• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı klomene başlıyanlar

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 81D78019-8B80-4C93-A7C9-3CC97231B2E1.webp
    81D78019-8B80-4C93-A7C9-3CC97231B2E1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 21
Neden 20 tane yüksek degilmi 🤔
Doktor tedaviyi öyle planladı canım. ben de bilmiyorum ama yıllarca hamile kalamayan insanlar onunla hamile kaldığı için de güveniyorum doktora. ben 2 kutu klomen aldım günde 3 tane içeceksin dedi. İnsülin direncim vardı benim onu düşürmeden tedavi başlamam dedi mesela geçen ay düşürdüm öyle başladı klomene

Doktor tedaviyi öyle planladı canım. ben de bilmiyorum ama yıllarca hamile kalamayan insanlar onunla hamile kaldığı için de güveniyorum doktora. ben 2 kutu klomen aldım günde 3 tane içeceksin dedi. İnsülin direncim vardı benim onu düşürmeden tedavi başlamam dedi mesela geçen ay düşürdüm öyle başladı klomene
Doktor daha iyi biliyor canım hayırlısı olur inşallah hepimiz iyi sonuç alırız bebiş haberi veririz birbirimize ❤️🤲

Selam kızlar bende bugün tarlusala başladım 5.günü de klomene başlayacağım. Birlikte takip edelim bakalım inşalah güze haberler alırız.

Kızlar adet olmak için ilaç kullandınızmı siz ? Bende adet düzensizliği var ve orgametril kullandım 10 gün boyunca daha adet olmadım 3 gün oldu bırakalı yaaa normal mi

Bu kür nasıl bilgi verir misiniz
12 yemek kaşığı organik bal 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 12 çay kaşığı tarçın hepsini kariştırıyorum sabah aç karınla ye gece yatarken bir tatlı kaşığı ye adetin üçüncü günü başla ben beş altı gün yiyebiliyorum l

Back
X