Aralık ayı aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazılanalım

Gerçekten mi, internetten bakmıştım yoktu o yüzden özele gidip bir ton para verdim neredeyse 2 bine yakın tuttu. İstanbul'da ym ben
Biz ısrarcı davranmadigimiz sürece ilaç yazamam diyor tanıdığıma sordum aile hekimi rapor bile veriyoruz onlar tuşa basmak istemiyor anlamıyorum o doktorları dedi

Teşekkürler tsh ilacı kullanıyorum bu ay sondu şimdi test isteyecek benden de ondan sordum kullandigim aşılama ilaçların etkisi ile hamilelik olmazsa bile olur gibi çıkmaz di

Teşekkürler tsh ilacı kullanıyorum bu ay sondu şimdi test isteyecek benden de ondan sordum kullandigim aşılama ilaçların etkisi ile hamilelik olmazsa bile olur gibi çıkmaz dimi
Kimileri aşılamadan dolayı pozitif de görünebilirmis diyor, ama kanda doğrusu çıkar

Sizinde benimki kadar gitmiş, bir çatlatma bir de aşılama işlemi kaldı. Ama doktor beni daha hiç muayene etmesi bugün 5. Gün yarın altıncı.
Allah Allah yumurta gelişimine bakması lazım ona göre çatlatma iğnesi vurduracak devlet mi özel mi gerçi ikisindede çağırıyorlar bakmak için kaç cc vuruyorsun günlük .

Özel mi devlet mi evet kontrol için çağırması gerekir 6 gün uzun bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…