımInşallah bu ay güzel sonuçlar alırız doktor kontrolün ne zaman
Bir oğlum bir kızım var allah bağışlasın allah olmayan bütün herkese versin bir yıldır deniyorum olmuyor çok istiyorum bir bebeğimin olmasınıİlk gebelik mi olcak peki
Bende hiç birşey olmadı iki gündür bitti sadece şuan kasık sancısı var canımBenimde 3üncü günüm klomenle ve arada kasık ağrım gaz sıkışması gibi şeyler oluyor normal mi kızlar ?
Canım rabbim gönlüne göre versin inşallahBende kullandım bitti çatlama iğnesi vuruldum 4 aralıkta dua edin kızlar bat 20 aralık
Bunu size neden verdi doktor Benimde ilaçlar bitikten sonra tedavi başlayalım dedi bu klomen mi oluyo acabaAralık ayı klomene başlıyanlar bu başlıkta toplanalım ben bu gün başladım
İlaç aldınız mı adet olmak için yoksa düzenli mi oluyorsunuz da günü bekliyorsunuzBende adet olmayı bekliyorum.
Başlicam.
Allahım nasip etsin hepimize![]()
yumurta gelişimi için canım yumurtlama yok bendeBunu size neden verdi doktor Benimde ilaçlar bitikten sonra tedavi başlayalım dedi bu klomen mi oluyo acaba