Kız zaten ilacları kullanıyorsun ne farkı var barı asılama yapMerhaba bende aralık ayı adetimle iğnelere başlıycam gonal-f ve ovitrelle ama aşılama değil de normal ilişkiyle deneyeceğiz inşallah sonuç alabiliriz
Bende aynı şeyi doktoruma sordum ilaçlar tüp bebek ve aşılamada kullanılıyor igneler bitince aşılama mi yapacağız diye hayır aşılama ve tüp bebeğe göre dusuk dozda kullanıcaz dedi bende vardır bir bildiği deyip üstlenmedim normal ilişkiyle olmazsa diğer ay aşılamaya gecerizKız zaten ilacları kullanıyorsun ne farkı var barı asılama yap
Aman yarabbim ne fark eder ki her yıgıdın yogurt yıyısı farklı demekki adım adım gidiyor Dr olsun canım hıc belli olmaz sifa olur belki bu sekılde.Bende aynı şeyi doktoruma sordum ilaçlar tüp bebek ve aşılamada kullanılıyor igneler bitince aşılama mi yapacağız diye hayır aşılama ve tüp bebeğe göre dusuk dozda kullanıcaz dedi bende vardır bir bildiği deyip üstlenmedim normal ilişkiyle olmazsa diğer ay aşılamaya geceriz
Dediğin gibi adım adım ilerliyor prolaktinim de yüksek ilk onun için dostinex verdi hala kullanıyorum geçen ay clomid ve duphaston kullandım o da işe yaramadı en son iğneler dedi şimdi de ignlere basliycaz yok canım yurtdışında yaşıyorum benAman yarabbim ne fark eder ki her yıgıdın yogurt yıyısı farklı demekki adım adım gidiyor Dr olsun canım hıc belli olmaz sifa olur belki bu sekılde.
İstanbulda mısın. Canım
Yurtdısındakı doktorlar nasıl pekı daha iyi olduklarını dusunuyorum ama hangi ulkedesın pekıDediğin gibi adım adım ilerliyor prolaktinim de yüksek ilk onun için dostinex verdi hala kullanıyorum geçen ay clomid ve duphaston kullandım o da işe yaramadı en son iğneler dedi şimdi de ignlere basliycaz yok canım yurtdışında yaşıyorum ben
Bide prolaktın yukseklıgı ıcın beyin doktoruna gittin dımıDediğin gibi adım adım ilerliyor prolaktinim de yüksek ilk onun için dostinex verdi hala kullanıyorum geçen ay clomid ve duphaston kullandım o da işe yaramadı en son iğneler dedi şimdi de ignlere basliycaz yok canım yurtdışında yaşıyorum ben
Canım daha önce gittiğim fransız doktor pek ilgilenmedi açıkçası doktordan doktora göre değişiyor sanırımYurtdısındakı doktorlar nasıl pekı daha iyi olduklarını dusunuyorum ama hangi ulkedesın pekı
Merhaba bende 15 aralık adetimin 3.günü ganolf iğne ile aşılama tedavisine başlayacağım inş.2 çocuğum olacakMrb kızlar
Bende nasipse Aralık adetım de asılama yaptircam suan yaptığım sey kilo vermek 65 kiloyum 60 kiloya kadar diyet yapcam 10 Güne 5 kg verirsem benden ıyısı yok.
Sonrasında balık kırmızı et ceviz fıstık hurma kayısı avakado ananas bu tarz gunluk bayag yıycem kendime ayrıca omega 3 ve folidoys aldım kan solusyonu demır ve c vitamini aldım dogal.
Ayrıca gunluk 2~3 arası su ıcıyorum evde egzersiz ve yuruyus mutlaka yapıyorum
Çörek otu yemeye özen gosterıyorum bu sekılde bir surec deyim Baska deneyimleri olan birlikte hazırlanmak isteyen varsa gelin bilgi paylastıkca çoğalır birlikte ilerleyelim. 7\24 yardımcı olabilirim ben bılgılerımle.
Bende ilk kez yaptırcam aşılama adetin 3.günü gel iğneye başlıycaz dedi banada tahmini 15 aralık ta gideceKızlar merhaba, ilaç kullanmaya başlama, ignelere başlama tarihleri nasıl oluyor? Ben doktora adetin 3. Günü gidip görüşmeyi düşünüyordum ama adet olmadan mi gitmeliyim? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Merhaba canim hos geldin. Bende gonal f 450 kullaniyorum. Bugun 4. Ignemi yaptim:) kaC mg kullanıyosunMerhaba
Bende aşılama için bugün gonal f başladım, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
İğnemi hap mı olacağına kim nasıl neye göre karar veriyor ya. Hangi ietkiliyse ben de ondan itiycem de doktordan parayı önemli değil şu aşamada.Merhaba
Bende aşılama için bugün gonal f başladım, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Hoşbulduk canım, 37.5 ile başladılar 3 gün öyle kulöanıcam cuma kontrole çağırdılar, sen?Merhaba canim hos geldin. Bende gonal f 450 kullaniyorum. Bugun 4. Ignemi yaptim:) kaC mg kullanıyosun
İğne canım doktor öyle söyledi,,İğnemi hap mı olacağına kim nasıl neye göre karar veriyor ya. Hangi ietkiliyse ben de ondan itiycem de doktordan parayı önemli değil şu aşamada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?