Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renlinin 3. günü rahim filmi çekemezler canım rengl bitikten sonraki bir hafta içinde çekilmesi gerekiyor rahim filmibaktırdım canım. Pıhtılaşmadan dolayı cor aspirin kululanıyorum ve ileri derecede pkos um. Reglimin 3. gunu rahim filmi çekilicem. Femara ve çatlatma iğnesi kullandım uzun süre. Bu ay kullanmadım birtek. Geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim ve şu anda göğüslerim şiş, arada kasık ağrım var ve yorgunluk. bat 5-6 gibi umutlanmak istemiyorum ama bekliycem mecburen
valla bilmiyorum 3. gunu gel dedi hem hormon testi yapalım hemde film çekelim dediRenlinin 3. günü rahim filmi çekemezler canım rengl bitikten sonraki bir hafta içinde çekilmesi gerekiyor rahim filmi
Bende ilk hamileliğimde dostinex kullandım ilaç bitmeden hamile kaldım prolaktin 39 benim inşallah sizde kalırsınız hemenYaklaşık 8 Aydır deniyorum bedenim hep bana oyun oynuyor o yüzden hissediyormuyum bende bilmiyorum ama bel ağrım çok birde kabızlık başladı onun dışında hiç bir belirti yok akıntı falan yok ayrıca prolaktinin 43 çıkmıştı dostinex kullanıyorum bekleyip göreceğiz sizde bar mı belirti
coraspirin kullanıyorum .Heterezigot ve normalde trombosit kan değerimde düşük. Pfererik yaymada yapıldı.Canım pıhtılaşmaların homozigot musun heterozigot mu? Su an pıhtılaşma için ne yapıyosun
tamam hormon testi evet doğru darahim filmi içerisi kanlıyken nasıl çekilir kivalla bilmiyorum 3. gunu gel dedi hem hormon testi yapalım hemde film çekelim dedi
bilmemkiiitamam hormon testi evet doğru darahim filmi içerisi kanlıyken nasıl çekilir ki
Benimde bat 6 Aralık hep birlikte bekleyelim kızlar
Ayyyy inşallah sende varmı belirti falanBenimde bat 6 Aralık hep birlikte bekleyelim kızlar
Ayyyy inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun müjdeli haberler verelim birbirimizeBende ilk hamileliğimde dostinex kullandım ilaç bitmeden hamile kaldım prolaktin 39 benim inşallah sizde kalırsınız hemen
Belirti denilebilecek bişey yok aslında sadece 2-3 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor bir de ilk defa göğüslerimde hiç acı yok. Bende 9 aydır istiyorum ama bakalım hepimize bu ay nasip olur inşallahAyyyy inşallah sende varmı belirti falan
Canim selam gecmis olsun uzulme dicem de insan cok uzuluyor... insallah gonlune gore en kisa surede saglikli bir evlat nasip eder rabbim gonul ferahligi diliyorum sana. Cok da uzak kalma buralardan haber et bize cok opuyorum seniKızlar selam listeyi guncelleyemiyorum şuan kimyasal gebelik geçirdim bi yandanda tüp bebek için test vs.ugrasiyorum o yüzden çok sık giremiyorum birazda moralim kötü kusura bakmayın umarım herkesin gönlünden geçen sağlıkla gerçekleşir ❤
Canım benim inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir evladın olur inşallah bu bizim imtihanımız zor oluyo ama zorlaşıyorsa güzelleşiyordur eminim. Biz de bebeğimize kavuşscağız Allah ın izniyle. Rabbim ol derse olur eminim doğru zamanı bekliyor meleğimizKızlar selam listeyi guncelleyemiyorum şuan kimyasal gebelik geçirdim bi yandanda tüp bebek için test vs.ugrasiyorum o yüzden çok sık giremiyorum birazda moralim kötü kusura bakmayın umarım herkesin gönlünden geçen sağlıkla gerçekleşir ❤
Sadece coraspirin mi verdıler? Benm 2 gende heterzgt 1 gende homozigot. Kan sulandırıcı kullandıktan sonra bişey olmaz dedıler banacoraspirin kullanıyorum .Heterezigot ve normalde trombosit kan değerimde düşük. Pfererik yaymada yapıldı.
Aynı şeyi yaşamışız canım bende eylülde kürtaj oldum.Böyle sebepsiz yere herşey yolundayken kalbinin durmasını hiç kabullenemedim Doktorun sana nasıl bir açıklama yaptı neden kalbi durmuş : (Canım bende ekim ayında kürtaj oldum ilki kimyasal olmuştu ikinci gebeliğimdi benimde 10 haftalıkken kalbi durmuş bende şimdi hemen tekrardan hamile kalabilmek için uğraşıyorum. İnşAllah rabbim tez zamanda hepimize nasip eder
Benim de geçen sene Aralık ayında bir kürtajım oldu. Bana da sebepsiz denildi. Sağlıksız gebelikmiş vücut kabul etmemiş şanslsın dediler öyle düşün dediler. Çok doğal mış çok normal miş 3 gebelikten 1 inde bu olurmuş. Sindirememiştim söylediklerini ama insan alışıyor zamanla. Bak yıl dönümü geliyor kürtaj olmamın içinde korkular var. Şimdi hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşar mıyım korkusuAynı şeyi yaşamışız canım bende eylülde kürtaj oldum.Böyle sebepsiz yere herşey yolundayken kalbinin durmasını hiç kabullenemedim Doktorun sana nasıl bir açıklama yaptı neden kalbi durmuş : (
Biz patolojiye gönderdik ama temiz çıktı sonucu. Kalbinin durmasını bende kabullenemedigim için başka bi doktora daha göründüm belki ilk doktor yanlış bakmıştır diye ama her iki doktorda aynı şeyi söyledi. %90 bi sakatlığı vardı ondan dolayı kalbi durmuş olabilir dediler.Aynı şeyi yaşamışız canım bende eylülde kürtaj oldum.Böyle sebepsiz yere herşey yolundayken kalbinin durmasını hiç kabullenemedim Doktorun sana nasıl bir açıklama yaptı neden kalbi durmuş : (
Aynı tarihler BAT ımız benimde 6 aralık hissettiğiniz bişey varmı? Son altı aydır ben bilinen her belirtiyi hissedip kesin oldu diyip kırmızıları gördüm umudum kalmadı şimdide aksi gibi hiç bir belirtim yokMerhaba! Benimde 6 Aralık battaşım inşallah bu ay herkesin bebişi olur