- 15 Kasım 2024
- 249
- 86
- 13
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
12. Gün erken bak benim iğne dahil 16. Gün belirtiler bi geliyor bi gidiyor ama asla olacak gibi hissetmiyorum umudumu kaybetmek yokBugün 12. gün kaset test yaptım sonuç negatif zaten sürekli belimde ağrıyor regl olcam büyük ihtimalle
Bizede haber et mutlakaBen bugün yapacağım gibi
Sen yaptın miBizede haber et mutlaka
Olsa 12.gun çıkardı baya kişi 12.gunde öğrenmiş belim ağrıyor regl olacağımı düşünüyorum benim yarın regl günüm umudum baya gitti12. Gün erken bak benim iğne dahil 16. Gün belirtiler bi geliyor bi gidiyor ama asla olacak gibi hissetmiyorum umudumu kaybetmek yok
Belimden gelen bir ağrı var adet olacağım zaman böyle oluyor bilmiyorum ya test yapacam galiba bugün sonuç negatif çıkarsa ne yaşarım bilmiyorum yaBende yapmadım canım yeni kalktım olmamışım göğüs ağrım gece çoğaldı akıntı yok kaık ağrısı yok bacaklarım ağrıyor
YokSen yaptın mi
Benim de midem bulanıyor bacaklarım ağrıyor iyi değilim test yapacağım bugün inerim 1 saate sanırım eczaneyeBelimden gelen bir ağrı var adet olacağım zaman böyle oluyor bilmiyorum ya test yapacam galiba bugün sonuç negatif çıkarsa ne yaşarım bilmiyorum ya
Hayır hiç karamsar olmuyoruz bak bende adet olacağım dedim olmadım 2. Gün bugün ve olacak gibi degilimOlsa 12.gun çıkardı baya kişi 12.gunde öğrenmiş belim ağrıyor regl olacağımı düşünüyorum benim yarın regl günüm umudum baya gitti
Bende alacam yapacam çıkacaksa çıksin yoksa da işkence çekiyorum kalbim kaldırmıyor artıkBenim de midem bulanıyor bacaklarım ağrıyor iyi değilim test yapacağım bugün inerim 1 saate sanırım eczaneye
Ay bilmiyorum ki çok doluyum en kötüsüde hiçbir sebep yokken olmuyor olduğum yerde doğru dürüst hastane yok doktor desen oda yok mecbur özel kliniğe gidiyorum profesör doktor yok eşimle ikimizin ailesi uzakta çok zor birseyHayır hiç karamsar olmuyoruz bak bende adet olacağım dedim olmadım 2. Gün bugün ve olacak gibi degilim
Sen bide hiç yapmadın seninki daha farklı 3 gün önceki testim çok çok ince bir çizgi bugün hemen yapıp varsa kan vermeye çıkacağım adet bekirtierim yok olacak gibi değilim midem bulanıyor bacaklarım belime vuruyor çok garibimBende alacam yapacam çıkacaksa çıksin yoksa da işkence çekiyorum kalbim kaldırmıyor artık
Benimde eğiminde sorun yok olmuyor olmadı denedik rabbim çıktığımız yolda utandırmasın güzel sonlar nasip etsinAy bilmiyorum ki çok doluyum en kötüsüde hiçbir sebep yokken olmuyor olduğum yerde doğru dürüst hastane yok doktor desen oda yok mecbur özel kliniğe gidiyorum profesör doktor yok eşimle ikimizin ailesi uzakta çok zor birsey
Amin inşallahBenimde eğiminde sorun yok olmuyor olmadı denedik rabbim çıktığımız yolda utandırmasın güzel sonlar nasip etsin
Bilmiyorum hiç yaşamadım ağrı yapar mı acaba bende merak ediyorumYumurta kiste donunce nasil oluyo acaba. Bnm sag kasik agrim war baya belirgin rahatsiz edici yumurtamda sagdaydi. Bugun igne dahil 12ci gun
Walla bende bilmiyom ya adet olucam yada otarz bisey oldu. İgne oldugumdan beri kasik agrim hic hitmedi gunluk azaldi ama oksururken bariz agri oluyodu. Bide bu sabah 2 3 dk lik bi mide bulantisi oldu belirtimi ariyoruz stresmi yapiyoruz da oluyo bunlar gercekten jnsan kaldiramiyoBilmiyorum hiç yaşamadım ağrı yapar mı acaba bende merak ediyorum
Bnmde 11 yapsam cikarmi warsa yarini beklesem sabah ilk tuwaletlemi yapsam genelde 12 de yapiyolar yaAyy çok heyecanlı kızlar hadi yapın inşallah aramızda gebe olanlar çıkmaya başlar bugünBenimde bugün 11 gün eve gidince yapacağım öğleden sonra
Kacincu gunun bugun qdet gecikmesi oldu mu.Bende alacam yapacam çıkacaksa çıksin yoksa da işkence çekiyorum kalbim kaldırmıyor artık
ben yaptım sabah negatif adet olmayı bekliyorumTest yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?