Canım 1. Asılama da tecrübe edındıgın bsıy oldu mu iste bu hatayı yaptım dedıgın bende asılama yapacam da ilk defa nasipse.Merhaba kızlar inşallah sonuçlarınız hep pozitifdir.Benim 2. aşılama denemem bugün yapıldı.
Hayırlısıyla beklemedeyim .....
Erken değil mi adet için yani tahmini adet tarihin ne zaman
10 gün var daha ama adet olacağım zaman olurdu öyle ara ara ağrılar nl
test yaptırdın mı canım benm negatif çıktı maalesefErken değil mi adet için yani tahmini adet tarihin ne zaman
Benim doktorum normal hayatına devam edebilirsin 2-3 gün temizlik falan yapma dinlen dedi mesela . Ama 10-15 gün yukarıya doğru bişeylere uzanma da diye dipnot geçti :) Ben biraz da pskolojik olduğuna inanıyorum. Kendimizi rahat bırakamadığımız için malesef ilk ay olmadı bu ay daha pozitifim inşallah olurCanım 1. Asılama da tecrübe edındıgın bsıy oldu mu iste bu hatayı yaptım dedıgın bende asılama yapacam da ilk defa nasipse.
Lutfen tavsiyede bulunur musunuz
Sizinde ınsallah tutunun hayırla
Pek anlamadım cnm zaten normaldede tansiyonu düşük sürekli uykulu biriyim 27 aylık bir oğlum var pek dinlenemiyorum diye yarı uykulu yarı uyanır gezerim adete 3 gün kala şiddetli kanama oldu hiç takip fln da etmedik ne yattım fln 15 sonra duşa girdim çocukla koşturmacam başladıMerhaba nasıl yani aşılamaya başlamayı düşünürken zaten hamilemiymişsinbelirti falan olmadı mı canım çok geçmiş olsun
Sonucun ne canım merak ettim.İnşaallah ilk aşılamamı seninde.bende hiç belirti yok ya ne hassasiyet ne ağrı ne bileyim inşaallah tutmuştur5 aralıkta yaptırdım aşılamayı .hemşire 12 gün sonra test yaptırabilirsin dedi.Sen ne zaman düşünüyorsun test yaptırmayı
Bende önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım baby,Kızlar bende önümüzdeki ay aşılama yaptırcam nasipse inşallah ikinizin de gebelik haberini alırım,bana da umut olursunuz.
Evet neresiymiş orası öyleÖzelde aşılamaya 620 TL mi verdin neresiymiş orası fiyat çok iyi
Eşimin sperm hareketi az benimde hsg de sağ tüpte sıvı görüldü. 1 yıldır istiyoruz inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz evlatlarımızaBende önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım baby,
SEnin olmama sebebi nedir? Ne kadardır istiyorsunz
O zaman aşılamada siizn şansınız daha yüksek bence,Eşimin sperm hareketi az benimde hsg de sağ tüpte sıvı görüldü. 1 yıldır istiyoruz inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz evlatlarımıza
İlk aşılama da oran düşük diyorlar o yüzden çok umudum yok ama nasip Rabbim verirse olur inşallah. Sizin var mı bilinen rahatsızlığınız?O zaman aşılamada siizn şansınız daha yüksek bence,
Benim bilinen bir rahatsızlığım yok. Her şeye baktırdık ettik. Yumurtlamam da sağlıklı gerçekleşiyor, Bana bir doktor aşılama şansı artar diye birşey yok diyor 3 aşılama yaptırdığını düşün aynı parayı tüp bebeğe verebilirsiniz demişti.İlk aşılama da oran düşük diyorlar o yüzden çok umudum yok ama nasip Rabbim verirse olur inşallah. Sizin var mı bilinen rahatsızlığınız?
İlk çocuğun mu olacak canım? Evet bende aslında tüp düşünüyorum ama onda olmazsa daha çok üzülürüm. Tabi bir ileriki aşamamız tüp bebek. İnşallah gerek kalmadan oluverir hepimizinBenim bilinen bir rahatsızlığım yok. Her şeye baktırdık ettik. Yumurtlamam da sağlıklı gerçekleşiyor, Bana bir doktor aşılama şansı artar diye birşey yok diyor 3 aşılama yaptırdığını düşün aynı parayı tüp bebeğe verebilirsiniz demişti.
Benim bir çocuğum var çok şükür. Ama tabi aşılama denenmeli tüpten önce bir kere denense yeterli zaten 3 defa aşılama yaptırsak dediğim gibi tüp bebek parasına denk gelecek. şuan var araştırıyorum ben mesela 10.000 tl gibi bir rakama mal olabiliyor en uygunİlk çocuğun mu olacak canım? Evet bende aslında tüp düşünüyorum ama onda olmazsa daha çok üzülürüm. Tabi bir ileriki aşamamız tüp bebek. İnşallah gerek kalmadan oluverir hepimizin
Hayırlı olsun inş.güzel haber verirsin cnm15.12.2020 2. Aşılamamı yaptırdımNe zamannnnnnn test yapsam
Ben bugjn yaptim asilamamin 10. Gunu ama hala bekelemedeyim15.12.2020 2. Aşılamamı yaptırdımNe zamannnnnnn test yapsam
Negatif görmekten yıldım ondan yapasım gelmiyor artıkBen bugjn yaptim asilamamin 10. Gunu ama hala bekelemedeyim
15.1 cikti bnmde ins yukselirNegatif görmekten yıldım ondan yapasım gelmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?