Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mideni rahatsız ediyor demekki bende bu ay denicem. İnşallah rahatsız etmezse 15 günü tamamlamaya calisicam
Ben burnumu kapasam da içemedim. Hatta ağzımı kapadım kusmayayım diye yine olmadı. Çok tiksindim herhalde 🤦🏻‍♀️ inşallah sana şifa olur. Bal tarçın çörek otu kürünü yapmıştım ama bak.

Aynı tarihler BAT ımız benimde 6 aralık hissettiğiniz bişey varmı? Son altı aydır ben bilinen her belirtiyi hissedip kesin oldu diyip kırmızıları gördüm umudum kalmadı şimdide aksi gibi hiç bir belirtim yok 😬
Bende her ay hüsrana uğradığım için hiç bir belirti hissedemiyorum bel ağrım çok fazla birde ben prolaktin yüksek (43) olduğu için dostinex kullanıyorum 11 yıl sonra ikinci çocuğa karar verdik hemen olur siye düşünmüştüm çoooook yanılmışım 😁

Kızlar merak ettiğim bir konu var bu ovulasyon testleri gebelik olduğunda kesin olarak koyu yani pozitif çıkıyor mu?

Ben ovulasyon testi yapmayı bırakmadım zaten. Eğer hamilelikte kesin pozitif çıkıyorsa bu test umutlanmam ben de pek ne bileyim işte...
Merhaba regliye kaç gün kaldı benim 6 gün kala ovülasyon bu şekilde belki daha da koyulaşır diye beklemedeyim 😊

Eklentiler

• IMG_20201130_082605.jpg
    IMG_20201130_082605.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 49
Ben ovulasyon testi yapmayı bırakmadım zaten. Eğer hamilelikte kesin pozitif çıkıyorsa bu test umutlanmam ben de pek ne bileyim işte...
Batlarımız aynı. Ben de hamilelik var mı diye ovulasyon testi yapacaksın sandım. Genelde çok kişide pozitif çıkıyor ama Google’da yanıltıcı olabilir yani gebelik sonucu vermez diye yazılar da var. En iyisi gebelik testiyle kesinleştirmek. Yani umudunu kaybetme.

Kizlar selam bana da bı bakar mısınız? 2. Kez ovulasyon yapıyorum. Tam çözemedim bu işi.adetim 4 gün sürdü. Bittikten hemen sonra başladım testlere. 5. Gün adetten hemen sonraki gunle başlıyor. Bugün de (30 Kasım) hem sabah hem akşam test yaptım. Yorumlar mısınız? 🤗
IMG20201130203653.jpg

Ben de bugün bi profa göründüm. Kalp rahim için ameliyat olmam gerekiyor mu diye. Kalp rahmin gebeliğe, düşüğe vs sebep olmayacağı seneler önce kanıtlandı dedi. Bu ameliyatlık bir durum değilmiş. Fakat yumurta sayım yaşıtlarıma göre düşükmüş (3 yaş, amh 0,85) geçen ay rahim röntgeni çektirmiştim, o yüzden bir ay daha deneyin dedi. Normal yolla da olabilirmiş ama bana tüp bebek yolları görünüyor sanırım 😞 BAT 6 aralık benim de. Bu arada ovülasyon takip ediyorum dedim. Faso fiso onlar dedi, iki regl arası 3 günü geçirmemek üzere ilişkiye girmek yeterli dedi
Benim doktorum da ovulasyon testlerinin kesinlikle boş olduğunu söyledi. Ben naptın bu ay ovulasyon la takip ediyorum 😅😅😅 ah ahhh... İnsan heralde kendini biraz daha iyi hissediyor yapınca

Bat 30kasımdı hala adet olamadım yaa, karnım çok ağrıyo, durup durup ağrı giriyo, midem de hazımsızlık var, karnım şiş, göğüslerim hala ağrıyo. Yarına da olmazsam test yaptırırım artık 😕

Bat 30kasımdı hala adet olamadım yaa, karnım çok ağrıyo, durup durup ağrı giriyo, midem de hazımsızlık var, karnım şiş, göğüslerim hala ağrıyo. Yarına da olmazsam test yaptırırım artık 😕
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize 💗

X