• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı klomene başlıyanlar

Kızlar adet olmak için ilaç kullandınızmı siz ? Bende adet düzensizliği var ve orgametril kullandım 10 gün boyunca daha adet olmadım 3 gün oldu bırakalı yaaa normal mi
Sen adet olmuyorsun bende doğru dürüst kurumuyorum adetten allah sonumuzu hayır 🤦‍♀️ etsin

Kızlar durumunuz nasıl benim klomen iki gündür bitti ama hiç bir belirti yok az kasık agrısı var o kadar

Kızlar durumunuz nasıl benim klomen iki gündür bitti ama hiç bir belirti yok az kasık agrısı var o kadar
Klomen bitireli 4 gün oldu salı günü kontrolüm var benimde hiç belirtim yok geçen ayda hiç belirtim olmamıştı ama 2 tane yumurtam oluşmuştu 18 ve 19mm

Bendede hiç bir belirti yok niye geçen ay tutmadı
Doktorum bişey demedi geçen ay çatlatma iğneside vermemisti kendisi çatladı bu ayda vermiycem dedi , geçen ay döllenme olmadı eşimde morfoloji 2 belki o etkilemiş olabilir , doktorum dedi eşinde kontrol altında olsun takviye kullansın v.s bakalım bu ay tutacak mi? Senin ilk denemem mi ? Kaç yıllık evlisin?

Aralık ayı klomene başlıyanlar bu başlıkta toplanalım ben bu gün başladım
Ben bugün son ilacı içtim 5. Gün yarın kontrolüm var kasım ayında da klomen+çatlatma iğnesi kullandım tutmadı bu ay sadece klomen :)

Doktorum bişey demedi geçen ay çatlatma iğneside vermemisti kendisi çatladı bu ayda vermiycem dedi , geçen ay döllenme olmadı eşimde morfoloji 2 belki o etkilemiş olabilir , doktorum dedi eşinde kontrol altında olsun takviye kullansın v.s bakalım bu ay tutacak mi? Senin ilk denemem mi ? Kaç yıllık evlisin?
Benim de ilk denemem doktor benimde birşey demedi benim eşimde sorun yok bende yumurtlama az 14 yıllık evliyim

Benimde 3üncü günüm klomenle ve arada kasık ağrım gaz sıkışması gibi şeyler oluyor normal mi kızlar ?

Kızlar sizde belirti varmı bende hiç belirti yok çok korkuyorum ovulasyonda kullanıyorum hiç pik değil

Back
X