- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.001
Doktorum bazen çok yeniyse kanda da çıkmayabiliyor hiç bişey yapmadan adeti bekleyelim dedi attığım testten şüphelendi şüpheli gebelik şu an dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım unutmassam sorarimCanım rica etsem doktoruna şeyi sorar mısın iğne de geç döllenme mümkün mü bide adet gecikmesi var ise umut varmıdır yani 15. Gün kan negatif 16. Gün döner öi diye yarın gideceğim doktora ama sen kendi doktoruna da sorar mısın
Saat 3 te randevum var bende de supheli bir durum varsa alttan muayene edermi yoksa direk kan testi mi isterEvet ister canım mutlaka git bizide haberdar et bende eve geçince akşamüstü yine test yaparım bakalım umudum yok ama sadece iki gündür aşırı gaz şişkinliğim var karnımı şiş hissediyorum bu bir belirti değildir diye düşünüyorum
İnşallah hamilelik belirtisidirEvet ister canım mutlaka git bizide haberdar et bende eve geçince akşamüstü yine test yaparım bakalım umudum yok ama sadece iki gündür aşırı gaz şişkinliğim var karnımı şiş hissediyorum bu bir belirti değildir diye düşünüyorum
Alttan muayene etmek isteyebilir bilmiyorum ama sorun yaratmaz rahim duvarına bakar zaten sonra kan ister o istemese de sen isteSaat 3 te randevum var bende de supheli bir durum varsa alttan muayene edermi yoksa direk kan testi mi ister
İnşallah ama nedense hiç umudum yokİnşallah hamilelik belirtisidir
Benimde hiç umudum yok sanki geç sökülecekmisim gibiİnşallah ama nedense hiç umudum yok
Of fikri olan yok muKızlar bana da yardımcı olabilir misiniz düne göre silikleşmiş mi testim ? 2.olan bugün yaptığım
Bana hemen hemen aynı gibi geldi çok net değilOf fikri olan yok mu
negatife ne zaman döneceğini takip etmek istedim de bende bir şey anlamadımBana hemen hemen aynı gibi geldi çok net değil
Gebelik mi canim bu? Silik cizgi varKızlar bana da yardımcı olabilir misiniz düne göre silikleşmiş mi testim ? 2.olan bugün yaptığım
Gebelik ama benim çatlatma iğnesinin 9-10 günlerinde yaptım. Silikleşmeyi takip etmek içinGebelik mi canim bu? Silik cizgi var
Düzenli adet olurum ben hiç geçmez günüm erken olurdum geç olmazdım ne yapacam bilmiyorum bekliyorum işteBende tanıyamıyorum şuan da yok gitti hiç brşsy yok adet olacak gibi değilim
Canım zaten eğer negatifse 3.günü gitsen direkt ilaca başlarsın işte daha iyi değil miBen doktoru göremedim kızlar danışmaya söyledim o doktoru bilgilendirdi kan testi istedi muayene etmedi eğer negatifse 3 günü gel dedi ama tam sokuldugum zaman
Daha erken, hala gecmemis igne etkisi o haldeGebelik ama benim çatlatma iğnesinin 9-10 günlerinde yaptım. Silikleşmeyi takip etmek için
Ama işte adet görmem gerekirmiş lekelenmem dün vardı ve bugün olmadığı için tam başladığı zaman gelsin demiş danışman öyle dediCanım zaten eğer negatifse 3.günü gitsen direkt ilaca başlarsın işte daha iyi değil mi
Siliklesme goremedim ben ayni gibilerGebelik ama benim çatlatma iğnesinin 9-10 günlerinde yaptım. Silikleşmeyi takip etmek için
İgne geç adete sebep olur mu acabaÖzel kliniğe gidiyorrum kan verirsem geç çıkar laboratuvara gönderiyor büyük ihtimalle acilde kan ver diyebilir