Amin öyle diyelim öyle olsun değil mi çok teşekkür ederim aminBebeğine kavuşacaksın onun duygusallıgı var emeklerinin karşılığın da evlat almak istiyorsun onun duygusallıgı varinşallah güzel geçer hayırlı haberler verirsin iğneleri bazen doktorlar kullandırıyor bazen kullandırmıyor hayırlısı neyse o olsun inşallah
Aman yaz meraktan ölürüzİyiyim aynı şekilde gayet rahat geçiyor 2 gün sonra trasnfer hariç 5. Gün oluyor burda progestan testi veriyoruz o ara bi sansa beta hcg veririm
Kızlar bu gün doktora gittim rahim kalınlığım iyi 8’in üzerine çıkmış doktorda kan verdim bütün hormonlar normalse yarından itibaren progestan fitile cumartesiden itibaren de prolutex diye bir iğneye başlayıp nasipse pazartesi öğleden sonra transfer olacağım bu haber nedense beni çok duygulandırdı yani transfer zamanının yaklaştığını tahmin ediyordum ama tarihi öğrenince bi tuhaf his geldi ağlamak istiyorum bir de bu iğne faslı bitti sanıyordum 14 doz iğne aldım bu gün eczaneden neye neden ağlıyorum onu da tam anlamadım bana dua edin
Yazarım yazarımAman yaz meraktan ölürüz
Ben bugün bi kalkayım az bi döneyim evde dedim yat yat vücudum iyice güçsüz kalmış . Harekette bi nimetmiş yahuYazarım yazarımbende çok merak ediyorum resmen bugün bitmiyor
Ay ne güldüm bunaBenimki piyango gibi geldi iki oluncaeşime yılbaşı hediyesi dedim ulan hatun çok ballısın 14 Aralık’ta test yaptın 15 Aralık’ta doğum günümü bir patikle atlattın yılbaşına da ikiz haberiyle geldin . 14 şubata da cinsiyet öğrenecen. kesin bu sıpalar kıpır kıpır kıpırdar babalar Günü’nü de atlatırsın elimde evlilik yıl dönümü kalıyor Ağustos’un 9’u .
doğum Ağustos’un 23’ünde bekleniyor sen kesin onu da ona denk getir ayın 9’unda doğurur bir yılı bana hediye almadan geçirirsin diyor
Siz kese görmeye gitmediniz mi daha ne zaman gidiyorsunuzİnşallah canım şu keseyi görseydik . Benden sonra transfer olanlar bile gitti gördü
Kız sen nerdesın gunlerdır kesemi kaldı doğurasım geldi benımSiz kese görmeye gitmediniz mi daha ne zaman gidiyorsunuz
Çok takip edemedim ee son durum nedirKız sen nerdesın gunlerdır kesemi kaldı doğurasım geldi benım
Biz 4 istiyorduk Allah 2 verdi olsun bunların canı saolsun :)Çok takip edemedim ee son durum nedir
Yaa iki kese mi varBiz 4 istiyorduk Allah 2 verdi olsun bunların canı saolsun :)
Kalp atışını da dinledik hepsı bir arada olsun die geç çağırmış doktorumuzYaa iki kese mi varhayırlı olsun inşallah kalp atışı ne zaman hepsi ayrı heyecan ay
Öyle valla sürekli yatmak çok sıkıcıBen bugün bi kalkayım az bi döneyim evde dedim yat yat vücudum iyice güçsüz kalmış . Harekette bi nimetmiş yahu
Ayy maşallahKalp atışını da dinledik hepsı bir arada olsun die geç çağırmış doktorumuz
Amin inşallah sen nasılsın nerelerdeydınAyy maşallahgözünüz Aydın olsun tekrardan sağlıkla kavuşun inşallah minik kuşlara
Ben bugün çamaşır attım makınaya sonra kurutucuda bıraktım kim naparsa yapsın diyip yattımÖyle valla sürekli yatmak çok sıkıcı
Ben de bekliyorum haftaya benim de salı günü gel dedi doktorum inşallahAmin inşallah sen nasılsın nerelerdeydın
Hadi güzel haberlerle gelırsın sende ınsallah .Ben de bekliyorum haftaya benim de salı günü gel dedi doktorum inşallah
Amin çok teşekkürlerHadi güzel haberlerle gelırsın sende ınsallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?