- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.041
Yani biraz geç versen tam olarak var olup olmadığını anlarsınBugün vermiyim o zaman hastanede işim vardı zaten eşimin randevusu vardu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani biraz geç versen tam olarak var olup olmadığını anlarsınBugün vermiyim o zaman hastanede işim vardı zaten eşimin randevusu vardu
Alıştık doktor yollarına moral bozmayalım bir sonra ki ay gene burdayz pes etmek yokKan sonucum negatif arkadaşlar bende elendim aranızdan. Regl olmayı bekleyeceğim sonra gene doktor yolları. Hayırlısı olsun
İki gün sonra veririm daha net olur belki adet olacam bilemiyoruzYani biraz geç versen tam olarak var olup olmadığını anlarsın
Bnde ayniyim sanmiyorum doneceniKızlar çatlama iğnesinin günü hariç 11. Gündeyim erken gebelik testi negatif çıktı sizce pozitife dönme ihtimali var mıdır
Benimde ümidim yok bu 3. Denemeydi yumurta da çatladı ayrıca 2. Yaptığımda da çatlamiştiBnd
Bnde ayniyim sanmiyorum doneceni
Kızlar bana da yardımcı olabilir misiniz düne göre silikleşmiş mi testim ? 2.olan bugün yaptığımYok pozitif degil bunlsr su silik test olayi boyle bi silik degil neden anlamiyosunuz ki
Testleri kacinci gunde yPtin pozitiflik yok igne icin yaptiysanda etkisi gecmisOf fikri olan yok mu
Silik çizgi var aslında ikisinden etkisi tam geçmedi. 29 Aralık iğne yaptım testlerde dün ve bugününTestleri kacinci gunde yPtin pozitiflik yok igne icin yaptiysanda etkisi gecmis
Silik test o sekil bi silik degil herkes o hayalet test cizgisini silik pozitif saniyo ama o degil gorseldeki gibi olmasi lazim silik test sayilmasi icin sunu bi idrak edebilsek bu hayal kirikliklarini yasamiycazda iste sabredemiyoruzSilik çizgi var aslında ikisinden etkisi tam geçmedi. 29 Aralık iğne yaptım testlerde dün ve bugünün
İgne etkisi olabilir mi acaba benim takip etmek hiç aklıma gelmedi 17.gun oldu dün negatif gördüm işte bekliyorum sancım var adet gibi umudum kalmadıSilik test o sekil bi silik degil herkes o hayalet test cizgisini silik pozitif saniyo ama o degil gorseldeki gibi olmasi lazim silik test sayilmasi icin sunu bi idrak edebilsek bu hayal kirikliklarini yazamiycazda iste sabredemiyoruz
Test bnm degil ornek icin attim. Bnm dun 11di yaptim erken test negatifti silik silik diye tutturdugumuz cizgi wardi onuda saymiyorum zatenİgne etkisi olabilir mi acaba benim takip etmek hiç aklıma gelmedi 17.gun oldu dün negatif gördüm işte bekliyorum sancım var adet gibi umudum kalmadı
Yok gördüm biliyorum herkeste aynı sıkıntı yaTest bnm degil ornek icin attim. Bnm dun 11di yaptim erken test negatifti silik silik diye tutturdugumuz cizgi wardi onuda saymiyorum zaten
Psikoloji iyi değil valla normalTest bnm degil ornek icin attim. Bnm dun 11di yaptim erken test negatifti silik silik diye tutturdugumuz cizgi wardi onuda saymiyorum zaten
Aynen ya walla bnm de simdi kramp girdi kasiklarima adet mi olacam hamilemiyim bi belli olsaydi wallahi sikildim artik heeeePsikoloji iyi değil valla normal
Yarin adet gunum geciktirme yapmassa olurum yaparsa ewde falan test yapmam saglik ocaginda kan weririm bizim burda acilde almiyo beyinsizler.Psikoloji iyi değil valla normal
Bizim burdaki acil alıyor niye almıyorlar çok saçmaYarin adet gunum geciktirme yapmassa olurum yaparsa ewde falan test yapmam saglik ocaginda kan weririm bizim burda acilde almiyo beyinsizler.
Bilmiyorum ki gecenlerde kardesiminde adet gecikmesi oldu halsizligi wardi acile gitti soyledigi halde almamislar normal testlerini yapmislar onlarda bisey cikmayinca sonrasinda almislar bnde gitmistim biz almiyoruz sabah saglik ocaginda werin dediler.Bizim burdaki acil alıyor niye almıyorlar çok saçma
Ellerine dusmeye gör hemsireler bile okadar hawali ki sanki doktor gibi laf soyleme seyi buluyolar kendilerinde. onlar oyle dawranip Dayak yiyincede suclu biz oluyozBizim burdaki acil alıyor niye almıyorlar çok saçma
Çok saçma öyle olduğu halde kardeşinizden önce kan almaları lazımdı sağlık ocagida bazen almıyorBilmiyorum ki gecenlerde kardesiminde adet gecikmesi oldu halsizligi wardi acile gitti soyledigi halde almamislar normal testlerini yapmislar onlarda bisey cikmayinca sonrasinda almislar bnde gitmistim biz almiyoruz sabah saglik ocaginda werin dediler.