• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı klomene başlıyanlar

Canım hayırlısı olsun bende bekliyorum olmayı olmadım daha hiç belirtimde yok klomen geciktirirmi adeti canım
Benim gecikmedi canım tam günümde oldum bugün. Ama kist vs olduysa gecikir tabi. Ben progestan da içmiştim Dr um vermişti. O da gebelik yoksa reglin gecikmemesini sağlıyor

Bende 13.günü muayeneye gitmiştim 19mm di yumurtalarım çatlatma iğnesi vermedi doktorum geçen ay kendiliğinden çatladı için
Canım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararı

Canım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararı
Bugün kaçıncı günün, doktorun mu yanlış zamanda vurul dedi yoksa sen kendin mi vuruldun , insallah ozaman kadar büyür canım denk gelir doktorum bana çatlatma iğnesi hareket halindeki arabaya taş atmaya benzer denk gelmeme ihtimalide var demişti benimkide kendiliğinden çatlıyor diye iğne vermedi şuan beklemedeyim adetime 5 gün var

Bugün kaçıncı günün, doktorun mu yanlış zamanda vurul dedi yoksa sen kendin mi vuruldun , insallah ozaman kadar büyür canım denk gelir doktorum bana çatlatma iğnesi hareket halindeki arabaya taş atmaya benzer denk gelmeme ihtimalide var demişti benimkide kendiliğinden çatlıyor diye iğne vermedi şuan beklemedeyim adetime 5 gün var
11 .günüm canım
Kendim vuruldum diğer iki tedavimde 10.gün hep büyüdü bu sefer yanıldım yani
Persembe 14.gün olacak o zamana kadar 13ml 11 ml den 19 falan en azından olurlar
Günde 2 ml büyütür diyorlar

11 .günüm canım
Kendim vuruldum diğer iki tedavimde 10.gün hep büyüdü bu sefer yanıldım yani
Persembe 14.gün olacak o zamana kadar 13ml 11 ml den 19 falan en azından olurlar
Günde 2 ml büyütür diyorlar
Anladım canım ama doktoruna söyle 2.ignemi vuracağım diye bi sıkıntı olmaz inşallah

Adetim düzensizdir canım hala ufak ufak kasık agrılarım var
Bende hiç bişey yok ne ağrı ne sanci 🤷‍♀️ geçen ayda böyle olmuştu ama adet sancısını 3 gün çektim çok fena oldu doktorda normal dedi , benim normalde nadirdir adet sancısı çekmem

Back
X