- 15 Kasım 2024
- 249
- 86
- 13
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Vallaha bu kadar mide bulantısına gecikmeye yoksa ben yıkılırım kahvaltı yapmadım ilk idrarla da yapamadım ama gecikti ya adetim varsa mutlaka çıkar değil mi 2. Idrar ile gerçi 2 değil sabahtan berri 5 kere tuvalete çıktımAyy çok heyecanlı kızlar hadi yapın inşallah aramızda gebe olanlar çıkmaya başlar bugünBenimde bugün 11 gün eve gidince yapacağım öğleden sonra
Kaçıncı gündü canım bence kan mı versin bazen testlerde çıkmıyorben yaptım sabah negatif adet olmayı bekliyorum
Canım ben zaten çıkacağından deil iğne etkisi takip etmiştim 10 gün tamamen negatifti her gün yapıyorum çizgi çıkarsa ne ala çıkmazsa öyle bakalımBnmde 11 yapsam cikarmi warsa yarini beklesem sabah ilk tuwaletlemi yapsam genelde 12 de yapiyolar ya
Canım senin 16 gün oldu varsa kesin çıkar yap artık benceVallaha bu kadar mide bulantısına gecikmeye yoksa ben yıkılırım kahvaltı yapmadım ilk idrarla da yapamadım ama gecikti ya adetim varsa mutlaka çıkar değil mi 2. Idrar ile gerçi 2 değil sabahtan berri 5 kere tuvalete çıktım
gecen persembe vermiştim negatifti.hiç belirtim yok benim negatif kesin.adet olmayı bekliyorum suan duphaston içiyorum 5 güne olurum sanırım.15. gün bugünKaçıncı gündü canım bence kan mı versin bazen testlerde çıkmıyor
Yapacağım 1 saate iner test alırım hemen zaten pozitif çıkarsa kan testi vermeye giderimCanım senin 16 gün oldu varsa kesin çıkar yap artık bence
Hadi güzel haberlerle inşallah canımYapacağım 1 saate iner test alırım hemen zaten pozitif çıkarsa kan testi vermeye giderim
Hahaha aynı bende bugün 15. Gün adet oldum sanıyorum ama hafif akıntı ile devam ediyorum
Hadi inşallah ilk haber senden gelsinYapacağım 1 saate iner test alırım hemen zaten pozitif çıkarsa kan testi vermeye giderim
Heyecanlandım baktım yazmıyorum bilin yıkılmısımdırHadi inşallah ilk haber senden gelsin
İnaşlllah canımHadi güzel haberlerle inşallah canım
Kaçıncı günün pekiben yaptım sabah negatif adet olmayı bekliyorum
Bende işten çıkınca erken gebelik testi alıp yapıcam bu sefer. Akıntım çok fazla kasıklarım ağrıyorHeyecanlandım baktım yazmıyorum bilin yıkılmısımdır
Ewet bn sonradan girdim buraya duymamistim hic igne etkisinin takip edildigini. Ozaman bn adetim gecikirse yapayim bana igne cok etki yapti belkidr hala onun etkileri dedigin gibi daha gecmemisse testte pozitif yaparsa umutlanmiyim. Kan weerip sonrasinda husran olmasindansa 8zi adet tarihim 2 gun daha bekliyim 13 gunu gecmis olsun en azindan beklemekte okadar zor ki her belirtiyi bisey sanmak sinirlerim alt ustCanım ben zaten çıkacağından deil iğne etkisi takip etmiştim 10 gün tamamen negatifti her gün yapıyorum çizgi çıkarsa ne ala çıkmazsa öyle bakalımsen iğne etkisini bilmiyorsun şimdi yaparsın çıkar belki iğne diye aklın karışabilir ama senbilirsin gerçi iğne etkisi de kişiden kişiye değişiyor ben burda 14.güne kadar iğne etkisi çıkan gördüm yani 14 güne kadar testi silikti sonra negatifleşti
15. günümKaçıncı günün peki
Öyle canım beklemek zor inşallah sonumuz iyi olurEwet bn sonradan girdim buraya duymamistim hic igne etkisinin takip edildigini. Ozaman bn adetim gecikirse yapayim bana igne cok etki yapti belkidr hala onun etkileri dedigin gibi daha gecmemisse testte pozitif yaparsa umutlanmiyim. Kan weerip sonrasinda husran olmasindansa 8zi adet tarihim 2 gun daha bekliyim 13 gunu gecmis olsun en azindan beklemekte okadar zor ki her belirtiyi bisey sanmak sinirlerim alt ust
Kaçıncı denemen peki benimde 12.gunum negatif pozitife döneceğini düşünmüyorum benim ilk denememdi15. günüm
femara ile ilk canım diğer ay bidaha deneyecegim.insallah pozitife döner seninkiKaçıncı denemen peki benimde 12.gunum negatif pozitife döneceğini düşünmüyorum benim ilk denememdi
İğnenin kaçıncı günüben yaptım sabah negatif adet olmayı bekliyorum
15. günümİğnenin kaçıncı günü
1 gün gecikme var şu an iğneyi vurulduğum günü sayarsak 17.gun oluyorKacincu gunun bugun qdet gecikmesi oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?