- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Hamilesiniz tebrik ederim sağlıkla ilerlesin sureciniz❤Burda daha net gibi o kadar resm çektim ki belli olsun diye
Bende 11 gün kala yapmıştım ama çıkmamıştı bugün 6 gün kala yaptım bu sefer çıktı tabi ki sizde olmasına üzüldüm ama öyle durum olsaydı bende 11 gün öncede çıkmaz mıydı? Yarın kaset testle denemeyi düşünüyorum bide umarım hüsran olmaz yaCanım geçen ay adete 3 kala bende bu testten yaptım aynı böyle bi çizgi çıktı çok silik ama malesef bat günü adet oldum gerçi ben bunu 2 3 keredir yaşıyorum sanırım tutunamıyor inşallah senin bebiştir tutunur annesine
Bendede bel ve kasık ağrısı dün çikolata midemi bulandirdi ekşi bişey yemek istedim 2 3 kere gözüm karardi gece bende zor uyuyorum sabah kalkamiyorumOlmaz miii ne ararsan var canim vallahigogus ucu acisi kasik bel agrisi sicaklama duygu degisimi gunduz halsizlik gece uyuyamama sık idrara cikmak akinti. Bakalim artik kismetimizde ne varsa belli olur
Sizin daha erken çıkmış 6 gün kala silik olması çok iyi muhtemel bebiştir adete kadar daha da koyulur inşallahBende 11 gün kala yapmıştım ama çıkmamıştı bugün 6 gün kala yaptım bu sefer çıktı tabi ki sizde olmasına üzüldüm ama öyle durum olsaydı bende 11 gün öncede çıkmaz mıydı? Yarın kaset testle denemeyi düşünüyorum bide umarım hüsran olmaz ya
Bende geçen ay erken gebelikte hayalet çizgi gördüm ama adet oldum üzmüştü beni. Senin daha gününe varmış ben umutlu bakıyorum sana inşallah canımSilik çizgiyle öğrenen akrabam var 5 yaşında Oğlu var şimdi öğrenenler çok daha yeni gelişiyormuş sanırım öyle olduğunda bende ekim ayında kimyasal geçirdim adetim 4 gün geçince öğrenmiştim silik çizgiyle yine kimyasal yaşamam inşallah çok korkuyorum o yüzden sevinemiyorum bile hemen(
Henüz yükseliş olmamış değerlendirmeyi bırakmayın canım.Merhaba kızlar ben bu ay ateş ölçmeye başladım adetin 3. Gününden itibaren tablomu atıyorum yorumlarmısınız anlayamadım ben
Daha önce ovu testi kullandın mı? Kullandıysan pik olunca ne kadar koyu olduğunu sen daha iyi bilirsin ama bana bir tıkı daha var gibi geldi. Yarın daha koyu olabilir.Kızlar yumurtlama sayılır mı bu bı bakar mısınız Eki Görüntüle 2738904
Canim 12si pik olmus degerlendir mutlakaKızlar yumurtlama sayılır mı bu bı bakar mısınız Eki Görüntüle 2738904
Dün değerlendirdik kuzum bugün de öyle yarın tekrar yapacağım siliklesicek mi bakalımCanim 12si pik olmus degerlendir mutlaka
Yarın tekrar yapacağım atarım canımDaha önce ovu testi kullandın mı? Kullandıysan pik olunca ne kadar koyu olduğunu sen daha iyi bilirsin ama bana bir tıkı daha var gibi geldi. Yarın daha koyu olabilir.
Siliklesmeye baslamis yarin yapinca etiketle benide bakalimDün değerlendirdik kuzum bugün de öyle yarın tekrar yapacağım siliklesicek mi bakalım
Ya sanki bu ay yumurtlamadım bu ölçüye göre ama bi haftadır akıntım var anlamadım bide normalde yumurtlama takvimine göre 16. Gün yumurtlamam gerekiyorduHenüz yükseliş olmamış değerlendirmeyi bırakmayın canım.
Hayırlı olsun gebesiniz benim 8 gün var comfort marka ile sabah yaptım negatif siz daha önceki günler yaptınız miGünaydın kızlar bat 6 gün var ben erken gebelik testi yaptım tekrardan ve silik çok hayalet bir çizgi çıktı testin markası prodoctor yorumlar mısınız zar zor çektim resmi bide testin çerçevesi varya sonuç kısmında hem o yansıyor hemde çizgim çok hayalet baya cebelleştim çekene kadar
Evet şu an yumurtlama gerçekleşmemiş gibi gözüküyor. Belki birkaç gün ötelemiştir siz değerlendirin o zaman mutlaka denk gelir zaten.Ya sanki bu ay yumurtlamadım bu ölçüye göre ama bi haftadır akıntım var anlamadım bide normalde yumurtlama takvimine göre 16. Gün yumurtlamam gerekiyordu
Teşekkür ederim inşallah öyledir ben Adetime 11 gün kala aynı bugünkü yaptığım testten yapmıştım negatif çıkmıştı sonra 10 gün kala eşimin ısrarıyla normal kaset testle yaptım yine negatifti sonra bekledim bitane erken gebelik testim kalmıştı dedim yapayım 6 gün kala silik sonuc çıktı şuanlık bat günümü bekliyorum ondan sonra tekrar test yapıp yine pozitif çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum ama belki kan vermek icin günümün geçmesinide bekleyebilirim arkadaşımda erken öğrendi doktor her hafta muayeneye çağırıyor erken öğrendiği için gecikip gitmekte fayda var hemde keseyi görmem daha hızlı olurHayırlı olsun gebesiniz benim 8 gün var comfort marka ile sabah yaptım negatif siz daha önceki günler yaptınız mi