Ben günde bir tane canımKızlar klomeni günde kaç tane kaç gün içeceksiniz/içtiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben günde bir tane canımKızlar klomeni günde kaç tane kaç gün içeceksiniz/içtiniz?
Kaç gün iç dedi canım? Ben günde 3 adet içiyorum 2 kutu bitecek dediBen günde bir tane canım
Adetin 3üncü gününden itibaren 5 gün boyunca 1 tane dedi bana doktorKaç gün iç dedi canım? Ben günde 3 adet içiyorum 2 kutu bitecek dedi
Yumurtaların durumuna göre karar veriyorlar sanırım dozaAdetin 3üncü gününden itibaren 5 gün boyunca 1 tane dedi bana doktor
Bakalım canım ilk olucak. İnşallah hayırlı sonuçlar alırızYumurtaların durumuna göre karar veriyorlar sanırım doza
Ben günde iki tane alıyorum canım bu gün başladımKızlar klomeni günde kaç tane kaç gün içeceksiniz/içtiniz?
5 gün 10 tane kullanacamBen günde iki tane alıyorum canım bu gün başladım
Ben 20 tane5 gün 10 tane kullanacam
Neden 20 tane yüksek degilmiBen 20 tane![]()
Doktor tedaviyi öyle planladı canım. ben de bilmiyorum ama yıllarca hamile kalamayan insanlar onunla hamile kaldığı için de güveniyorum doktora. ben 2 kutu klomen aldım günde 3 tane içeceksin dedi. İnsülin direncim vardı benim onu düşürmeden tedavi başlamam dedi mesela geçen ay düşürdüm öyle başladı klomeneNeden 20 tane yüksek degilmi![]()
Doktor daha iyi biliyor canım hayırlısı olur inşallah hepimiz iyi sonuç alırız bebiş haberi veririz birbirimizeDoktor tedaviyi öyle planladı canım. ben de bilmiyorum ama yıllarca hamile kalamayan insanlar onunla hamile kaldığı için de güveniyorum doktora. ben 2 kutu klomen aldım günde 3 tane içeceksin dedi. İnsülin direncim vardı benim onu düşürmeden tedavi başlamam dedi mesela geçen ay düşürdüm öyle başladı klomene
İnşallah canımDoktor daha iyi biliyor canım hayırlısı olur inşallah hepimiz iyi sonuç alırız bebiş haberi veririz birbirimize![]()
İnşallah canım bende dün başladım bakalım hakkımızda hayırlısıSelam kızlar bende bugün tarlusala başladım 5.günü de klomene başlayacağım. Birlikte takip edelim bakalım inşalah güze haberler alırız.
Bu kür nasıl bilgi verir misinizBirde ben bal tarçın çörek otunada bügün başladım bende yumurta az bundan önceki gebeliğim bu kürden oldu
12 yemek kaşığı organik bal 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 12 çay kaşığı tarçın hepsini kariştırıyorum sabah aç karınla ye gece yatarken bir tatlı kaşığı ye adetin üçüncü günü başla ben beş altı gün yiyebiliyorum lBu kür nasıl bilgi verir misiniz
Bilmem bende bu ay klomenle deniyorum ya iyi sonuç alırım yada kist yapar bende hayırlısıArkadaşlar ilaçla birlikte kür yapmak sakıncalı değil mi? Neden hepsini aynı anda uyguluyorsunuz?