- 9 Ekim 2017
- 199
- 76
- 48
Özelde aşılamaya 620 TL mi verdin neresiymiş orası fiyat çok iyiDoktor gonal f ve çatlama iğnesi için rapor çıkarttırdı 615 tl ödedim aşılama içinde hastaneye 620 tl yatırdım toplamda maliyeti 1235 tl tuttu bana ben kan tahlillerimi önceden sağlık ocağında yaptırıp gitmiştim
Yok canım hatta sabah sanki adet olacak gibi ara ara ağrı oldu inşallah olmamBende hala bi belirti yok ya sizde varmı birşey
Erken değil mi adet için yani tahmini adet tarihin ne zamanYok canım hatta sabah sanki adet olacak gibi ara ara ağrı oldu inşallah olmam
Nerde yasıyorsunuz memleket olarakucuz kurtulmussun. Sağlık ocağında hangi tahlilleri yaptırdın bilmiyorum ama benim yaptirdigim tahliller sağlık ocağında yapılmıyorfu araştırdgmda öyle gördüm. Tahlillerre ,2000 verdim rahim filmine 1000 verdim ilaçlara 600 hastaneye 300 falan birde devamı gelecek olursa çok zarara girdik
Antalya 'da vitali hastanesi sadece kadın doğuma özel bir hastaneÖzelde aşılamaya 620 TL mi verdin neresiymiş orası fiyat çok iyi
Aşılama ne oluyor ?Mrb kızlar
Bende nasipse Aralık adetım de asılama yaptircam suan yaptığım sey kilo vermek 65 kiloyum 60 kiloya kadar diyet yapcam 10 Güne 5 kg verirsem benden ıyısı yok.
Sonrasında balık kırmızı et ceviz fıstık hurma kayısı avakado ananas bu tarz gunluk bayag yıycem kendime ayrıca omega 3 ve folidoys aldım kan solusyonu demır ve c vitamini aldım dogal.
Ayrıca gunluk 2~3 arası su ıcıyorum evde egzersiz ve yuruyus mutlaka yapıyorum
Çörek otu yemeye özen gosterıyorum bu sekılde bir surec deyim Baska deneyimleri olan birlikte hazırlanmak isteyen varsa gelin bilgi paylastıkca çoğalır birlikte ilerleyelim. 7\24 yardımcı olabilirim ben bılgılerımle.
10 gün var daha ama adet olacağım zaman olurdu öyle ara ara ağrılar nlErken değil mi adet için yani tahmini adet tarihin ne zaman
Bende ona gidiyorumAntalya 'da vitali hastanesi sadece kadın doğuma özel bir hastane
Hangi doktoraBende ona gidiyorum
Anladım benimde öyle olur Hayırlısı diyelim10 gün var daha ama adet olacağım zaman olurdu öyle ara ara ağrılar nl
İnşallah olmamAnladım benimde öyle olur Hayırlısı diyelim
İnşaalh olmayız dua edelim birbirimizeİnşallah olmam
Edelim canım hepinzin tutsun insallahİnşaalh olmayız dua edelim birbirimize
Sizinde benimki kadar gitmiş, bir çatlatma bir de aşılama işlemi kaldı. Ama doktor beni daha hiç muayene etmesi bugün 5. Gün yarın altıncı.Ben aşılamayı özelde oldum . Sadece aşılama fiyatı 1750 raporla ilaç tek kutu 350 ,çatlatma iğnesi 20 TL ben tahlillerimi ve rahim filmini Zeynep kamilde yaptırmıştım. sadece amh ve bir kaç hormon testini özelde yaptırdım o da 930 tuttuamh pahalıymış
8. Gün HCG yukselmeye başlar. Garanti olsun diye 11-12 yinde bekleyebilirsinjzSize bir sey sorucam kanda hamilelik ne erken ne zaman belli oluyor bilen var mı
Gerçekten mi, internetten bakmıştım yoktu o yüzden özele gidip bir ton para verdim neredeyse 2 bine yakın tuttu. İstanbul'da ym benNerde yasıyorsunuz memleket olarak
Ya sağlık ocaklari bütün tahlilleri yapıyormuş aslında işlerine gelmiyor mus
Teşekkürler tsh ilacı kullanıyorum bu ay sondu şimdi test isteyecek benden de ondan sordum kullandigim aşılama ilaçların etkisi ile hamilelik olmazsa bile olur gibi çıkmaz dimi8. Gün HCG yukselmeye başlar. Garanti olsun diye 11-12 yinde bekleyebilirsinjz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?