ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben şuna çok karşıyım neden evın erkegı aranıyor misafir gelmek için sanki evın duzenını kadının o günkü piskolojısını erkek mı biliyor sanki agırlamayı erkek mı yapacak bence misafirlik için evın hanımı aranmalı müsaitiz denilirse eşlerde kendı aralarında haberleşmeli kimse de istemediği misafire hizmet yapmak zorunda kalmamalı
Ben de öyle düşünüyorum yani Kadınların hepsi öyle düşünüyordur Muhtemelen Çünkü olması gereken bu maalesef bizim erkeklerimiz de bu konuda çok duyarsızlar o zaman abilerine haber vermişlerse gelsinler ağabeyleriyle otursunlar

Ben de öyle düşünüyorum yani Kadınların hepsi öyle düşünüyordur Muhtemelen Çünkü olması gereken bu maalesef bizim erkeklerimiz de bu konuda çok duyarsızlar o zaman abilerine haber vermişlerse gelsinler ağabeyleriyle otursunlar

İşte böyle pat die söylenınce de benım ailemi istemıyorsun moduna giriyor erkekler hemen

Nereliler bunlar canım bende evliliğimin ilk yılı çok mücadele ettim hem eşimle hem ailesi ile daha zor zamanlar yaşadım boşanmaya kadar geldim ama sonra psikolojik destek aldık ve toparladık çok şükür sorun eşimdeydi denge kuramıyordu sende olduğu gibi hep onu arardı geliyorum kalıcam yatıcam aynı şehirde ve kocası olmasına rağmen 😔çok kötü dönemlerdi eşimden bile nefret ediyordum beni anlamıyor ve ezdiriyor diye ama seanslar çok iyi geldi tavsiye ederim
Ya benim eşim dengeyi kurmaya çalışıyor yani biz öyle çok sıkı fıkı değiliz Zaten ki asla olamıyoruz ben hataylıyım bizim tarafın İnsanları böyle çok sıcak çok samimidir misafire de çok önem veririz ama burası doğunun biriyle bilmiyorum ama kültürlerimiz çok farklı yani bize Çok farklılar

Onlar böyle davranınca ben yüz ifademe ve tavırlarıma engel olamıyorum illaha bi dokunduruyorum sonradan adım kötü oluyor ama hiç önemli değil iyiyken de kötü damgası yiyordum zaten 🙂🙂

Onlar böyle davranınca ben yüz ifademe ve tavırlarıma engel olamıyorum illaha bi dokunduruyorum sonradan adım kötü oluyor ama hiç önemli değil iyiyken de kötü damgası yiyordum zaten 🙂🙂
Aynen canım ne kadar iyi olursan ol zaten bir kötü damgası vuruyorlar bir yerden O yüzden çok da iyi olmaya gerek yok.

Bence (kendı fikrim) erkekte bitiyor iş . Kendı ailesi de olsa siz hayırdır benım namusumu kendı aranızda bile dedikodu yapamazsınız ona ben gözüyle bakmayıp (ben gibi görmeyip) yüz cevırdıgınızde beni kaybedersiniz ddiyip kapıyı kapatan erkekler olmalı .

Ay inşallah çiçeğim 🥰🥰 cumartesi günü yapayım dedim varsa çıkar. Ay birde bu kargaşada görümceyle kaynanam eşime haber vermiş size yemeğe gelecez diye delirdim biseyler yapinca ağrım oluyor bildiği halde gelin dedi
Transferini bilmiyorlar mı cnm yorma kendini bn 9 ay yemek bile yapmadım sen de dikkat et şuan karnında minicik bi kuzucuk var

Benımkıler sonuca ulaşana kadar her akşam yemek yapıp geldıler sonuca ulaşınca da eşime karınla ilgilen bi tadını çıkarın noldu ne bitti anlayın artık diyip yalnız bırakmak istediler :) ona da ben izin vermedim zor süreci atlatıp mutlulukta öyle olmaz beraber olalım die çok şükür razıyım 🌺
Benim de öyle kayınvalidem kayınbabam harikalar maşallah 🥰 benden gizli bile evlendiğimden beri eşimi ararlar karınla ilgilen derler. Tüm erkek çocuklarını eşlerine düşkün yetiştirmişler Allah razı olsun valla🙏 ama böyle kötüleri okuyunca sanki kendi kaynanam yapmış gibi sinir oluyorum. İnsan vicdansız olmasa böyle şeyler yapmaz. Kalk yemek yap kendin götür git temizlik yap transfer olmuş sonuçta cahillik hepsi

