- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Diğer iki tedavimde de onuncu ve 11. günlerde vurulmuştum10. Gün kaç mm di yumurtanın baya erken geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer iki tedavimde de onuncu ve 11. günlerde vurulmuştum10. Gün kaç mm di yumurtanın baya erken geldi bana
Canım hayırlısı olsun bende bekliyorum olmayı olmadım daha hiç belirtimde yok klomen geciktirirmi adeti canımGünde 3 tane içtim ben güzel büyüdü ama tutmadı malesef
Benim gecikmedi canım tam günümde oldum bugün. Ama kist vs olduysa gecikir tabi. Ben progestan da içmiştim Dr um vermişti. O da gebelik yoksa reglin gecikmemesini sağlıyorCanım hayırlısı olsun bende bekliyorum olmayı olmadım daha hiç belirtimde yok klomen geciktirirmi adeti canım
acaba kistimi oldu belim çok agrıyorBenim gecikmedi canım tam günümde oldum bugün. Ama kist vs olduysa gecikir tabi. Ben progestan da içmiştim Dr um vermişti. O da gebelik yoksa reglin gecikmemesini sağlıyor
Sağlık olsun canım vardır vakti zamanı.. inan bende büyüseler catlatma iğnesi yapıp o süreci heycanla beklemek bile istiyorum tutsun tutmasın ama o aşamaya bile gelemedim bu ayGünde 3 tane içtim ben güzel büyüdü ama tutmadı malesef
Bende 13.günü muayeneye gitmiştim 19mm di yumurtalarım çatlatma iğnesi vermedi doktorum geçen ay kendiliğinden çatladı içinKaçıncı gününde canım böyle büyümüşlerdi
Canım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararıBende 13.günü muayeneye gitmiştim 19mm di yumurtalarım çatlatma iğnesi vermedi doktorum geçen ay kendiliğinden çatladı için
Bugün kaçıncı günün, doktorun mu yanlış zamanda vurul dedi yoksa sen kendin mi vuruldun , insallah ozaman kadar büyür canım denk gelir doktorum bana çatlatma iğnesi hareket halindeki arabaya taş atmaya benzer denk gelmeme ihtimalide var demişti benimkide kendiliğinden çatlıyor diye iğne vermedi şuan beklemedeyim adetime 5 gün varCanım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararı
11 .günüm canımBugün kaçıncı günün, doktorun mu yanlış zamanda vurul dedi yoksa sen kendin mi vuruldun , insallah ozaman kadar büyür canım denk gelir doktorum bana çatlatma iğnesi hareket halindeki arabaya taş atmaya benzer denk gelmeme ihtimalide var demişti benimkide kendiliğinden çatlıyor diye iğne vermedi şuan beklemedeyim adetime 5 gün var
Anladım canım ama doktoruna söyle 2.ignemi vuracağım diye bi sıkıntı olmaz inşallah11 .günüm canım
Kendim vuruldum diğer iki tedavimde 10.gün hep büyüdü bu sefer yanıldım yani
Persembe 14.gün olacak o zamana kadar 13ml 11 ml den 19 falan en azından olurlar
Günde 2 ml büyütür diyorlar
Neyse canım 14 gün sonra umarım gebelik haberi veririmAnladım canım ama doktoruna söyle 2.ignemi vuracağım diye bi sıkıntı olmaz inşallah
Canım sende durum ne nasıl gidiyor klomenle ben bel agrısından duramıyorumAnladım canım ama doktoruna söyle 2.ignemi vuracağım diye bi sıkıntı olmaz inşallah
Bende hala bi belirti yok anlamadim ya adetime son 4 5 gün kaldı hiç bişey de hissetmiyorum belkide olmadı benim geçen ayda hiç bi belirti vermemistiCanım sende durum ne nasıl gidiyor klomenle ben bel agrısından duramıyorum
Benimde şuan bel bacak agrısı yürüyemiyorum çok kötüyümBende hala bi belirti yok anlamadim ya adetime son 4 5 gün kaldı hiç bişey de hissetmiyorum belkide olmadı benim geçen ayda hiç bi belirti vermemisti![]()
Inşallah güzel sonuçlar bat günün ne zamanBenimde şuan bel bacak agrısı yürüyemiyorum çok kötüyüm
Ben batımı bilmiyorum canım daha olmadım test yaptım negatif yarın hastane ye gidip kan verecemInşallah güzel sonuçlar bat günün ne zaman
Ben batımı bilmiyorum canım daha olmadım test yaptım negatif yarın hastane ye gidip kan verecem
Adetim düzensizdir canım hala ufak ufak kasık agrılarım varInşallah güzel sonuçlar bat günün ne zaman
Bende kendimi çok zor tutuyorum test yapmamak için eşim cuma günü test verecek belki bende o an kan tahlili veririmBen batımı bilmiyorum canım daha olmadım test yaptım negatif yarın hastane ye gidip kan verecem
Senin bat ne zaman canım belirtin varmı ben erken adet olan biriyim acaba bu klomen kistmi yaptı diyorumBende kendimi çok zor tutuyorum test yapmamak için eşim cuma günü test verecek belki bende o an kan tahlili veririm
Bende hiç bişey yok ne ağrı ne sanciAdetim düzensizdir canım hala ufak ufak kasık agrılarım var