Aralık ayı aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazılanalım

Merhaba kızlar inşallah sonuçlarınız hep pozitifdir. Benim 2. aşılama denemem bugün yapıldı.
Hayırlısıyla beklemedeyim .....
Canım 1. Asılama da tecrübe edındıgın bsıy oldu mu iste bu hatayı yaptım dedıgın bende asılama yapacam da ilk defa nasipse.
Lutfen tavsiyede bulunur musunuz
Sizinde ınsallah tutunun hayırla

Canım 1. Asılama da tecrübe edındıgın bsıy oldu mu iste bu hatayı yaptım dedıgın bende asılama yapacam da ilk defa nasipse.
Lutfen tavsiyede bulunur musunuz
Sizinde ınsallah tutunun hayırla
Benim doktorum normal hayatına devam edebilirsin 2-3 gün temizlik falan yapma dinlen dedi mesela . Ama 10-15 gün yukarıya doğru bişeylere uzanma da diye dipnot geçti :) Ben biraz da pskolojik olduğuna inanıyorum. Kendimizi rahat bırakamadığımız için malesef ilk ay olmadı bu ay daha pozitifim inşallah olur

Meehaba arkadaşlar aşılamayı araştırıp duruyordum hatta 15 aralık adetin 3.günü gonal iğnesine başlayacakken 10 aralıkta şiddetli kasık ağrısıyla leke geldi kahverengi hemen yattım bir iki saat sonra çeşmeden fışkırır gibi kanama geçirdim dr.m hemen gel düşük geçiyorsun dedi bi kaç ilaç verdi kanamam 8 gün sonra durdu pıhtılı pıhtılı düştü
Tek ilişki yaşadım hiç dikkat etmedik çünkü aşılama için gün almıştık hiç birşey olamadı maalesef tedavim başlamadan bitti 2 ay sonra gel dedi

Merhaba nasıl yani aşılamaya başlamayı düşünürken zaten hamilemiymişsin belirti falan olmadı mı canım çok geçmiş olsun
Pek anlamadım cnm zaten normaldede tansiyonu düşük sürekli uykulu biriyim 27 aylık bir oğlum var pek dinlenemiyorum diye yarı uykulu yarı uyanır gezerim adete 3 gün kala şiddetli kanama oldu hiç takip fln da etmedik ne yattım fln 15 sonra duşa girdim çocukla koşturmacam başladı

Sonucun ne canım merak ettim.

Bende önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum da

İlk aşılama da oran düşük diyorlar o yüzden çok umudum yok ama nasip Rabbim verirse olur inşallah. Sizin var mı bilinen rahatsızlığınız?
Benim bilinen bir rahatsızlığım yok. Her şeye baktırdık ettik. Yumurtlamam da sağlıklı gerçekleşiyor, Bana bir doktor aşılama şansı artar diye birşey yok diyor 3 aşılama yaptırdığını düşün aynı parayı tüp bebeğe verebilirsiniz demişti.

İlk çocuğun mu olacak canım? Evet bende aslında tüp düşünüyorum ama onda olmazsa daha çok üzülürüm. Tabi bir ileriki aşamamız tüp bebek. İnşallah gerek kalmadan oluverir hepimizin

İlk çocuğun mu olacak canım? Evet bende aslında tüp düşünüyorum ama onda olmazsa daha çok üzülürüm. Tabi bir ileriki aşamamız tüp bebek. İnşallah gerek kalmadan oluverir hepimizin
Benim bir çocuğum var çok şükür. Ama tabi aşılama denenmeli tüpten önce bir kere denense yeterli zaten 3 defa aşılama yaptırsak dediğim gibi tüp bebek parasına denk gelecek. şuan var araştırıyorum ben mesela 10.000 tl gibi bir rakama mal olabiliyor en uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…