- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Var evet .1.5 yıllık evliyimInşallah canım sende pko mu var canım sıkıntı ne? Kaç yıllık evlisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var evet .1.5 yıllık evliyimInşallah canım sende pko mu var canım sıkıntı ne? Kaç yıllık evlisin?
Günde 2 tane kullandım ben sabah akşam, belki dozu sana yetersiz gelmiştir ilaca devam et dedi m? Kaç gün kullandın?Kızlar sizler klomeni günde kaç tane kullandında büyüme oldu yumurtalıklarda ? Ben bitane kulandım salı günü sondu ve bugün kontrol vardı pek bi büyüme yokmuş.. erken ama umudum yok bu ay..
5 gün kullandım. Perşembe günü tekrar gel bakalım dedi. Büyüme yoksa bidaki ay 2 doza çıkarcak. Ne bilim inşallah yeterli bi büyümeye ulaşır yoruldum.. vajinismusle uğraştım zaten 2 yıl bide pcos bu durumu kaldıramiyorumGünde 2 tane kullandım ben sabah akşam, belki dozu sana yetersiz gelmiştir ilaca devam et dedi m? Kaç gün kullandın?
Bende pcos olmamasına rağmen 2 dozla başlattı sende yetersiz kalmış demekki bu ay olmazsa bidahaki ay olur inşallah , haftaya kadar büyür inşallah canım stres yapma bide seni adetin kaçıncı gününde çağırdı kontrole belki erken çağırmıştır5 gün kullandım. Perşembe günü tekrar gel bakalım dedi. Büyüme yoksa bidaki ay 2 doza çıkarcak. Ne bilim inşallah yeterli bi büyümeye ulaşır yoruldum.. vajinismusle uğraştım zaten 2 yıl bide pcos bu durumu kaldıramiyorum![]()
Ben 2 kullandım fazla büyüme olmamıştı.. 3 gün sonra tekrar çağırdı gittiğimde çatlayacak kadar büyüdüğünü söyledi.. Seninde büyür o zamana kadar belki5 gün kullandım. Perşembe günü tekrar gel bakalım dedi. Büyüme yoksa bidaki ay 2 doza çıkarcak. Ne bilim inşallah yeterli bi büyümeye ulaşır yoruldum.. vajinismusle uğraştım zaten 2 yıl bide pcos bu durumu kaldıramiyorum![]()
Adetim biteli 3 gün oldu canım. Zaten dün anlatığım gibi erken gitme nedenim vajinada acı yanma hissediyordum o yüzden o önemli bişey değilmiş ama o aradada erken ama yumurtalıkları kontrol edelim dedi pek bi büyüme olmamış dediBende pcos olmamasına rağmen 2 dozla başlattı sende yetersiz kalmış demekki bu ay olmazsa bidahaki ay olur inşallah , haftaya kadar büyür inşallah canım stres yapma bide seni adetin kaçıncı gününde çağırdı kontrole belki erken çağırmıştır
inşallahh canım 6 gün var daha bakalım inşallahBen 2 kullandım fazla büyüme olmamıştı.. 3 gün sonra tekrar çağırdı gittiğimde çatlayacak kadar büyüdüğünü söyledi.. Seninde büyür o zamana kadar belki
Aa tamam canım doğru şimdi hatırladım kusura bakma, daha erken doğru inşallah haftaya kadar büyür canım bi sıkıntı olmamasına da sevindimAdetim biteli 3 gün oldu canım. Zaten dün anlatığım gibi erken gitme nedenim vajinada acı yanma hissediyordum o yüzden o önemli bişey değilmiş ama o aradada erken ama yumurtalıkları kontrol edelim dedi pek bi büyüme olmamış dedi
İnşallah canım inşallah bakalım.. SağollAa tamam canım doğru şimdi hatırladım kusura bakma, daha erken doğru inşallah haftaya kadar büyür canım bi sıkıntı olmamasına da sevindim
Bebek tutmadıOlmadı kısmet değil demekki zamanı var
Bebek tutmadı
Benim de bir adet yumurta var ve 21 mm.. simdi seni okuyunca bende umutsuzluga düştüm.. tek yumurta ile zor değil mi..Bebek tutmadı
El hakkBeninde tek yumurta adet olmayı bekliyorum umutsuzluğa düşme herşeyin en iyisini bilen allah tır
Canım benim degil arkadaşa söyledim be daha bekliyorum 25 Aralık bu ay klomen kullandımEl hakkBebek tutmadı dedinya kan testi mi yaptırdın belki vardır
![]()
Merhaba yarın falan adet olurum ondan sonra rahim filmi çekilecek Kasım ve Aralık çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı bu kürü nasıl yapıyorsun biraz anlatır mısınBirde ben bal tarçın çörek otunada bügün başladım bende yumurta az bundan önceki gebeliğim bu kürden oldu
Canım hayırlısı olsun bal tarçın çörek otu kürü 12 yemek kaşığı organık bal 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın hepsini bir kapta karıştır sabah aç karınla bir tatlı kaşığı gece yatarken bir tatlı kaşığı adetin üçüncü günü başladım ben yumutlayana kadar yiyin ben 5 yada 6 gün yiyebildim çünkü midem almadıMerhaba yarın falan adet olurum ondan sonra rahim filmi çekilecek Kasım ve Aralık çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı bu kürü nasıl yapıyorsun biraz anlatır mısın