Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Sağlıklı ve hayırlısı ile aslan bebeklerimize kavuşuruz inşallah balım oovv ilkbahara çok var ben çok heyecanlıyım

kızlar size bir sorum olacak.yumurtlama döneminizi nasıl takip ediyorsunuz?hamile kalmak için ektra neler yapıyorsunuz hadi beni azcık bilgilendirin . tavsiyeleriniz varsa söyleyin bu kıza
Canım ben ates takıbı yaparım atese gore pık gorugu zamanlar doğrulamak ıcın de ovu yaparım

Ayyy sağlıklı bir bebiş inşallah enn güzel doğum günü sürprizi
Dua zinciri oluşturalım rabbim önce buradakilere sonrada isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Ay böyle duyunca bu ay için daha çok hevesleniyorum
Yumurtlama dönemini arada bir gün boşluk bırakmadan ful değerlendiren çoğu kişi hamile kalmış gerçekten
biz boşuna bir boş bir dolu gidiyorduk bu ay yumurtlamada boş yok ay öyle diyorum inşaallah bi kaza bela vermezse tabi

Bir aslan burcu olarak bende aslan bebişim olsun isterim aslında ama Ağustos aslanları çok zor oluyor kızlar ya yapı itibari ile tam aslan oluyorlar ben temmuz aslaniyim biraz daha dizginliyim o konu da o yüzden iyi düşünün derim

Beni de ekleyebilir misiniz sat 3 kasım bat 1 aralık. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim aralıkta inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…