Tatlı boncuk uzun zaman oldu girmedim ama senin adına okadar mutlu oldum ki anlatamam bugün ikinci mutlu haber oldu benim için kardeşimin sonuçları Rabbime şükürler olsun temiz çıktı yani korktugumuz çıkmadı bide şimdi grip okudum çok çok mutlu oldum Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bekleyen herkesede nasip etsin bu duyguyu
Tedaviye başlamadan 2 ay önce gidip dosya oluşturdum ben merkeze, dış gebelik nedeniyle kullandığım ilaçlar yüzünden Ağustosa kadar korunmam gerekiyordu. Haziranda sağ ve sol toplamda 11, Temmuzda 12 tane folikül saydılar. Tam tedavinin başlayacağı ay stresten sağda 1 solda 1 görüldü, hepimiz şok.. Dr ben bu sayı için tedaviye başlamam dedi, döndük evimize gittik ve o ay doğal olarak gebe kaldım ben. Yumurta rezervimiz belli evet ama o ay atılacak folikül sayılarımızı tamamen stres hormonları yönetiyor. Lütfen çok düşünme, olumla yap. Her gün ajandana gerçekleşmesini istediğin pozitif olayları olmuş gibi yaz, hatta çiz. Ben o gebeliği 9+3 te sonlandırmak zorunda kaldım. Arkasına 2 ay betahcg sıfırlansın rahim dinlensin kürtaj yaraları geçsin vs diye beklerken sadece bugüne odaklandım. Olumlu düşündüm, ben sağlık zekatımı ödedim dedim, Allah benim dualarımı kabul edecek ben O’nun kapısında dilenciyim dedim. Aralıkta 8 yumurta toplandı 7 si döllendi. Okuduğum her yorumunda gardını çok düşük görüyorum, Allah’a inan ve O’na teslim arkadaşım. Biz de sana çokça dua edelim inşaAllah