• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Doktorum bazen çok yeniyse kanda da çıkmayabiliyor hiç bişey yapmadan adeti bekleyelim dedi attığım testten şüphelendi şüpheli gebelik şu an dedi

Kızlar bana da yardımcı olabilir misiniz düne göre silikleşmiş mi testim ? 2.olan bugün yaptığım

Eklentiler

• IMG_1541.jpeg
    IMG_1541.jpeg
    166,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1542.jpeg
    IMG_1542.jpeg
    198 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_1543.jpeg
    IMG_1543.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 13
Evet ister canım mutlaka git bizide haberdar et bende eve geçince akşamüstü yine test yaparım bakalım umudum yok ama sadece iki gündür aşırı gaz şişkinliğim var karnımı şiş hissediyorum bu bir belirti değildir diye düşünüyorum
Saat 3 te randevum var bende de supheli bir durum varsa alttan muayene edermi yoksa direk kan testi mi ister

Ben doktoru göremedim kızlar danışmaya söyledim o doktoru bilgilendirdi kan testi istedi muayene etmedi eğer negatifse 3 günü gel dedi ama tam sokuldugum zaman

Ben doktoru göremedim kızlar danışmaya söyledim o doktoru bilgilendirdi kan testi istedi muayene etmedi eğer negatifse 3 günü gel dedi ama tam sokuldugum zaman
Canım zaten eğer negatifse 3.günü gitsen direkt ilaca başlarsın işte daha iyi değil mi

Back