ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Şifa olsun inşallah cnm Rabbim bebişini sna seni de ona bağışlasın

Kayınvalide geleceğini kim onaylamıs. Eşinizi aradıysa hayır demeliydi. Neyse sıkıntı yapma zaten kan alıp gönderecekler sonuç için gidin eve arıcaz diyecekler. Kaynanayı kendı evine sallayıp geçin evinize. Benımkıde gelmek istedi o gün eşim gelme diyememiş çünkü biz çok iyiyiz onlarla sabah kalktık direk hastaneye sür dedim ugramadan gectık gitti 3 sokak ötemde oturur

Okurken yoruldum vallahi Allah yardımcın olsun. İnşallah kucağına sağlıkla alırsın

Sizdeki sorun neydi şuan kaç hahtaliksiniz

Malesef biz altlı üstlü oturuyoruz kimse onaylamadı emri vaki yaptı bana bende gerek yok kan vercez sadece dedim ısrarla ben gelcem dedi eşime gelmesini istemediğimi söyledim gelmesin dedi kendiside zaten gelip ne yapcak falan dedi ona söylerim gelme diye ama ısrar ederse bisey diyemem dedi kendiside haklı ila gelicem dese kim engel olur sanki pozitif olursa gizlicez ondan o her kese kendi müjde vermesini istiyor versin umrumda değil ama özel anıma sürekli giriyor bu benim hoşuma gitmiyor ama geneline bakarsan iyi biri biseyme karışmaz karışsa bile pek musade etmem

Ben Protestani fitil olarak kullandım ve hiç öyle bişey yaşamadım başka bir arkadaşım hap olarak kulladi başını kaldıramıyordu aynı dediğiniz gibi çok kötüydü inşallah gebelik oluşursa Dr unuzla görüşüp fitil olarak kullanmayı sorabilirsiniz

Nası yani herkese söyleyecek mi gebelik olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…