• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Aynen öyle canım yapacak bişey yok ilk denemeydi biraz üzdü ama her şey Allahtan zamanı değilmiş ♥️ inşallah diğer arkadaşlar olumlu sonuç alırlar dualarım sizlerle ♥️♥️♥️

Silik çizgi var aslında ikisinden etkisi tam geçmedi. 29 Aralık iğne yaptım testlerde dün ve bugünün
Silik test o sekil bi silik degil herkes o hayalet test cizgisini silik pozitif saniyo ama o degil gorseldeki gibi olmasi lazim silik test sayilmasi icin sunu bi idrak edebilsek bu hayal kirikliklarini yasamiycazda iste sabredemiyoruz

Eklentiler

• 1000004229.jpg
    1000004229.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 9
Silik test o sekil bi silik degil herkes o hayalet test cizgisini silik pozitif saniyo ama o degil gorseldeki gibi olmasi lazim silik test sayilmasi icin sunu bi idrak edebilsek bu hayal kirikliklarini yazamiycazda iste sabredemiyoruz
İgne etkisi olabilir mi acaba benim takip etmek hiç aklıma gelmedi 17.gun oldu dün negatif gördüm işte bekliyorum sancım var adet gibi umudum kalmadı

İgne etkisi olabilir mi acaba benim takip etmek hiç aklıma gelmedi 17.gun oldu dün negatif gördüm işte bekliyorum sancım var adet gibi umudum kalmadı
Test bnm degil ornek icin attim. Bnm dun 11di yaptim erken test negatifti silik silik diye tutturdugumuz cizgi wardi 😆 onuda saymiyorum zaten

Bizim burdaki acil alıyor niye almıyorlar çok saçma
Bilmiyorum ki gecenlerde kardesiminde adet gecikmesi oldu halsizligi wardi acile gitti soyledigi halde almamislar normal testlerini yapmislar onlarda bisey cikmayinca sonrasinda almislar bnde gitmistim biz almiyoruz sabah saglik ocaginda werin dediler.

Bilmiyorum ki gecenlerde kardesiminde adet gecikmesi oldu halsizligi wardi acile gitti soyledigi halde almamislar normal testlerini yapmislar onlarda bisey cikmayinca sonrasinda almislar bnde gitmistim biz almiyoruz sabah saglik ocaginda werin dediler.
Çok saçma öyle olduğu halde kardeşinizden önce kan almaları lazımdı sağlık ocagida bazen almıyor

Back