- 6 Nisan 2018
- 46
- 12
- 88
- 35
Biz ısrarcı davranmadigimiz sürece ilaç yazamam diyor tanıdığıma sordum aile hekimi rapor bile veriyoruz onlar tuşa basmak istemiyor anlamıyorum o doktorları dediGerçekten mi, internetten bakmıştım yoktu o yüzden özele gidip bir ton para verdim neredeyse 2 bine yakın tuttu. İstanbul'da ym ben
Teşekkürler tsh ilacı kullanıyorum bu ay sondu şimdi test isteyecek benden de ondan sordum kullandigim aşılama ilaçların etkisi ile hamilelik olmazsa bile olur gibi çıkmaz di
Kimileri aşılamadan dolayı pozitif de görünebilirmis diyor, ama kanda doğrusu çıkarTeşekkürler tsh ilacı kullanıyorum bu ay sondu şimdi test isteyecek benden de ondan sordum kullandigim aşılama ilaçların etkisi ile hamilelik olmazsa bile olur gibi çıkmaz dimi
Sağlık ocakları çoğuna bakamıyor amaGerçekten mi, internetten bakmıştım yoktu o yüzden özele gidip bir ton para verdim neredeyse 2 bine yakın tuttu. İstanbul'da ym ben
Allah Allah yumurta gelişimine bakması lazım ona göre çatlatma iğnesi vurduracak devlet mi özel mi gerçi ikisindede çağırıyorlar bakmak için kaç cc vuruyorsun günlük .Sizinde benimki kadar gitmiş, bir çatlatma bir de aşılama işlemi kaldı. Ama doktor beni daha hiç muayene etmesi bugün 5. Gün yarın altıncı.
İğnen 6 tane mi bitince mi gel dediAllah Allah yumurta gelişimine bakması lazım ona göre çatlatma iğnesi vurduracak devlet mi özel mi gerçi ikisindede çağırıyorlar bakmak için kaç cc vuruyorsun günlük .
4 gün boyunca 100 CC vurdum kasıklarımda ağrı oluştu yumurtlama akıntım gelince 25 e indirdim bugün.Allah Allah yumurta gelişimine bakması lazım ona göre çatlatma iğnesi vurduracak devlet mi özel mi gerçi ikisindede çağırıyorlar bakmak için kaç cc vuruyorsun günlük .
Yok önce 4 gün kullan gel dedi sonra araya pazar günü girdi pazartesi ya da salı gel dedi. Salı günü çok geç olur. Çünkü yumurtlama akıntısı gelmeye başladı bendeİğnen 6 tane mi bitince mi gel dedi
Gittin mi doktoraYok önce 4 gün kullan gel dedi sonra araya pazar günü girdi pazartesi ya da salı gel dedi. Salı günü çok geç olur. Çünkü yumurtlama akıntısı gelmeye başladı bende
Evet gittim.kendime göre düşürdüm kasıklarım çok ağrıdı birden korktum araya pazar günü girdi soramadım da . Kendime göre düşürmekle hata yaptım doktor kızdı bayagGittin mi doktora
Kendisi hiçbir açıklama yapmayıp hiçbir bilgi vermedi. Bir dediği bir dediğini tutmadı, beni ta ilacı kullanmaya başladıktan sonraki 6.gun çağırdı. Bende ne yapacağımı bilemedim. Öyle bir hata yaptmGittin mi doktora
Yani iyi cesaret kendine göre değiştirmekEvet gittim.kendime göre düşürdüm kasıklarım çok ağrıdı birden korktum araya pazar günü girdi soramadım da . Kendime göre düşürmekle hata yaptım doktor kızdı bayag
Yumurtalıkların iyi cvp vermiş dedi 11-12 cnm sağımda ve solumda oluşmuşYani iyi cesaret kendine göre değiştirmekpeki kaç mm olmuş yumurtalar
Özel mi devlet mi evet kontrol için çağırması gerekir 6 gün uzun bir süreKendisi hiçbir açıklama yapmayıp hiçbir bilgi vermedi. Bir dediği bir dediğini tutmadı, beni ta ilacı kullanmaya başladıktan sonraki 6.gun çağırdı. Bende ne yapacağımı bilemedim. Öyle bir hata yaptm
Özelde canım.Özel mi devlet mi evet kontrol için çağırması gerekir 6 gün uzun bir süre
O zaman biraz daha İğne kullanacaksınYumurtalıkların iyi cvp vermiş dedi 11-12 cnm sağımda ve solumda oluşmuş
Bende adet olmayı bekliyorum adet olunca gıdıcem ama adet duzensızlıgım var korkuyorum da olmazsam diye sımdıden tarlusal a basladım siz tarlusal dan gunde kac tane kullandnzÖzelde canım.
İnşaallah hayırlı haberlerini alırız canımMerhaba kızlar inşallah sonuçlarınız hep pozitifdir.Benim 2. aşılama denemem bugün yapıldı.
Hayırlısıyla beklemedeyim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?