Aralık ayı klomene başlıyanlar

Senin bat ne zaman canım belirtin varmı ben erken adet olan biriyim acaba bu klomen kistmi yaptı diyorum
Benimde bat cuma yada c.tesi canım genelde 33-35 arası adet olurum ama geçen ay 30.gün de geldi doktorum ilaç adeti düzene de koyuyor o yüzüden erken olmuşsun dedi ama hiç ağrım yok geçen ay adete 2 gün kala bel agrım da çok olmuştu

Neden test yapmıyorsun canım varsa çıkar

Adet sancısı çok çektim ama kist yapmamıştı bende doktor da çok normal dedi yumurtalıkların hızlı çalıştı demişti bu iyi bişey demişti, insallah kist falan olmamıştır sende
Bilmiyorum canım yarın doktor söyler artık bakalım hakkımızda hayırlısı

Geçen ay çok umutluydum ya 2 tane test yapmıştım çıkmamıştı bidaha negatif almaktan korkuyorum o yüzden adet günümü bekliycem olmadı cuma kan veririm kesin sonuç çıkmış olur
Ben negatif gördüm çok üzüldüm canım yarın kan verecem adetim düzensiz olduğu için bilmiyorum 30 kasımda başladım klomene

Geçen ay neden umutluydun ne belirtin vardı
2 gün boyunca beyaz yoğun akıntım olmuştu göğüs hassasiyetim vardı ama çok değil onu adet olmadan 2 3 gün Önce de yaşardım , 2 gün boyunca bel ağrısı çektim ilk denememdi bide daha fazlaydı umudum hemen olacak diye düşünüyordum ama olmadı 3 günde erken gelmişti adetim nasip değilmiş

Ben negatif gördüm çok üzüldüm canım yarın kan verecem adetim düzensiz olduğu için bilmiyorum 30 kasımda başladım klomene
Test için erken de olmuş olabilir bilemedim yarın kan tahlilin doğru sonucu verir istersen bi kaç gün daha bekle bence ilacı kullanali daha 1 ay bile olmamış genelde yumurtlama üzerinden 14 gün geçtikten sonra test yapın diyorlar

Dedim ya ben erken adet olduğum için bir ayda iki defa olur bazen umudum yok yinede hayırlısı olsun inşallah sende benim gibisin hiç belirtin yok ilkmi bu inşallah olur

Dedim ya ben erken adet olduğum için bir ayda iki defa olur bazen umudum yok yinede hayırlısı olsun inşallah sende benim gibisin hiç belirtin yok ilkmi bu inşallah olur
Inşallah hayırlısıyla olur seninde benim ilk 3 yıldır bekliyorum elbet zamanı vardır bu Ay olmazsa direk aşılamaya geçiyorum

Kızlar bugün iğnemin 14.günü az önce test yaptım. Normal bakınca test negatif ama ışığı testin arkasına alımca ikinci çizgi net bir şekilde görünüyo. Acaba bu kendi çizgisi mi yoksa gerçekten ikinci çizgi var mı

Bu şekilde

Eklentiler

• 20201223_115503.webp
    16 KB · Görüntüleme: 23
  • 20201223_115551.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 22
Dün 12 gündü ignemin kan verdim.koca bir sıfır bugün test yaptım yeniden sanki bana hayali çizgi gozukuyor ama yinede gozummu bozuk demekten kendimi alikoyamiyorum

Eklentiler

• IMG_20201223_092849.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201223_092921.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20201223_092855.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 17
Canım kan sonuç cum 0 bende yok canım inşallah senin olur
Yaa öyle mi Allahım hayırlısını versin inşallah bidahaki ay olur bende cuma günü adet günüm cuma kan verceğim inşallah vardır yoksada strese girmek istemiyorum var mı acaba diye hayırlısı olsun

Co
Dün 12 gündü ignemin kan verdim.koca bir sıfır bugün test yaptım yeniden sanki bana hayali çizgi gozukuyor ama yinede gozummu bozuk demekten kendimi alikoyamiyorum
Çok hafif silik bi çizgi görüyorum bende 2 3 gün sonra tekrarla testini biraz erken yaptirmissin inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…