Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumuurtlaman ne zaman kuzumİnsallahh ben de cok istiyorumm![]()
Ne zamandi yumurtlaman kuzum ne kadar gün degerlendirdinBenim yumurtlamam bitti değerlendirdik bakalım , bat 21 aralık![]()
Ne zamandi yumurtlaman kuzum ne kadar gün degerlendirdin
Anladm canim yumurtalamadan adete kadar degerlendirmiyomusunuz hic peki ben bu ay 1 hafta degerlendircemyumurtalamam 6sıydı.
6sı 7si 8i değerlendirdik canım. Öncesindede
28 Kasım, 30 Kasım, 3 Aralık bugünleri değendirdim.
Merhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğizBat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
![]()
Canim negatifse kan ver orda kesin sonuc çıkarKızlar yardım ya benim en son 10 kasımda hasta oldum yani 3 gün gecti buguntest yaptım negatif
Canim negatifse kan ver orda kesin sonuc çıkar
Canım ard arda günler olunca spermin kalitesi düşüyor isterseniz 1 gün ara vererek deneyin sonuçta bir sperm içerde 3ile 5 gün arasında yasiyabiliyoryumurtalamam 6sıydı.
6sı 7si 8i değerlendirdik canım. Öncesindede
28 Kasım, 30 Kasım, 3 Aralık bugünleri değendirdim.
Benimde geçen aya gore 2 gün gecikti ama bu ayki yumurtlamaya gore 2 gün sonra adet olmam lazım bakalım. S
Benim yumurtalarim catlamis bugun doktor soyledi artik bekleyise geciyorumYumuurtlaman ne zaman kuzum
Hayırlısı ile insallah kuzumSelam kızlar bu ay adet söktürücü kullanıyorum sanırım takip Ocak ayinca başlayacak çünkü söktürücü tam 21gun sürüyor...
Yine de bu konuya yazmak istedim