Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 11 gün kala yapmıştım ama çıkmamıştı bugün 6 gün kala yaptım bu sefer çıktı tabi ki sizde olmasına üzüldüm ama öyle durum olsaydı bende 11 gün öncede çıkmaz mıydı? Yarın kaset testle denemeyi düşünüyorum bide umarım hüsran olmaz ya

Olmaz miii ne ararsan var canim vallahi gogus ucu acisi kasik bel agrisi sicaklama duygu degisimi gunduz halsizlik gece uyuyamama sık idrara cikmak akinti. Bakalim artik kismetimizde ne varsa belli olur
Bendede bel ve kasık ağrısı dün çikolata midemi bulandirdi ekşi bişey yemek istedim 2 3 kere gözüm karardi gece bende zor uyuyorum sabah kalkamiyorum

Sizin daha erken çıkmış 6 gün kala silik olması çok iyi muhtemel bebiştir adete kadar daha da koyulur inşallah

Bende geçen ay erken gebelikte hayalet çizgi gördüm ama adet oldum üzmüştü beni. Senin daha gününe varmış ben umutlu bakıyorum sana inşallah canım

Merhaba kızlar ben bu ay ateş ölçmeye başladım adetin 3. Gününden itibaren tablomu atıyorum yorumlarmısınız anlayamadım ben

Eklentiler

• 0D13D50A-1E5E-47BA-8D25-E67A133ADABA.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlı olsun gebesiniz benim 8 gün var comfort marka ile sabah yaptım negatif siz daha önceki günler yaptınız mi

Ya sanki bu ay yumurtlamadım bu ölçüye göre ama bi haftadır akıntım var anlamadım bide normalde yumurtlama takvimine göre 16. Gün yumurtlamam gerekiyordu
Evet şu an yumurtlama gerçekleşmemiş gibi gözüküyor. Belki birkaç gün ötelemiştir siz değerlendirin o zaman mutlaka denk gelir zaten.

Hayırlı olsun gebesiniz benim 8 gün var comfort marka ile sabah yaptım negatif siz daha önceki günler yaptınız mi
Teşekkür ederim inşallah öyledir ben Adetime 11 gün kala aynı bugünkü yaptığım testten yapmıştım negatif çıkmıştı sonra 10 gün kala eşimin ısrarıyla normal kaset testle yaptım yine negatifti sonra bekledim bitane erken gebelik testim kalmıştı dedim yapayım 6 gün kala silik sonuc çıktı şuanlık bat günümü bekliyorum ondan sonra tekrar test yapıp yine pozitif çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum ama belki kan vermek icin günümün geçmesinide bekleyebilirim arkadaşımda erken öğrendi doktor her hafta muayeneye çağırıyor erken öğrendiği için gecikip gitmekte fayda var hemde keseyi görmem daha hızlı olur

Merhaba hanımlar benim de bat 19 aralık ekim ayın da kimyasal gebelik yaşadım. Bthcg sıfırlandı adet gördüm. Kasimn ayın da 2 gün kala adete test yaptım silik çizgi cıktı ama bu sefer kan da baktirmadim gecikmenin 2.günü adet oldum ya test hataliydi ya da kimyasaldı. Bu arada hiç korunmadim. Bu sefer incir keçiboynuzu ari sütü polen ginseng ne varsa kullandık eşimle yumurtlama ya kadar yumurtlama ve sonraki 3 günü değerlendirdik. Inşallah bu sefer sorun olmaz. Oğluma da aralik ayında hamile kalmıştım şimdi 6 yaşında

Kızlar bata 3 gün kala test yapıp kabak gibi negatifi görüp sonrasında pozitif gören var mııııı yarın bat günüm sancım çok şiddetli olmasa da var dünde vardı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…