Benim de öyle kayınvalidem kayınbabam harikalar maşallah 🥰 benden gizli bile evlendiğimden beri eşimi ararlar karınla ilgilen derler. Tüm erkek çocuklarını eşlerine düşkün yetiştirmişler Allah razı olsun valla🙏 ama böyle kötüleri okuyunca sanki kendi kaynanam yapmış gibi sinir oluyorum. İnsan vicdansız olmasa böyle şeyler yapmaz. Kalk yemek yap kendin götür git temizlik yap transfer olmuş sonuçta cahillik hepsi
Hay maşallah Rabbim bozmasın .

Görümce ve kaynana konusu çok var ınsan üzülüyor . Bence tüm anneler görümceler evladını kardesını sevıyorsa onun sevdıgıne saygı duymalı

Hay maşallah Rabbim bozmasın .

Görümce ve kaynana konusu çok var ınsan üzülüyor . Bence tüm anneler görümceler evladını kardesını sevıyorsa onun sevdıgıne saygı duymalı
Evladını gerçekten seven saygı duyar. Ama anneler sanki doğurdular diye sadece evlatları kendilerine bakmak zorundaymış gibi yetiştiriyorlar çok saçma.

Eş dediğinde kendini taşımalı. Ailesi artık sensin ona göre yaşamalı. Benim eşim asla arkadaş buluşması yapmaz git desem de gitmez bana diyor ki sen yokken sıkılıyorum biz aşırı iyi anlaşırız zaten çok zor evlendik insan kadir kıymet bilmeli. Anneler de öyle yetiştirmeli. Benim erkek kardeşim de o şekilde büyüyor 24 yaşında ama çok efendi saygılı. Sevgilisi bile olmadı evlendiğim insan olacak sadece der. Bizlere yardım eder saygılı. Yani biz öyle yetiştirmesek nasıl iyi olur ki

Evladını gerçekten seven saygı duyar. Ama anneler sanki doğurdular diye sadece evlatları kendilerine bakmak zorundaymış gibi yetiştiriyorlar çok saçma.

Eş dediğinde kendini taşımalı. Ailesi artık sensin ona göre yaşamalı. Benim eşim asla arkadaş buluşması yapmaz git desem de gitmez bana diyor ki sen yokken sıkılıyorum biz aşırı iyi anlaşırız zaten çok zor evlendik insan kadir kıymet bilmeli. Anneler de öyle yetiştirmeli. Benim erkek kardeşim de o şekilde büyüyor 24 yaşında ama çok efendi saygılı. Sevgilisi bile olmadı evlendiğim insan olacak sadece der. Bizlere yardım eder saygılı. Yani biz öyle yetiştirmesek nasıl iyi olur ki
Maalesef keşke herkes sızın annenız gibi evladını yetıstırse , her anne öyle olsa zaten gelin gönüllü ilgilenir zor gününde kayınvalidesiyle

Espressoc ..Dışarıdaydım cnm ayrıntıları anca okuyabildim sıkma canını sakin kalmaya çalış zaten yemek te disaridan gelecekmiş bebişini de kendini de üzme. ne yaparsan Allah rızası için diye de niyet et.

Espressoc ..Dışarıdaydım cnm ayrıntıları anca okuyabildim sıkma canını sakin kalmaya çalış zaten yemek te disaridan gelecekmiş bebişini de kendini de üzme. ne yaparsan Allah rızası için diye de niyet et.
Aynen canım öyle yapacağım yoksa başka türlü sakinligimi koruyamıyorm bir çorba yapacağım o bile bana şuan çok zor geliyor. Canım bebiş zaten bugün onu bile düşünemedim gerginlikten

Aaaa iğneler saatle mi vuruluyordu . Ben kahvaltıdan sonra birini akşam yemekten sonra birini yapıp gecıyordum saate hıc bakmaksızın —- axeparin - prolutex

X