• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Pozitif görüp negatife dönünce insan yıkılıyor. Yinede yapmak isterse yapar. Ama hangi marka olursa olsun ben gününüz geçip kan vermeniz tarafındayım hepiniz için🙏🌸
Canım madem öyle buraya kimse girmesin yada evde yapılan testler olmasın ben size katılmıyorum birincisi şuan burda benim kadar yanılmış yada yaşamış biri var mı bilmiyorum ama tecrübeme dayanarak bende şunu söyleyeyim erken ögrenmek bazen hayat kurtarır yoksa tabiki kişi nezaman isterse yapar ben yoksa kafayı yedimde iğneden sonra test yapan biri değilim gebelik çıktı her şey güllük gülistanlık olmuyor ne yazık ki

Arkadaslar bakın benim daha önce gebelik kayıplarım oldu sırf geç öğrendim diye olan var yada yalancı pozitif aldığım da oldu tabiki yanılabiliriz bu hayatta ama geç kalınmışlık her şeyden kötü Oyüzden bazen gebeliği erken öğrenmek hayatta kurtarabiliyor…

İsteyen istediğini yapar yapsında. İnşallah ben göremedim başkası gerçek pozitifi görür. Ben kendimi çok kötü hissettiğim için arkadaşa tavsiyede bulundum. Yıkım yaşamasın diye.Yapsın inşallahta çıkar ve gerçek olur bebekte onunladır inşallah🤲🏻

İsteyen istediğini yapar yapsında. İnşallah ben göremedim başkası gerçek pozitifi görür. Ben kendimi çok kötü hissettiğim için arkadaşa tavsiyede bulundum. Yıkım yaşamasın diye.Yapsın inşallahta çıkar ve gerçek olur bebekte onunladır inşallah🤲🏻
Bende isteyen isteğini yapmasın demedim!!!
Yapacağını söylediler bizde sorduk bu kadar çıkışa gerek yoktu burası da zaten kimseyi zorlamıyor yada zorla tutmuyor…

image.jpg

Kızlar ben test yaptım dün anca atabildim ilk 5 dk içinde böyle çıktı. Çok çok silik bir çizgi şıktı aşırı silik ama. En iyisi kan vermek olacak bugün adet olmam lazım. 14. Günüm duphostan ilacım bugün bitti. Yarın sabah erkenden kan vereceğim.
Evet bir çizgi var canım

Kızlar ben test yaptım dün anca atabildim ilk 5 dk içinde böyle çıktı. Çok çok silik bir çizgi şıktı aşırı silik ama. En iyisi kan vermek olacak bugün adet olmam lazım. 14. Günüm duphostan ilacım bugün bitti. Yarın sabah erkenden kan vereceğim.
Bn cizgi goremedim ama kan wer yinede illaki okadar bi cizgi oluyo testlerde

Back