Canım gölgelik var inşallah gebesin canım istersen kan ver için rahatlasınMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Erken gebelik testi yapacağım bugün canım net çıkar orda herhaldeCanım gölgelik var inşallah gebesin canım istersen kan ver için rahatlasın
İnşallah canım allah gölüne göre versinErken gebelik testi yapacağım bugün canım net çıkar orda herhalde
Çok teşekkür ederim ben maalesef 26 ay oldu bekliyorum çiğ tavuklu bile yerim Yeter ki hayırla sağlıkla gelsinCanım hayırlısı olsun bal tarçın çörek otu kürü 12 yemek kaşığı organık bal 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın hepsini bir kapta karıştır sabah aç karınla bir tatlı kaşığı gece yatarken bir tatlı kaşığı adetin üçüncü günü başladım ben yumutlayana kadar yiyin ben 5 yada 6 gün yiyebildim çünkü midem almadı
Az önce yaptım yine silik çıktıİnşallah canım allah gölüne göre versin
Benim de iğneden sonra 5. Günüm. Ben de sırf denemek için yaptım bakalım çift cıkacak mı diye. Siz yaptınız mı yeniden? Kacıncı gününüz su anKızlar çatlatma iğnesinin 6.günü test yaptım pozitif (iğnenin etkisi) 9.gün negatif çıktı (iğnenin etkisi geçmiş). 16.gün son kez test yapıcam ama hiç gebelik belirtim yok mide kırampları dışında oda bana göre stres off
Benm 11.gün şuan 16.gün tekrar yapıcam o zmn net belli olur. Sende birkaç gün sonra tekrarla iğnenin etkisinin geçtiğini gör. Ondan sonra yapacakların test pozitif olursa hamilesndr zatenBenim de iğneden sonra 5. Günüm. Ben de sırf denemek için yaptım bakalım çift cıkacak mı diye. Siz yaptınız mı yeniden? Kacıncı gününüz su an
Tamam canım öyle yapayımBenm 11.gün şuan 16.gün tekrar yapıcam o zmn net belli olur. Sende birkaç gün sonra tekrarla iğnenin etkisinin geçtiğini gör. Ondan sonra yapacakların test pozitif olursa hamilesndr zaten
Bende 7 günü yaptım çift çizgiyi görmek icinBenim de iğneden sonra 5. Günüm. Ben de sırf denemek için yaptım bakalım çift cıkacak mı diye. Siz yaptınız mı yeniden? Kacıncı gününüz su an
Ahahha kendimizi mutlu etme yöntemimizBende 7 günü yaptım çift çizgiyi görmek icin
Evet ama bakıp bakıp mutlu oluyorum olmasada el sallıyor gibi banaAhahha kendimizi mutlu etme yöntemimiz
Kaçıncı gününde canım böyle büyümüşlerdiKızlar ben bugün doktora gittim sağda 3 yumurtam solda 2 yumurtam var soldaki yumurtalarım daha iyimis bugün yarın çatlar dedi iğnede vermedi geçen ay da vermemişti rahim kalınlığıda gayet iyi dedi kasıklarda ağrı yapabilir dolgunluk hissi olabilir dedi Ama bende hiç bi belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun
Kaçıncı gününde kontorle gitmiştin canım bu büyüklükteykenHayır vermedi büyümüş canım 21 mm geçti en kaliteli yumurta 19 20 de çatlarsa iyi
Canım tedavin hayırlı olsun ben 12 ci gün gittim doktora yumurtam 21 olmuştuKaçıncı gününde kontorle gitmiştin canım bu büyüklükteyken
Bende klomen kullandım bu ay
Bende 10.günü iğneyi vurdum erken miCanım tedavin hayırlı olsun ben 12 ci gün gittim doktora yumurtam 21 olmuştu
Kaç olmuştu yumurta larınBende 10.günü iğneyi vurdum erken mi
Günde 3 tane içtim ben güzel büyüdü ama tutmadı malesefKızlar sizler klomeni günde kaç tane kullandında büyüme oldu yumurtalıklarda ? Ben bitane kulandım salı günü sondu ve bugün kontrol vardı pek bi büyüme yokmuş.. erken ama umudum yok bu ay..
10. Gün kaç mm di yumurtanın baya erken geldi banaBende 10.günü iğneyi vurdum erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?