Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bizde 7 aydır bebek istiyoruz. Bata 3 gün var. Benim de 5 6 gündür sol kasığıma ara ara sızlama giriyo sanki iğne batıyo gibi. Hiç böyle olmamıştı. Gögüslerim 1 haftadır acıyo. Heveslenmedim değil ama burda okuduğuma göre bu belirtileri yaşayıp adet olanda var. Şu 3 gün nasıl geçecek çok merak ediyorum
Seninde mi pazartesi bat 🙈

Benimde adetime 11 gün kaldı. Bugün ovulasyon yaptım yine çizgi çıktı. Ama adet olacakmışm gibi karın ve kasık ağrım var. Bu ay da olmadı yine😭😭😭

Kızlar bizde 7 aydır bebek istiyoruz. Bata 3 gün var. Benim de 5 6 gündür sol kasığıma ara ara sızlama giriyo sanki iğne batıyo gibi. Hiç böyle olmamıştı. Gögüslerim 1 haftadır acıyo. Heveslenmedim değil ama burda okuduğuma göre bu belirtileri yaşayıp adet olanda var. Şu 3 gün nasıl geçecek çok merak ediyorum
Aynı belirtiler bende de vardı adet oldum cnm 17 aydır yaşamadığım belirti kalmadı ama sonuç hep hüsran..Adet gününün geçmesini bekle bence

Canım İnstagramdan ovülasyon testi almıştım ben yanında aynı markanın gebelik testi de vardı ama aralık falan yok öle maalesef kaset test değil de çubuk test mı denıyor sanırım ondan
Canım senin daha bat a 3 gün varmış normal gebelik testi ile zaten olsa da yeni idrara geçtiği için zor çıkar 😊

X