- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Hı doğru canım sen zamanlı değil bakalım inşallah ikimizde bu ay hayırlı haber verirşzDaha 2 hafta var canım iğne olamadığım için adet gününe kadar hesaplıyorum
Genelde büyütüyor dimi klomen ben ilk defa kullanacağımDaha 2 hafta var canım iğne olamadığım için adet gününe kadar hesaplıyorum
1 yumurta ile gebelik daha mi az ihtimal oluyor benimde hep 1 tane sadece bu ay 2 oluştu 1 senedir benim çocuğum olmuyorBu gün doktora gittim yumurta kontrolü için bir tane tek yumurta var oda 21 mm dedi bu gün yarın çatlar ama benim hiç ümidim yok kızlar
Bide ne zamn çatlar. Akıntı falan olmazı lazm o bende hala yok 14 saat oldu vuralıBişey olmaz ona göre 36 sonra ilişki olması gerçek
Çatladığını nerden anladınBende bu ay kullandım 2 tane solda yumurtam oluştu normal 1 taneydi çatlatma iğnesi vurdu ikiside Allah’ın izniyle çatladı şimdi beklemedeyim insallah gebe kalabilirim 1 senedir çocuk istiyoruz
Bi 20 saat falan beklemen lazım büyük ihtimal saat kaçta ve gündüz mü akşam mı vuruldunBide ne zamn çatlar. Akıntı falan olmazı lazm o bende hala yok 14 saat oldu vuralı
Bende kaşığımda dolgunduk hissi ve eğilir kalkarken agri oluyordu çok akıntım olmadı sol kasik agrisi cektim sadece doktora Gittiğimde de ikisinin de çatladıgini söylediÇatladığını nerden anladın
Ne zaman çatlatma iğnesi oldunBende bu ay kullandım 2 tane solda yumurtam oluştu normal 1 taneydi çatlatma iğnesi vurdu ikiside Allah’ın izniyle çatladı şimdi beklemedeyim insallah gebe kalabilirim 1 senedir çocuk istiyoruz
Akşam 22.30 vurdumBi 20 saat falan beklemen lazım büyük ihtimal saat kaçta ve gündüz mü akşam mı vuruldun
Ben üç defa bu tedaviden geçtim biliyorum
Hımm anladımBende kaşığımda dolgunduk hissi ve eğilir kalkarken agri oluyordu çok akıntım olmadı sol kasik agrisi cektim sadece doktora Gittiğimde de ikisinin de çatladıgini söyledi
Senin yarın gündüz 11.30 sabah çatlama olacak yarın ve ertesi 2 günü değerlendirAkşam 22.30 vurdum
Tm canm tşk edermSenin yarın gündüz 11.30 sabah çatlama olacak yarın ve ertesi 2 günü değerlendir
Benim geçen ay sağda 2 yumurtam vardı 18 ve 19mm , bu ayda solda 2 yumurta 19mm sağda 3 yumurta 13 14mm inşallah seninde büyür canım hayirli haberler veririz birbirimizeGenelde büyütüyor dimi klomen ben ilk defa kullanacağım
Çok güzle PCOs varmıydı sende canımBenim geçen ay sağda 2 yumurtam vardı 18 ve 19mm , bu ayda solda 2 yumurta 19mm sağda 3 yumurta 13 14mm inşallah seninde büyür canım hayirli haberler veririz birbirimize
Pazartesi oldumNe zaman çatlatma iğnesi oldun
Hayır yok canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sayılar ileri.hareket gayet iyi ama morfoloji 2 belkide o yüzden döllenme olmuyor eşimde bu ay sonu tekrardan test verecek bakalım ne çıkacakÇok güzle PCOs varmıydı sende canım
Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıklı olunHayır yok canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sayılar ileri.hareket gayet iyi ama morfoloji 2 belkide o yüzden döllenme olmuyor eşimde bu ay sonu tekrardan test verecek bakalım ne çıkacak
Inşallah canım sende pko mu var canım sıkıntı ne? Kaç yıllık evlisin?Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıklı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?