- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.021
Ay valla kafam karıştı iyice acile gidip birazdan kan vercem umudumda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2 ay önce öyle oldum doktor tam söküldüğün günden itibaren say 5.gün gel demiştiAma işte adet görmem gerekirmiş lekelenmem dün vardı ve bugün olmadığı için tam başladığı zaman gelsin demiş danışman öyle dedi
Bilmiyorum ki benim adet günüm dündü ve lekelenme yaşadım normalde de kahverengi ile başlar ama sabah yoktuİgne geç adete sebep olur mu acaba
Kırmızıya doner diye bekledimBilmiyorum ki benim adet günüm dündü ve lekelenme yaşadım normalde de kahverengi ile başlar ama sabah yoktu
Benimde kafam allak bullak bu igne mi geç adet yapıyorAy valla kafam karıştı iyice acile gidip birazdan kan vercem umudumda yok
Ben igne oldugum ay tam bekledigim gunde adet oldum. Adet tarihimi degistirmedi. 29 gunde 1 oluyorumİgne geç adete sebep olur mu acaba
Ben normalde 3.gun başladım ilaca adet döngüm kısa diye öyle düşünüyorumBende 2 ay önce öyle oldum doktor tam söküldüğün günden itibaren say 5.gün gel demişti
Valla olabilir duzenj değiştiriyorBenimde kafam allak bullak bu igne mi geç adet yapıyor
Bak bi kanama artarak devam ederse doktora gidersin ama böyle leke leke olursa onu pek adetten saymadı benim doktorum tabi seninki ne der bilmiyorumBen normalde 3.gun başladım ilaca adet döngüm kısa diye öyle düşünüyorum
Bende öyle 28 günde bir ama 2 gün geciktim testim negatifBen igne oldugum ay tam bekledigim gunde adet oldum. Adet tarihimi degistirmedi. 29 gunde 1 oluyorum
Kan ver benceDüzenli adet olurum ben hiç geçmez günüm erken olurdum geç olmazdım ne yapacam bilmiyorum bekliyorum işte
Benim dün akşam vardı sadece sabah sadece peceteyle silince az birşey geldi ondan sonra daha leke göremedim ıslaklık hissediyorum lavaboya gidiyorum hiçbir şey yokBak bi kanama artarak devam ederse doktora gidersin ama böyle leke leke olursa onu pek adetten saymadı benim doktorum tabi seninki ne der bilmiyorum
Belki de sökülmecksin bebek vardır bilemeyiz cnaım haberdar et biziBen doktoru göremedim kızlar danışmaya söyledim o doktoru bilgilendirdi kan testi istedi muayene etmedi eğer negatifse 3 günü gel dedi ama tam sokuldugum zaman
Belki de yerleşme kanamasıdır yaBenim dün akşam vardı sadece sabah sadece peceteyle silince az birşey geldi ondan sonra daha leke göremedim ıslaklık hissediyorum lavaboya gidiyorum hiçbir şey yok
İnşallah ama benim ümidim hiç yok valla ben iğnenin böyle yaptığını düşünüyorumBelki de sökülmecksin bebek vardır bilemeyiz cnaım haberdar et bizi
Bekliycem yarına kadar oldum oldum olmadım doktoruma gidecem yani herkes aynı sorundan şikayetçi gebelik testi çoğu pozitif ama kan negatif kimi kan negatif gebelik pozitif kimi adet olmuyor kiminin günü geçiyor deney tahtası olduk resmenKan ver bence
İnşallah ama ondan önce kaset test yapmıştım negatiftiBelki de yerleşme kanamasıdır ya
Yerleşme kanamasından 2-3 gün sonra yapman lazımİnşallah ama ondan önce kaset test yapmıştım negatifti
Bugün vermiyim o zaman hastanede işim vardı zaten eşimin randevusu varduYerleşme kanamasından 2-3 gün sonra yapman lazım