Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar ilk gebeligimde ovulasyondan 2 gun sonra sag gogsimde agri baslamisti bundada ayni sekil oldu yada kafaya cok takiyorum 😌🤨
İnşallah canım öyledir.. Çok spesifik bir şey çünkü genelde ikisi aynı anda başlar ağrımaya 😏

Benim de 10 Aralık yani bugun eşimle en son adet bitimi ilişki oldu 23 Kasım'dı eşim uzağa gitti adet olacakmışım gibi ağrı belimde ve sağ kasık ile sağ bacaga atıyor kuyruk sokumu denilen belin alt tarafı kalça üstü ağrıyor göğüslerim de hafif dolgu ve hassatiyet var ve çok afedersiniz ağzımda tükürük salgısı arttı buda mide bulantısına yol açıyor ve yorgunluk var ve kirpiklerimde karışıklık var umarım hamileyimdir son gün iki gün de bekleyecem sonra test yaparım Rabb'im hepimize sağlıklı evlat nasip etsin hakkınızı da helal edin uzun oldu

Bence adet kanaması olamaz canım o zaten yerleşme kanamasıdır yaptın mı ovulasyon bugünde yine pikse eğer bence gebelik var sende
Canım gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilir

Eklentiler

• 54712B7E-FCF3-44EA-AC50-012257B3A2E5.jpeg
    54712B7E-FCF3-44EA-AC50-012257B3A2E5.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 44
Ben gerçekten anlamadım ama dün yumurtlama akıntısı yaşadım catladi yani ama yine koyu gosteriyor. Bata 10 gün kaldı yine yumurtluyorsam ne ara regl olcak gerçekten yildim ya 🤦🏼‍♀️
Canım gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilir

Eklentiler

• A20D3C7E-67E9-4985-B5F2-A8D746281255.jpeg
    A20D3C7E-67E9-4985-B5F2-A8D746281255.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar gebelik testi yaptım ama çok silik gölge gibi gözükmeyebilir

Eklentiler

• 096F7E0B-8BE1-4A4D-A1D0-3133C8298868.jpeg
    096F7E0B-8BE1-4A4D-A1D0-3133C8298868.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 27
Yok 20 dk falan max 25
Ya yarın sabah zaten çıkar olumlu olumsuz
Bence bekle canım Testlerin boşa gitmesin 2 gün sabret😊 yarın da hayalet çizgi görebilirsin çünkü sonra bir daha bir daha.. İnşallah gebesinn inşallah güzel haberini buradan net duyurcaksın.. ❤️

Herkese merhaba benim bat 19 aralık yani şuan 9 günüm var ancak benim göğüslerim 12-13 gün kala şişmeye başladı çok dolgun oldular ve ağrıyor mavi damarlar çıktığını fark ettim eşimede sordum psikolojik mi görüyorum diye oda aynısını söyledi gece 10-15 dk boyunca kasık batması yaşadım birkaçı sıçrattı yataktan resmen test yaptım ancak negatif çıktı sizce erken mi yaptım testi benim gibi olup hamile olan var mı şuanda :KK43:((
Bence çok erken yumurtlama bile olabilir

Bakalım yarın belli olur
Canım senin durumunu bilemem inşallah gebelik vardır ama bende bu ay adete 10 gün kala lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu kanda da baktırdım gebelik yoktu adetim de gecikince doktora gittim az bişey polikistik var dedi adet söktürücü yazdı sadece onu kullandım 10 gündür de adet kanaması oluyo hala tam bitmedi yani benim başıma böyle bir şey geldi iki yıldır da uğraşıyorum çocuk için eşim tedavi gördü felan derken hala da olmadı yani bende ilk defa yaşayınca böyle bir şey çok umutlanmıştım yerleşme kanamasıdır diye ama değilmiş kendini her duruma hazırla ve kan testi yaptır kanama dan 2 ya da 3 gün sonra 5 ya da 6 gün sonra da idrar da belli oluyormuş eğer yerleşme kanaması olduysa

Hatta şimdi de diyorum ki o kanama bence yumurtlama kanamasıydı ve ben üç dört günü değerlendirmedim yerleşme kanaması zannedip bir sorun olur diye düşündüm ama artık öyle düşünmüyorum yumurtlama olayı her zaman düzenli değilmiş adete yakın da yumurtlama olabiliyormuş

Kızlar ovülasyon testiyle hamilelik öğrenen var mı ya bi umut yaptım acaba çıkar mı diye ama yok yani🙈😔

Eklentiler

• 9399DFD2-B022-41CC-92A6-006DBBDD2DB6.jpeg
    9399DFD2-B022-41CC-92A6-006DBBDD2DB6.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 29
Tatlım senin yumurtla daha hiç olmamış testlere devam et Lh seviyen yüksek olduğundan koyu çıkıyor olabilir benim de öyle mesala hep koyu çıkıyor ama yumurtlama gününde kontrol çizgisinden bile koyu oluyor bordo gibi

Tatlım senin yumurtla daha hiç olmamış testlere devam et Lh seviyen yüksek olduğundan koyu çıkıyor olabilir benim de öyle mesala hep koyu çıkıyor ama yumurtlama gününde kontrol çizgisinden bile koyu oluyor bordo gibi
Canım benim yumurtlama 28inde oldu bat 14 aralık daha doğrusu beklenmeyen adet 🙈

X